Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xen

Czy macie tak, że w trakcie pisania odpowiedzi na dany temat rezygnujecie

Polecane posty

Czy nuży was tłumaczenie, rzeczy oczywistych.

Czasem "podpalam się"jakimś tematem, jednak zanim dotrę do połowy wypowiedzi odechciewa mi się kończyć myśl i rezygnuję.

Gość gość
Zdarza mi s

Broken:), nie bądź złośliwa. Twoje osobiste odczucia do mojej osoby, powinny być twoją prywatną sprawą.

Gość gość
Tak, bardzo często

Dlaczego:)? Jesteś wolną osobą, na tym polega wolność i samodzielne podejmowanie decyzji.

brokeninside87 dziś perfidnie ciągnę xen za ogon. usmiech.gif x Nie mam ogona, tylko kocią naturę:).

Gość gość
czesto rezygnuje jak pisze do broken że ma polubić sex bo to naturalna potrzeba czlowieka a ona uparcie odmawia i woli mizianki przytulanki

czesto rezygnuje jak pisze do broken że ma polubić sex bo to naturalna potrzeba czlowieka a ona uparcie odmawia i woli mizianki przytulanki x :O:O:O bo masz nie rezygnować, tylko zaznaczyć wszystko, skasować i napisać: miziam i tulam kochaną broken:) zamiast znów o tej wstrętnej kopulacji.

Tak, płód ma ogon który odpada w trakcie rozwoju jeszcze w łożysku.

Gość gość
ja nie wiem jak jest u kobiet ale u facetow od miziania glaskania i przytulania nabrzmiewa pewna czesc ciala i musi gdzies to uwolnic zeby nie eksplodowac. ale broken tego nie rozumie wiec ja rezygnuje. uparty tygrys

ja nie wiem jak jest u kobiet ale u facetow od miziania glaskania i przytulania nabrzmiewa pewna czesc ciala i musi gdzies to uwolnic zeby nie eksplodowac. ale broken tego nie rozumie wiec ja rezygnuje. uparty tygrys x ten problem jest bardzo prosty do rozwiązania:)trzeba dać zupki:) to pomaga takiemu mężczyźnie:) dam mu zupki:)

moim marzeniem jest sobie tak leżeć z mężczyzną (na mężczyźnie) w łóżku (albo w hamaku) z łebkiem na jego torsie i się tak tulić i głaskać godzinami:)

Broken, opanuj się:). Po pierwsze zupą chłopa nie wyżywisz, a po drugie temat jest o czym innym.

:D haha, jasne, że nie wyżywię, będę mu lepsze rzeczy gotować, ale ja mówię co w sytuacji nabrzmienia:) trzeba dać zupki:)

Ja myślałam, że co innego:D. Ale mogę się mylić.

Gość gość
co to za zupka? czarna polewka? :D