Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa

co jest ze mna nie tak??

Polecane posty

Gość gosciowa

mam 25 lat, mialam tylko jednego chlopaka... warto dodac, ze ojca nie widzialam od 13 roku zycia i nawet nie rozmawialismy do dzis, nic o nim nie wiem. 3 leti zwiazek, oboje jestesmy skomplikowani, trudne charaktery, brak doswiadczenia, ale gdy tylko sie rozstalismy na pol roku, klotnie przez internet itd, moje uczucia slably...nie widzielismy sie nadal, poczulam ze sie wypalilo... zauroczylam sie w kumplu z pracy, ale po jakims czasie jakby zaczal mnie olewac...i rzadziej teraz jest w pracy, prawie sie nie widzimy. wiec i do niego uczucia slably... choc gdyby sie tez postaral, moze by byla milosc... ale on jest dziwny, niezdecydowany. teraz jakis inny kolega do mnie podbija, jest super rzeczywiscie, ale jak moge tak przenosic swoja sympatie z osoby na osobe? czy ja nie jestem zdolna do stalych uczuc? zwlaszcza ze tylko gdy obiekt uczuc sie oddala na jakis okres powiedzmy miesiac mnie olewa, odkochuje sie powoli...

Gość gośćiowa
pamiętam jak miałam 13 lat to z ojcem poszliśmy do lasu . bawiliśmy się w chowanego ja liczyłam ojciec krył . doliczyłam do 10 i szukam ojca już 12 lat

Gość gość
no to chyba dobrze. Jeśli ktoś Ciebie źle traktuje i masz wątpliwości do tej osoby, poznajesz ją lepiej . To dopiero wychodzi kochać i czy jest godna by kochać

Gość gosciowa
po prostu wydaje mi sie ze wplyw na moje problemy emocjonalne moze miec wydarzenie z przeszlosci - brak ojca

Gość gosciowa
boje sie, ze to ze mna jest cos nie tak... ze nie potrafie kochac