Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

misio1 to MICHAŁ KELLER Z SIERAKOWIC, ten którego żona zdradziła, a on ją za to

Polecane posty

Gość gość

przeprosił, tu zdjęcia tego obleśnego gnomka http://postimg.org/image/gf5m93jkh/ ALE RYŁO, wczoraj ktoś myślał, że te zdjęcia mają ośmieszyć misio1 i że to jakiś brzydal z internetu wstawiony dla jaj a to jego prawdziwe zdjęcia. Wpadł z tym cytowaniem wypowiedzi innych, z nicków Dark Dragon i Młodsze Ciacho, gość poranny, Widz Tego Cyrku od Lat oraz gość z wizytą robił to w identyczny sposób. Wpadł również z bronieniem Noxelii, kiedy to bronił jej na nicku misio1 i wyżej wymienionych w identyczny sposób. Na tamtych nickach był równie wulgarny i tak samo groził innym, kozak w necie. Tu macie żenujące elukubracje tego psychicznego zniewieściałka, niższy poziom niż u Noxelii: Jest we mnie siła nie do zdarcia. I szalenstwo i zawier**** serca.. Jest we mnie modlitwa o lepsze jutro.. I wiara w cuda i pomocna dłon.. Jest we mnie beztroska.. I miłosc drapiezna i cienie snow.. Daj mi reke pokaze Ci inny swiat...

Gość gość
w życiu liczą się trzy rzeczy, kasa, kurfy, wódka

Gość gość
To prawda że on intymnie zbliżył się do córek jak żona go zdradzała czy to ściema? Podobno wygadał się tu kiedyś po pijaku

Gość gość
Skąd wiesz że to on?

Gość gość
to nie on, autor ma poprostu obsesje na punkcie byłych bywalców kafe

Gość gość
To znany troll z tematu bieszczadzkiego, tyle że ujawniony z imienia i nazwiska

Gość gość
wczoraj też to widziałam, ale kretyn, na tym temacie o nim wczoraj zalogowany z nicka misio1 i odpowiadał i bronił się dodatkowo z pomarańczowego nicka "gość z wizytą", z którego wcześniej bronił Noxelii na tematach o niej, co za debil :D

Gość gość
ja piertolę :D gość ma nieźle zryty łeb żeby uprawiać ten trolling :D może i to jest do pewnego stopnia zabawne ale te niekończące się skojarzenie wszystkich ze sprawą noxelii jest tak absurdalne i śmieszne że już nudne gość zaraz napisze że ja to jedna noga w rowie z cyrku od lat z kellerem który się cicho skradał zakradał do misia1 :D

Gość gość
misio1 pisał że jest gruby a ten ze zdjęcia nie jest gruby

Gość gość
gość dziś to nie on, autor ma poprostu obsesje na punkcie byłych bywalców kafe x Keller, zaloguj się, pedofilu

Gość gość
bo on ma obsesje na ich punkcie, ciągle o nich pisze on jest chory, jeszcze im coś zrobi w realu

Gość gość
oczywiście misio1 jeden to pozer i miłośnik tłuszczu ale z noxelią nie ma niczego wspólnego no chyba że teraz ten TŁUSZCZ :D

Gość gość
to naczelnik ten psycho pedałek którego matka salcesonem bije po pysku, on jest chory i nalezy śmiać mu sie w ryj :) ihihih

Gość gość
gość dziś ja piertolę smiech.gif gość ma nieźle zryty łeb żeby uprawiać ten trolling smiech.gif może i to jest do pewnego stopnia zabawne ale te niekończące się skojarzenie wszystkich ze sprawą noxelii jest tak absurdalne i śmieszne że już nudne gość zaraz napisze że ja to jedna noga w rowie z cyrku od lat z kellerem który się cicho skradał zakradał do misia1 smiech.gif x Keller, debilu, dalej się pogrążasz, komu innemu jak nie tobie zależałoby na usilnym przekonywaniu, że misio1 to nie ty, upośledzony gnomku

Gość gość
gość dziś oczywiście misio1 jeden to pozer i miłośnik tłuszczu ale z noxelią nie ma niczego wspólnego no chyba że teraz ten TŁUSZCZ smiech.gif x Keller, specjalnie pisałeś o tym tłuszczu by cię nikt nie rozpoznał i zapomniałeś, że zalogowany na misio1 również broniłeś Noxelii, kretynie i psychiczny pedziu

Gość gość
gość dziś to naczelnik ten psycho pedałek którego matka salcesonem bije po pysku, on jest chory i nalezy śmiać mu sie w ryj usmiech.gif ihihih x To pisała koleżanka misia1, upośledzona Pigleteria na rencie, pedalicha do gazu, masakra, to są 2 najgorsze zjepy tematów o Noxelii

Gość gość
ale ten jełop wymyśla o loool hahaha

Gość gość
misio1 = Michał Keller wysłał Marii Szymanowskiej (kciukiem) zdjęcie swojego małego pyrdka w spoczynku, a ona je wstawiła na Kafe, on się nadaje do uśpienia

Gość gość
ta Pigleteria to jest już totalne szambo, ona się śmieje z dzieci z progerią i wstawia tu ich zdjęcia "dla żartu", dobrana parka z Kellerem, z tego co tu piszecie to bardzo prawdopodobne, że Michał Keller z Sierakowic molestował seksualnie Martę i Magdę Keller

Gość gość
misio1, Kubusia Puchatka 7, mówi ci coś ten adres? Mam się tam przejechać w przyszłym tygodniu? :)

Gość gość
Keller, debilu, dalej się pogrążasz, komu innemu jak nie tobie zależałoby na usilnym przekonywaniu, że misio1 to nie ty, upośledzony gnomku x :D jassssssssssne ty idioto :D ale wciąż mam wrażenie, że robisz to zupełnie dla sportu :D w ogóle się nie angażując w te kretyńskie awantury :D ale mimo wszystko, żeby z takim zapamiętaniem, ten sport uprawiać :D

Gość gość
gość dziś Keller, debilu, dalej się pogrążasz, komu innemu jak nie tobie zależałoby na usilnym przekonywaniu, że misio1 to nie ty, upośledzony gnomku x smiech.gif jassssssssssne ty idioto smiech.gif ale wciąż mam wrażenie, że robisz to zupełnie dla sportu smiech.gif w ogóle się nie angażując w te kretyńskie awantury smiech.gif ale mimo wszystko, żeby z takim zapamiętaniem, ten sport uprawiać smiech.gif x ale idiota Keller, dalej się pogrąża, Kubusia Puchatka 7, kretynie, mówi ci coś ten adres, niedorozwoju?

Gość gość
Przymknąłeś się? No to coś ci mówi ten adres, za to co tu wypisywałeś będzie kara w realu

Gość gość
hahaahahahaha

Gość gość
Pedalami sa tez misie wiedza o tym wszyscy w pisie! keller misio1 ty pedale jestes skonczony!

Gość gość
nic mi nie mówi ten adres i nie masz pojęcia z kim gadasz gadam z tobą od dość dawna raz ci słodzę raz ciebie tyram taka tam zabawa

Gość gość
zakład że teraz kake zobaczy? :)

Gość gość
:D musowo :D naprawdę bardzo mnie to śmieszy że on wciąż dobiera sobie nowego do tej afery z nox gdy ona sama nie ma pojęcia o żadnym misiu i zlewa go tak jak tych różnych cynicówfm i tego rodzaju nowe twory

Gość gość
łiiiiiiiii

Gość gość
To dwie zupełnie różne osoby, debilu z wieczną paranoją. Nie dość, że inny styl pisania to fakty też się nie zgadzają np. ten misio pisał, że jest po 40-stce i nie ma dzieci, a michał ma dzieci i jest po 30-stce.