Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest grane? Brak ochoty na sex od dłuższego czasu...

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy młodym małżeństwem ja mam 27 lat żona 25... Od ponad roku jesteśmy małżeństwem. Przed ślubem sex był na okrągło mimo że też się pracowało itp. teraz? Raz na miesiąc? I to z wielkim przymusem.... Wina leży po mojej stronie tylko nie wiem co jest grane. Prosty przykład z wczoraj żona leży w mojej ulubionej sukience roznegliżowana, a ja? A ja nic poszedłem coś zjeść i spać... Kiedyś bym się rzucił na nią teraz ochota zniknęła :( mimo że jest atrakcyjną kobietą... Od wczoraj rozmawiamy tak naprawdę "służbowo" bo była z tego powodu awantura... Co jest grane?

Gość gość
Myślisz, że jak już jest twoją żoną to nie musisz o nią zabiegać? Też bym się obraziła. I uważaj, bo jak będziesz ją tak dłużej olewać, to znajdzie się inny, na którego w końcu zwróci uwagę. Co wy macie takiego podłego, że jak już jest się żoną to totalnie macie w d***e. Zero kwiatków, czułości, miłości, no nic. Tylko mieć wyprane, ugotowane i można się za inną rozglądać? Zainicjowałeś początek końca bohaterze/frajerze. Dumny jesteś z siebie co? Teraz się za innymi zaczniesz oglądać, bo żonka spowszedniała. A życzę ci, żeby szybko zakręcił się koło niej jakiś fajny mężczyzna.

Gość TomcioPaluch
Gość 12:38 Mądrze napisane. Nic dodać, nic ująć. P.s Właśnie mi gościu przypomniałeś, że w drodze z pracy muszę kupić kwiatki. :P

Gość gość
Przede wszystkim nie wiesz to nie pisz bzdur. Z czulosciami nigdy nie bylo problemow. A to czekoladki acto nowy ciuszek itp. Nigdy nie wymagalem zeby byli ugotowane czy uprane bo moge zrobic to sam z reszta ona tez pracuje i tego nie moge moge wymagac. Chciala remont mieszkanka robi sie wlasnie, chciala auto byl kompromis jest auto. Wiec nie pitol o braku czulosci. Ona sama nawet mi mowi ze w nagrode bedzie sex a tu ja mam problem bo zrobie dla niej wszystko a na sex ochoty kompletny brak.

Gość gość
ty to znaczy dla seksu robisz wszystk tak? i myslisz ze robisz to dla zony? nie ! bo jak sie cos dla kogos robi to sie robi bezinteresownie. komu brakuje ochoty na seks w koncu? jej czy tobie ?

Gość gość
Druga sprawa o zdradzie nawet nigdy nie pomyslalem czy zadawalaniu sie innymi kobietami. Tym bardziej nie toleruje facetow ktorzy zdradzaja swoje kobiety i beszczelnie opowiadaja o tym kumplom

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem ze zrobie dla niej wszystko ona w nagrode proponuje mi sex za wlozona w cos prace ale ja nie mam kompletnie ochoty...

Gość gość
debili ciebie nie da sie czytac bo nie wiadomo w ogle o co ci chodzi :-O nie masz ochoty na seks i to jest problem tak?

Gość gość
Zgadza sie. Nie mam ochoty na sex mimo ze staram sie o moja zone. :(

Gość gość
może warto by zgłosić się do seksuologa..... moim zdaniem jest jakiś powód, coś musiało się stać, że masz jakąś blokadę.... a staje Ci w ogóle?? weź to na zdrowy rozsądek, jeżeli z facetem wszystko jest ok (sory ale taka jest prawda) to sex nie stanowi problemu.... ja nawet jak nie mam ochoty, to robię wszystko, żeby żona była zadowolona.. choć rzadko się zdarza, żebym nie miał na nią ochoty... przemyśl to sobie.... bo masz poważny problem