Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zbyt często się spotykamy?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi czy przesadzam, jesteśmy razem ponad rok. widujemy się codziennie, głównie wieczorami. Na początku mi to odpowiadało, załatwiałam co miałam do załatwienia i dopiero wieczorem jakaś randka, spacer czy film u niego. Ale jesteśmy już tyle czasu ze sobą. Od początku tego tygodnia miał w pracy nocki i jakoś sam nie wychodzi z propozycją by zobaczyć się w ciągu dnia. Mamy kontakt, zadzwoni, napisze, ale np wczoraj, pół dnia naprawiał coś w domu, dla żartu zaproponowałam, że gdy skończę to co zaplanowałam przyjdę mu pomóc, nie odpowiedział. Później spał i pojechał do pracy. Dzisiaj to samo. Nie spędzamy prawie w ogóle dnia razem, bo on zwykle jest zajęty. Ma 29 lat, a związek przypomina mi relacje jakie miałam w liceum, spotkanie się wieczorem, a w ciągu dnia każdy zajęty swoim życiem, wszystko załatwia sam. Czy ja przesadzam, czy to nie jest dziwne?

Gość gość
Czy takie codzienne spotkania, są przesadą? Dziwnie się z tym czuję, gdy sama lub z koleżanką idę na miasto pozałatwiać swoje sprawy, a on w tym czasie śpi, jest na basenie, coś tam naprawia. Czuję się jakbym znowu była singielką..

Gość gość
Co uważacie?

Gość gość
Przesadzasz.... Jesteście razem, ale nie oznacza to, że musicie wszystko robić razem. Pomimo tego że jesteście w związku, każde z Was ma swoje życie.

Gość gość
ma zone i dziecko

Gość gość
Uważamy że przesadzasz. Chłopak jest zmęczony, chce odpocząć, pozwól mu. Naprawdę nie masz własnego życia ? Nie możesz nic zrobić, załatwić sama ? Przytłaczasz go swoim istnieniem, a on najwidoczniej potrzebuje czasem swobody. Czym Ty zajmujesz się na codzień ?

Gość gość
Niezly z Ciebie bluszcz. Kazdy ma prawo miec ochote spedzic troche czasu sam ze soba, odpoczac czy cos porobic. Jak czujesz się dziwnie gdy podczas spotkania z kolezanka on robi cos swojego to jests naprawdę dziwna (delikatnie mowiac).

Gość gość
każde z Was ma swoje prywatne życie, jesteście razem dopiero rok, więc pozwól mu i sobie na taką "swobodę"

Gość gość
Żal chłopaka, jeśli jest kumaty, to zerwie z nią w najbliższym czasie. Czym zajmuje się twój chłopak ?

Gość gość
Po prostu dziwi mnie to, że tak rzadko widujemy się w ciągu dnia, bo on zwykle jest zajęty, coś tam załatwia, albo sam albo z kimś z rodziny, a widujemy się jedynie wieczorami. Prędzej pojedzie z matką na zakupy czy z bratem niż ze mną. Może przesadzam, ale we wcześniejszym związku z partnerem spędzaliśmy ze sobą mnóstwo czasu, nie ze względu na jakąś kontrole, ale dlatego bo lubiliśmy być ze sobą. Jestem na urlopie..

Gość gość
Na urlopie ? To dlatego wypisujesz te prymitywne problemy. Pracujesz gdzieś ? Widocznie nie lubi cię na tyle, żeby spędzać z Tobą całe dnie. Porozmawiaj z nim o tym. Może nie traktuje waszej relacji poważnie albo taki ma styl bycia ? Za mało go znasz. Sorry, ale taki mamy klimat. Znajdź innego

Gość gość
No tak, powinien olac i matke i brata, bo ma dziewczyne dla ktorej facet jest jedyna pasja i ma tak plytka osobowosc, że nie potrafi zorganizowac sobie czasu. Rece opadaja. I co to za porownywanie do eks?? Kazdy jest inny.