Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi wybrać telefon

Polecane posty

Gość gość

Jestem zielona w temacie. Szukam smartfona, najlepiej 4,7-5 cal do codziennych czynności (rozmowy, smsy, internet, multimedia). Cena max 800 zł. Podoba mi się Asus zenfone 5. Myślę też o czymś z HTC- jaki model polecacie? Chciałam kupić telefon na raty w sklepie lub na allegro, ale na allegro są różne ceny, nie chcę trafić na bubel.

Gość gość
podnoszę

Gość Martusiaoop
Ja mam lg e450 fajny , niedrogi. jedyna wada to brak kamerki z przodu.. moj jest na androidzie , maz ma omnie m to zupelny szlam, ale maz sobie chwali za windowsa . Sam wybierz , jaki kupisz taki bedziesz moec, ja mojego ldzika nie zamienie juz chyba nigdy

Gość gość
Dla mnie wybór telefonu jest ważny, już od kilku tygodni szukam i szukam. Chcę coś w miarę solidnego w tej cenie, rzadko zmieniam telefony (co 2-3 lata).

Gość gość
Ja polecał używanego LG Nexus 5 jak musi być koniecznie nowy to Nexus 4. Nic lepszego na androidzie nie ma.

Gość gość
oba beznadziejne

Gość gość
Linie są dobre pod względem płynności systemu. Zdjęcia ok, pamięć od 6gb, cena dobra. Minus to brak wejścia na kartę pamięci.

Gość gość
Ja mam LG g2mini dałam za niego 600zł polecam

Gość Kaźmierz
Polecałbym LG G2 mini i Nexusa 4, które zostały już wymienione. Z innych bardzo fajnym rozwiązaniem jest myPhone Infinity 3G. Model właśnie wprowadzony na rynek. Kosztuje 850 zł.