Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na biologii o tym nie uczono

Pytanie do plci meskiej

Polecane posty

Przepraszam za niedyskrecje, ale jestesmy tu anonimowi, to moze sie nie obrazicie. Podobno niektorzy mezczyzni oddaja mocz na siedzaco, bo im tak wygodniej. Czy to ma zwiazek z tym, ze maja male przyrodzenie? Czy moze podczas oddawania moczu penis zachowuje sie jak przy wzwodzie i nawet maly wtedy nie sprawia problemow jako sikawka?

Gość gość
sikamy na siedząco aby poczuć się jak kobiety

Gość facet55445
nie rozumiem na czym polega twój problem ? Kazdy facet sika na stojąco , bo tak wygodniej i szybciej .. Oczywiscie są wyjątki , ale oni robią to wbrew naturze .. Możliwe , ze go zona zmusiła ,bo sikiał po desce.

Gość gość
dokładnie j.w. albo nie chce żeby obsikiwał ścian? nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma

Gość gość
Ja sikam na siedząco w swoim domu. Przyczyna? Gdy byłem nastolatkiem, może wczesnym nastolatkiem, zauważyłem, że dość łatwo opryskać deskę klozetową. Nie chciało mi się tego wycierać, więc wpadłem na prosty pomysł, aby usiąść i zapobiec zabrudzeniu. Druga przyczyna, to fakt, że od dziecka, bardzo trudno było mi się obudzić. Gdy w nocy, czy rano szedłem sikać, to naprawdę ledwo stałem i przysypiałem, więc automatycznie siadałem. Trzecia przyczyna, to poranna erekcja, czy w ogóle silna erekcja. Naprawdę wtedy trudno jest sikać celnie w dół, gdy urządzenie trzeba siłą zmuszać do pozycji obniżonej :D Tym bardziej, że w stanie erekcji w ogóle trudniej jest się wysikać.

Ja nie szukam problemu, po prostu jestem ciekawa (bez podtekstow).

Gość 16:16 - dziekuje Ci za odpowiedz, w dodatku tak rozwinieta.

Gość gość
ja jak czasami w nocy cie przebudze i ide wyszczać to wtedy na siedząco bo zaspany jestem i mi sie stać nie chce :D ale tak to na stojaka zawsze

Gość gość
na biologii o tym nie uczono dziś x Ależ proszę bardzo :D Akurat ja nie mam jakichś problemów z sikaniem na siedząco. Jest to wygodne z wyżej wspomnianych względów. Natomiast nie sikałbym na siedząco, nie kucałbym :D na łonie natury, to jakiś idiotyzm by był :D Gdybym miał w domu pisuar, to wolałby do niego, bo faktycznie pomijając kwestie wyżej opisane, to jest wygodniejsze dla mężczyzny i po prostu odruchowe. I przyznam, że mieszkając samemu to sobie sikałem do umywalki :D Bardzo wygodne :D