Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starszy facet

Polecane posty

Gość gość

chyba zakochałam się w starszym o 12 lat od siebie facecie.. i to w dodatku w belgu.. chyba odbiło mi zupełnie.. ja mam 25 lat on 37... rozmawiam z nim od jakiegoś miesiąca.. jest naprawde niesamowity slucha podobnej muzyki do mnie, ma podobną wrażliwość do mnie, rozmawia ze mną kiedy tego potrzebuje, martwi sie i z wzajemnością... nie narzuca mi się swoją osobą.. moze traktuje mnie jako przyjaciółłkę, ale to i nawet lepiej.. raz napisał, ze zastanawiał, się, jakby było jakbysmy się spotkali, że sobie to wyobrażał, ja odpisałam, ze tak samo.. i że, jesli chciałabym przyjechać do niego... ale na przyjacielskiej stopie.. ja odpisałam, ze bardzo bym chciała, ale teraz mam zobowiązania studia, tak wiec na wakacje dopiero.. ale że nie chce się nastawiać pozytywnie.. bo wiele rzeczy moze sie wydarzyć.. że cvzęsto tak się dzieje, że nie dzieje się tak jakbym chciala, a nie chce przezyć kolejnego rozczarowania.. w każdym razie dalej piszemy. a ja zaczęłam o nim fantazjować..wczoraj nie odpisywał trochę i poczułam zazdrosć, stwierdziłam, że to nie dobrze, znak ostrzegawczy by wycofac się z tej relacji, tym bardziej, ze dzieli, nas taka odległość.. miałam już taką relację na odległość, facet oszukiwał mnie, strasznie to przeżyłam.. obiecałam sobie że nigdy więcej a tu nagle on.. pukam się po głowie, po raz kolejny, ze znowu pakuje się w coś niepewnego.. co o tym myslicie? powinnam sobie odpuścić.. bo nie dość, że jest z daleka, jest starszy, a kolejna sprawa, skąd mam pewnosć, że moge mu ufać.. wiem, też krązy taki stereotyp starszy facet młodsza dziewczyna więc pewnie chce wykorzystać to wszystko.. ale nie wydaje mi si ę taki być, poza tym, poznalismy się na grupie dotyczącej hip hopu, raczej nie zaczęło, się od romansu, po prostu okazało się że mamy takie same gusta, i lubimy podobną muzykę.. filmy nie tylko, mogłabym powiedzieć, nawet, ze odnalzałam, swoją bratnią duszę.. a wy co myslkicie, powinnam odpuścić sobie czy pisać znim i liczyć na to, ze coś z tego wyniknie..?

Gość gość
Działaj. A jaką lubisz muzykę i filmy ? Jak dobrze się rozumiecie, to rób coś w tym kierunku.

Gość gość
lubię old school rap, trip hop, indie rock.. z filmów to główie dramaty psychologiczne, kryminalne, też przeważnie te z lat 90 tych.

Gość gość
Czyli nawet dobry gust ;) Jak się dobrze rozumiecie, to uderzaj. Ja rozmawiałem kiedyś z kobietą też starszą ode mnie. Tak świetnie się rozumieliśmy, mieliśmy zbliżony gust. A jaki nam seks wirtualny wychodził. Tzn cyber taki z wyobraźnią w klimatach ehhh. Szkoda, że nic z tego nie wyszło.

Gość gość
okej a co z odległościa bariera jezykowa , on bardz dobrze mówi po angielsku, używa wielu idiomów itd.. jak rozmawiam z nim często korzystam ze słownika internetowego, więc nie wiem jak by było na żywo.. tzn nie jest tak źle umiem język w stopniu komunikatyenym ale nie zawsze go rozumiem..poza tym ta odległość.. jak sie zakocham na całego to umrę myśląc o ty m, że może być gdzieś tam ta druga... do wakacji jeszcze szmat czasu..