Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos musi wykonywać ciężkie zawody za głobów po studiach :D

Polecane posty

Gość gość

pozdrawiam przestań obrażać

Gość gość
Glaby sa niewyksztalceni

Gość gość
specjalnie tak napisałam o studentach ,którzy mają się za nie wiadomo co

Gość gość
teraz studenci to istna patologia nieudaczników

Gość gość
człowiek po zawce nie jest niczym gorszy od studenta każdy robi to co lubi ludzie czasem mają głowę do studiów na wolą zawód a rodzice im każą bo jaki wstyd każdy kończy szkołę jaka chce

Gość gość
Ale przecież nie ma sie o co obrażać :) takie mamy czasy, że niestety ale nawet głąb, który kiedyś nie miałyby szans na maturę, teraz może skonczyć "studia" i być magistrem. Sama mam kuzynkę, która jest prawdziwym głąbem po studiach :) jedno co umie to pisać bez patrzenia na klawiaturę tzn trafia mniej więcej w litery bo jeśli chodzi o treść i błędy to jest prawdziwa masakra :o nawet przepisać nie potrafi ani spacji prawidłowo powstawiać :o z matmy też zero, języka żadnego :o chociaż brała nawet prywatne lekcje żeby dobrze wymawiać wyuczony po niemiecku kawałek tekstu :D ciekawa jestem w jakim celu miało to być :D No ale magistrem jest nawet sobie tego mgr wrzuciła przed nazwisko na drzwiach mieszkania :D Oczywiście pracy nie ma bo innych podobno po znajomości przyjmuj, jak mówi, bo przecież ona jest takim samym magistrem a żadnej rozmowy kwalifikacyjnej nie wygrała :p ciekawe dlaczego ;) O i jeszcze, co najważiejsze, ma wygląd biurowy i makijaż staranny co rano i włos ułożony, ale niestety pod włosem pustka :p Z jej matki już wszyscy sie śmieją bo ciągle opowiada jakim to córka jest magistrem, a przecież wszyscy wiedzą właśnie jakim :o :D

Gość gość
teraz jak nie masz znajomości to zginiesz !!!

Gość gość
Nieprawda :) ja jakoś bez żadnych znajomości znalazłam dobrą pracę. O znajomościach zazwyczaj pierdolą gląby, jak ta kuzynka gościa powyżej - jakoś trzeba sobie wytłumaczyć dlaczego to nie ciebie przyjęli.

Gość do kłamcy
ja sobie radzę w życiu jakoś nie było takich sytuacji żeby sobie nie poradziła mam w rodzinie ciotkę jest nauczycielką w mojej rodzinie nie ma głupich ludzi ja nie miałam po prostu szans na normalne warunki do nauki!! w życiu różnie bywa

Gość gość
no nie zawsze ale to zalezy gdzie jak chcesz pracować tam gdzie się nie nadajesz to tak jest

Gość gość
każdy robi to co kocha ! proste