Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malag_a

nie staje mu :(

Polecane posty

Kobiety prosze o wasza rade,wymiane doswiadczen z tym problemem zwiazanych .Poznalam bardzo fajnego faceta.Mily,inteligentny,troche niesmialy ale przystojny i ogolnie ogarniety.Dodam ze mamy juz jakies tam lata ja 30 on 35 wiec wiadomo ze na ktorejsc randce wyladowalismy w lozku no i tu pojawil sie problem.Gra wstepna super ja rozpalona oczywiscie on tez i 1 klapa ledwo go dotknelam i juz bylo po wszystkim i tak 3 razy .No dobra mysle sam byl tyle czasu wiadomo cisnienie.Probowalam z nim o tym rozmawiac stwierdzil ze sie wstydzi,ze zawalil po calosci i sie nie popisal.Zapewnilam ze wszystko ok ze rozumiem to nie mamy po 15 lat.Nastepnym razem bylo juz nieco lepiej bo nie doszedl az tak szybko ale stanol mu tylko na chwile po czym opadl i tak znowu 2 razy.juz nie wiem co mam o tym myslec.Jak zaczac rozmowe na ten temat zeby go nie zranic Prosze o rade

Gość gość
umowisz sie ze mna na seks? bo mnie cisnie

Gość gość
Poszedlbym do burdelu ale 200zł za 1h placic? hiva maja pewnie to co umowisz sie????

czyli groszem nie smierdzisz i jeszcze zadna cie nie chce ahahahaha :D dobra spadaj bo juz nudzisz mnie tym pisaniem

Gość gość
Minety dziwce nie zrobie ale normalnej kobiecie tak :P wycaluje twoje nagie cialo do konca

Gość gość
Trochę śmiesznie wygląda ten temat w kontekście twojego awataru :D Od razu pomyślałem, że chodzi o tego pieska :D Tu jest tyle idiotyzmów, że już trudno nie mieć takich skojarzeń. Co do tematu. Mnie ten problem raz tylko dotknął, ale to był wynik faktu, że dziewczyna po kilku latach przestała mnie pociągać. No i drugi raz, gdy brałem leki. Nie znam go, ale pewnie on bardzo mocno przeżywa związek z tobą. Może coś mu się tam w życiu erotycznym nie udało i ma jakąś traumę. Skoro chce się kochać i coś jednak wyszło, to pewnie oboje jesteście na dobrej drodze i przyczyna jest natury psychologicznej, czyli jakieś lęki, kompleksy, blokady... Daj mu czas. Próbujcie. Nie nastawiaj się na fajerwerki, tylko bądź cierpliwa. Droga do rozwiązania problemu, polega na tym, abyś dała mu poczucie AKCEPTACJI i BEZPIECZEŃSTWA. Wtedy on nabędzie pewności siebie (to wszystko jest w głowie, w uczuciach, emocjach) i automatycznie, jego urządzenia ;) zacznie sprawnie działać, co znowu doda mu pewności. Jak długo to potrwa? Nie wiem, ale pewnie trzeba tych kilkunastu razy, aby się uspokoił i nabrał wstępnie pewności.

hehehe :) dla mnie to nowosc Ja jestem dosc atrakcyjna wiec nie widze problemu w sobie i nie bede go szukac Masz racje moze to byc stres czy kompleksy My sie dopiero poznajemy wiec powinny byc fajerwerki a tu klapa Chcialabym z nim o tym pogadac ale nie wiem jak

Gość gość
po prostu tak sie podnieca na twój widok to mile z jego strony

Gość gość
komplement z jego strony

mozecie sobie darowac ja nigdy z zadnym facetem takiego problemu nie mialam wiec nie bede sie doszukiwac winy w sobie :) pytam o konkretna rade wi wypowiedz jakas z sensem

Gość gość
To co dasz mi zrobić minete? wycaluje twe cialo caly dzien :D

Gość gość
na 100% problem psychologiczny, mój też tak na początku miał, nie rozmawiaj z nim o tym i nie rozkręcaj się nad tym "problemem" bo to tylko pogłębi sprawę. Następnym razem nie zakładajcie że będziecie się od razu kochać, nie dotykaj jego klejnotów żeby on nie myślał w tej chwili że zaraz mu opadnie. Facet na pewno jest zestresowany a jak jesteś bardzo atrakcyjna i doświadczona to na pewno dodatkowo go onieśmielasz. Jak dojdzie do sytuacji intymnej to po prostu cieszcie się swoimi ciałami a reszta powinna przyjść sama

Gość gość
on jest impotentem