Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak się zachowac

Co zrobilibyście na naszym miejscu?

Polecane posty

Gość Jak się zachowac

Wkrótce odbędzie się komunia naszej córki. Bardzo nas to cieszy, jest jednak jedna sprawa, która rzuca cień na to wydarzenie....Otóż od 4 ech lat przestaliśmy utrzymywać kontakty z siostrą męża.To była moja i męża decyzja- wspólnie stwierdziliśmy,ze mamy dość ubliżania z jej strony, oczerniania, kłamstw i toksycznej relacji z nią . Mieszkamy w różnych miastach więc naturalnie kontakt sie urwał... Nigdy jakoś szczególnie się nie kochałyśmy, ale nie najlepiej mi z tym.Zaproponowałam mężowi, ze komunia córki to dobry moment,zeby nawiązać znów poprawny kontakt i zaprosić ją na uroczystość. Mąż stanowczo się sprzeciwił, powiedział,ze nie chce mieć z nią więcej do czynienia..... No i zastanawiam się co zrobić, czy przyznać mu rację czy raczej namawiać go , ze powinniśmy ją zaprosić... Dodam, ze gwoździem do trumny , który przesądził o zerwaniu relacji było to, ze siostra męża potwornie mnie zbluzgała, obraziła kłamiąc perfidnie na mój temat (nawet moją rodzinę, łacznie z mamą- która jest aniołem))mąż był tego świadkiem i powiedział dość.Ponadto ma żal do niej, ze pomimo 50 na karku wciąz jest na garnuszku rodziców i wyciąga od nich każdy grosz na swoje wystawne życie.... Co zrobiłybyście na moim miejscu? To dla mnie bardzo ważne.Proszę o radę.

Gość Jak się zachowac
Nikt się nie wypowie?

Gość Jak się zachowac
up