Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chodzicie do kościoła, szczerze...

Polecane posty

Gość gość
Chodzę 2 razy w roku,nie mam potrzeby częściej,spowiedzi nie uznaje, a w piekło nie wierzę ,jakaś bajka żeby się czegoś bać. A po co Bóg zsyłał na Hioba tyle niszczęść, ponoć po to żeby wyprubować jego wiare.Tylko po co jak i tak wiedział że Hiob się go nie wyprze bo przecież jest Wszechwiedzący bo jest Bogiem...

Gość gość
Chodzę 2 razy w roku,nie mam potrzeby częściej,spowiedzi nie uznaje, a w piekło nie wierzę ,jakaś bajka żeby się czegoś bać. A po co Bóg zsyłał na Hioba tyle niszczęść, ponoć po to żeby wyprubować jego wiare.Tylko po co jak i tak wiedział że Hiob się go nie wyprze bo przecież jest Wszechwiedzący bo jest Bogiem...

Gość gość
co za bzdury z tym matrixem.

Bo lubią być cweleni... :D I jak ktoś ich szmaci. Popierają pedofilię, pewnie sami molestują swoje małoletnie dzieci. Mamusie myją ptaszki, dopieszczają :D A tatusiowe zapraszają na sztywne kolanka :D I lubią jak ktoś żyje jako pasożyt za ich ciężko zarobione pieniądze :D Pozdrawiam, s***************a ć

Matrix jest suchą rzeczywistością, każda elementarną cząsteczką atomową. Biliardy, nieskończenie wiele ich jest. Matrix się samoistnie lepi i tworzy, sam się też niszczy. Sensem istnienia Matrixa jest niszczenie życia we Wszechświecie i dążenie do pochłaniania wszystkiego - my ludzie powszechnie znamy ten proces jako nieodwracalna śmierć. Czarne dziury wchłoną kiedyś wszystko - wszelką pozostałą materię, martwe gwiazdy, ciepło, światło oraz czas. Wszechświat za biliony lat stanie się ciemną, lodowatą, matrycą. Prawdopodobnie skurczy się wtedy do niewyobrażalnie malutkiego punkciku sam siebie pochłonąwszy. Można zadać pytanie co będzie poza tym punkcikiem który zostanie z całego Wszechświata? I tego nie wie ani nauka, ani żadna religia/filozofia ani człowiek. Nawet ja.

Słońce i gwiazdy które widzisz też są bzdurą dla ciebie. Widzisz to jest właśnie katolicka tępota znana od średniowiecza - nie uznawać odkryć fizyków.

Gość gość
To prawda 97% kosmosu to czarna materia

Osobiście uważam że Wszechświat jest skończony i ma swój kres. Może na końcu Wszechświata jest mur z napisem "Koniec wszechświata" a może można się poruszać po Wszechświecie telepatycznie i samoistnie go tworzyć będąc po prostu wyższa istotą. Ufo to ludzie tak naprawdę.

Gość gość
nie jestem katolikiem. a ty fanatycznie uznajesz za prawdę jakąś tam teorię. choć istnieją dziesiątki alternatyw. i owszem są pewne systemy i filozofie, które przewidują wiele, a których przewidywania do tej pory sprawdziły się idealnie. widocznie mało wiesz.

Gość gość
W stronę naszego ukladu slonecznego zbliża się czarna dziura a planeta która się znajdzie w jej zasięgu jest rozrywana na strzepy

To ty mało wiesz, jak dotychczas nie piszesz nic głębszego, a skoro ja wiem więcej to znaczy że jestem dalej bo jak to było u Fokusa Smoka: "Widzę więcej , wiem więcej, tak to jest mniej więcej."

Gość gość
Gosc 21:01 to Bóg umarł na krzyżu? A to ciekawe. Z moich wiadomości to Jezus umarł na krzyżu. Jestem wierząca ale do kościoła nie chodzę. Szkoda słów na niektóre wypowiedzi

Gość gość
to poczytaj o dogmacie trójcy swiętej - nie wiedziałaś,że Bóg jest Jezusem a zarazem duchem świętym?

Gość gość
Bo mi matka każe.