Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odezwał się po roku, odpisać, odezwać się, czy olać?

Polecane posty

Gość gość

nie chodzi tu o mojego byłego, chodzi tu o byłego mojej kuzynki. nie utrzymuję kontaktu ani nią ani z nim od roku czasu. los chciał, że rok temu doszło do ostrej wymiany zdań, w której chyba oby dwie stwierdziłyśmy, że nie chcemy dalej się spierać. wtedy jeszcze z nim była. dziś już z nim nie jest od jakiegoś roku, a on kilka dni temu do mnie napisał. czy powinnam odpisywać? dziwne jest dla mnie to, że ktoś przez rok się nie odezwał do mnie, a nagle próbuje szukać kontaktu. poradźcie coś :)

Gość gość
trzymam w rękach oczy mojego trzymiesięcznego dziecka , które mu wyciąłem żyletką. co z nimi zrobić?

raczej dziwna sytuacja, może dopiero ochłonął? ale dziwne, że dopiero po roku czasu do Ciebie napisał. przecież to że Wy się pogniewałyście nie musiało oznaczać, że z Tobą nie pisał, jeżeli mieliście dobre kontakty. podejrzana sprawa, bądź na dystans jeżeli zdecydujesz się odpisac.

Gość gość
A czego on chce od ciebie? Nie bardzo rozumiem twoją rozkminę.

Gość gość
napisał po prostu co tam słychać. i co, po roku nieodzywania się mam tak po prostu napisać: no hej, wszystko w porządku? o czym mam z nim rozmawiać. mieliśmy dobre kontakty, zawsze pisaliśmy ze sobą po prostu jak kuzyni, traktowałam go jak brata, on mnie jak siostrę. potem ucichł kontakt, no to wiadomo że ona go jakoś nabuntowała. ale nie są razem od roku, ma swój rozum.