Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie miasta jak np Rzeszów, Lubin czy Białystok uważacie za

Polecane posty

Gość gość

małe czy duże? To wg was kompletne "zad***e"? Bo możliwe, że będę musiała na jakiś czas się przenieść w tamte regiony na wschód

Gość gość
miało być LUBLIN oczywiście

Gość gość
Szczerze powiem, że dla mnie te regiony Polski zwyczajnie nie istnieją :D Mieszkam na północnym zachodzie Polski, byłam we wszystkich regionach Polski oprócz tych wschodnich, nie interesują mnie one, ale fakt, kojarzą mi sie trochę z biedą, zacofaniem, takimi babami zaciągającymi po rusku czy ukraińsku, bardziej widzę wsie a miasta jakoś mi "uciekają". Nie chciałabym tam nigdy mieszkać, poza tym od takich sąsiadów jak ukraińców broń mnie Panie, proszę.

Gość Estera32
Jestem z Białegostoku i jakoś nie widzi mi się wyprowadzac. Teraz jeszcze mi outletów pootwierali, to już wogóle :D (Outlet Center polecam, jak kiedyś zawitasz, hehe) Pzdr!

Gość gość
Prawda jest taka ze wschód się rozwija. Znam Rzeszów i widzę że w tym mieście wygodnie się żyje. Jedynym problemem wciąż jest brak pracy. Ale miasto bardzo wygodne dużo inwestycji. Mieszkam w Krakowie i gdybym tylko mogła przeniosłabym się na wschód :) i ludzie inni. Poznałam tam najlepszych przyjaciół :) otwarci i bezproblemowi

Gość chichotkamigotka
Estera, Ty mi nic kobieto nie mów o outlet center, ja stamtąd wychodzę tak poobwieszana torbami, że to się w głowie nie mieści ;ddddd