Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie idziesz na wybory? Brutalna prawda o tobie

Polecane posty

Gość gość

Tylko ludzie z goovnem zamiast mózgu nie korzystają z prawa wyboru swojego przedstawiciela, a pozwniej stekaja. Popatrzą tacy idioci na te niby rzetelne sondaże i rezygnują, bo i tak wiadomo kto wygra. Żal mi was ludzikie kloaki :)

Gość gość z dworca mrówkowca
brutalna prawda o mnie jest taka że nie posiadam meldunku,ani stałego ani tymczasowego i mimo że komuna dawno przebrzmiała (rzekomo) ,mamy nowe dowody osobiste ,a obowiązek meldunkowy został zniesiony,ja nadal nie mogę uczestniczyć w wyborach,inne prawa takie jak wniosek o mieszkanie socjalne lub komunalne też mi nie przysługują bo ....jestem w świetle prawa bezdomna

Gość gość
Chęć głosowania w danym miejscu zgłaszasz poprzez wniosek w Internecie, wiec twoje tłumaczenia nie maja sensu :)

Gość gość
A ma kogo glosowac? Znowu wybierac mniejsze zlo? Ja dokonalam innego wyboru, wyjechalam z tego kraju... Tyle lat minelo i wciaz te same mordy na stolkach...

Gość gośćzdworca mrówkowca
zgłaszam owszem i wpisuje w miejsce zamieszkania dworzec i co dalej ? oświeć mnie bo bardzo bym chciała głosować ,mam swojego faworyta

Gość gość
takze uważam, że wszyscy powinni brac udział w wyborach. kto nie idzie do urny, nie ma prawa potem narzekać, bo to też jest jakiś wybór. Sondaże mają to do siebie, ze umacniają partie rzadzące, wiadomo dlaczego. Wolę stracić po raz kolejny mój głos na innego kandydata, niż dać na te świnie przy korycie. Wydaje mi się, ze gdyby wszyscy uprawnieni wzieli udział, toby były lepsze rzady, bo rządzący by wiedzieli, że musza się z nami liczyć. A dlaczego teraz wygrywają tylko 2 partie w sumie? Bo ich członkowie idą głosować. A społeczeństwo nie. Idźcie do cholery na te wybory!!!

Gość gość
Będę podbijał temat, aż idioci zrozumia, ze są idiotami...

Gość gość
Tylko nieletni i buractwo nie głosuje. Pierwsi, bo nie mogą, a drudzy bo lubią byc ******* w dvpę :D Każdy posiadający mozg głosuje :D

Gość gość
Nie

Teraz oddajesz 50% zarobionej kasy (albo i więcej) na zusy i inne g****a. U mnie oddawałabyś tylko 5% na moje apartamenty. Jak dalej chcesz być roochana w dupsko, to s********j.