Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Czy iść z tym na policję?

Polecane posty

Nie wiem czy się wyrobie :( bo muszę iść do sklepu i wrócić zarejestrować nr na necie ,boże jak oni utrudniaja życie.

Załóż sobie hasło na blokadę telefonu. Ja tak zrobiłem po tym jak mi mendy szperały po smsach i kontaktach pały bezczelne

Chociaż to możliwe. Dajmy na to jak się facet zapuści i po dwóch tygodniach umyje gary to rzeczywiscie krajobraz zapewne zyskuje na estetyce:)

Mozna nawet przyjac ze dla obserwatora skazanego na pobyt w takim chlewie moze to byc subiektywnie odczuwalne jako cos pieknego. Sam facet zatem zyskuje przy tym na atrakcyjnosci:)

Gość gość
eM wiecej skromnosci

Gość gość
tez chcem dzwonic do ciebie :classic_cool: ciemnom nocom slonecznym dniem milym popoludniem i deszczowym c***jowym moze byc wieczorem :classic_cool:

Gość gość
dzyn dzyn :classic_cool: chyba kurna nie ten nr

Gość gość
bronie branie co to? jakis test? :classic_cool:

Gość gość
nikogo nie pocieszam to chyba ostatnie moje wcielenie, jeszcze nie odkryte:O pocieszycielka :classic_cool: ja? skad zawsze wiesz, ze to ja 😭 i tym sposobem oblalam test ale wygralam tez bo wszyscy wyszli :)

Gość RZUZIZIZ
dopóki nie zostało popełnione przestępstwo czyli naruszone prawo policja nie może przyjąć zgłoszenia. Wiem bo kiedyś zgubiłam swój dowód osobisty poszłam na policję by to zgłosić. A policjant powiedział że dopóki przestępstwo nie zostało popełnione np kradzież dowodu lub wzięcie kredytu przez osobę nieupoważnioną to nie zostało złamane prawo.