Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż idzie do wojska

Polecane posty

Gość gość

teraz jest większa mobilizacja no i stało się.. mąż dostał wezwanie na odbycie ćwiczeń wojskowych, będzie to trwać 3 miesiące, a ja jestem teraz w 4 miesiącu ciąży, jestem załamana, co robic :((((

Gość gość
uwierz,że są gorsze tragedie, więc nie dramatyzuj

Gość gość
nie przesadzaj, jesteś w 4 miesiącu ciąży a nie siedzisz z 4 miesięcznym dzieckiem. Będziesz w 7 to mąż wróci i będzie ci mógł dalej wycierać nosek

Gość gość
Mój siedzi tam na stałe i co mam płakać?

Gość gość
dla mnie to jakieś nieporozumienie te 3 miesięczne ćwiczenia. Nie chodzi juz o rozstania z rodziną ale o zobowiązaniach rodziny. Co jeśli facet jest głową rodziny? niby wypłacaja jakies pensję, ale niektortzy nie potrafią zrozumiec że po tych ćwiczeniach taki facet moze nie miec powrotu do pracy. Możliwe że zostanie zwolniony bo przez 3 miesiace inny może się nauczyć wykonywania jego prayc... paranoja. Sami niech te grzyby z polityki jezdza na ćwiczenia wojskowe

Gość gość
współczuje. ja się ciągle o to boje:(

Gość gość
moj byl w wojsku 20 lat temu. Uwierz mi - on se pozyje :) Dziwki alko itd, to norma. Moj znajomy byl w wojsku przez ost. 6 mc. i To samo. Niby maja szkolenia a chleja itd. Wrocil gorszy - przeklenstwa, kluby gogo to norma.

Gość gość
Ale zaraz, pytam poważnie, czy Twój mąż jest żołnierzem zawodowym, czy tak po prostu żyjąc sobie spokojnie swoim życiem, dostal wezwanie?:(

Gość gość
Jest możliwość odroczenia ćwiczeń. Mało osób o tej możliwości wie, ponieważ nagłośniono, że mobilizacja obowiązkowa nie mówiąc już o tym, że w ciągu kilku godzin ma stawić się w jednostce. Jeżeli mężczyzna jest jednym żywicielem rodziny jest to wskazanie do odroczenia. U mnie w rodzinie udało się skrócić czas ćwiczeń do 2 tygodni.

Hahahaaaaaaaaaa aaaaaaahahhaaahaaaaaaaaa hahahaahaaaaaaaaa AAAAAAAAAAAZHHAAHHZHAAAAAA!!!!!!!!!