Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Nienawidz臋 nowej szmaty mojego taty

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam ochot臋 jej spakowa膰 rzeczy i wystawi膰 za drzwi, niech wraca sk膮d przysz艂a.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Czyli mieszka razem z tob膮 jak tak to masz przechlapane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli b臋dzie wojna domowa, nie dawaj si臋 babie niech zna swoje miejsce w szeregu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poczekaj kole艣 jak sie kiedy艣 o偶enisz, sp艂odzisz dziecko i po paru latach"mi艂o艣膰 sie wypali" hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem dziewczyn膮. Zwyczajnie wkurza mnie ta suka, kt贸ra chce si臋 rz膮dzi膰 w NIE SWOIM domu. Co ona sobie wyobra偶a. Nigdy jej nie zaakceptuje i zrobi臋 wszystko 偶eby uprzykrzy膰 jej 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faktycznie ma艂o komfortowa sytuacje a nie mog膮 si臋 wyprowadzi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Doro艣nij pustaku i zajmij sie w艂asnym 偶yciem, a nie ojcu b臋dziesz ustawia艂a. I to tylko dlatego ze ma艂a obra偶ona pindzia poczu艂a sie na drugim planie. Ach ta zazdro艣膰, ze nie masz ju偶 tatusia dla siebie...A nie za du偶a jeste艣 na sp臋dzanie z tatkiem ca艂ego czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale to nie ja ani m贸j tata ma si臋 wyprowadzi膰, tylko ona, nikt jej tam nie potrzebuje, m贸j ojciec musi to zrozumie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lecz sie dziewucho albo zacznij obci膮ga膰 tatusiowi, bo skoro poszuka艂 doros艂ej kobiety to ty mu wszystkich potrzeb nie zaspokajasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wcale si臋 dziewczynie nie dziwie ojciec powinien poczeka膰 na wprowadzenie swojej kobiety a偶 si臋 dziewczyna usamodzielni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze by艂am ja i m贸j tata, ka偶dy weekend razem, wsp贸lne zwyczaje. Mieli艣my super kontakt, kiedy wyje偶d偶a艂 w delegacje dzwoni艂 do mnie zaraz z hotelu, kazdego dnia a jak wraca艂 to przywozi艂 mi prezenty i m贸wi艂 jak si臋 st臋skni艂. Ostatnio wr贸ci艂 z wyjazdu i przywi贸z艂 prezent nie tylko dla mnie ale dla tej szmaty r贸wnie偶. Poza tym mysla艂am, 偶e go uderz臋 jak zaproponowa艂 偶eby艣my na nasz cotydgodniowy rytua艂 (kolacja we w艂oskiej restauracji i potem spektakl w teatrze) zabrali t臋 prostytutk臋. Zawsze sp臋dzali艣my t臋 sobot臋 TYLKO WE DWOJE a on chcia艂 zabra膰 t臋 kretynk臋. No normalnie, nienawidz臋 tej idiotki kt贸ra miesza mu w g艂owie. Zrobi臋 wszystko 偶eby jej si臋 odechcia艂o tego zwi膮zku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze w takim razie kup mu porz膮dnego MOPA ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wcale si臋 dziewczynie nie dziwie ojciec powinien poczeka膰 na wprowadzenie swojej kobiety a偶 si臋 dziewczyna usamodzielni. bo co, a jak si臋 ma艂a kretynka nie usamodzielni do 40-tki to ojciec b臋dzie kobiety po cmentarzu szuka艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spokojnie dziecko. Tata odda cie do domu dziecka i b臋dzie mia艂 spok贸j. Tw贸j ojciec ma prawo u艂o偶y膰 sobie 偶ycie cholerny gimbusie! Stul pysk bo tata powinien cie w doope kopn膮膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aaa, czyli nie chodzi o mi艂o艣膰 tatusia, tylko sie boisz ze b臋dziesz finansowo stratna. :) Ma艂a rozpieszczona pipka a偶 sie trz臋sie ze strachu ze straci prezenty:). Jednak aborcja to s艂uszna sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja kole偶anka by艂a w podobnej sytuacji te偶 zawsze j膮 wkurza艂o jak np ojciec kupowa艂 dro偶sze prezeny tej kobiecie i bardziej liczy艂 si臋 z jej zdaniem by艂o du偶o konflikt贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14.35- zgadzam si臋! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Samotni rodzice maj膮 prawo zakocha膰 si臋 i stworzy膰 zwi膮zek, dzieciom nic do tego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu nie chodzi tylko o pieniadze i prezenty i tak kupuje mi wszystko co chc臋. Chodzi mi o niego i nasz wsp贸lny czas. Jak on smia艂 mi zaproponowa膰 zeby ta suka sp臋dzi艂a z nami wiecz贸r. Nienawidz臋 jej, ostatnio mo偶e to dziecinne ale niby przez przypadek wyla艂am sok porzeczkowy na jej elegancki p艂aszcz. Widzia艂am, 偶e mia艂a 艂zy w oczach i by艂a w艣ciek艂a a ja uda艂am niewini膮tko i powiedzialam ojejku nie wiem jak to si臋 sta艂o. A ona tylko potulnie, no trudno, nastepnym razem uwa偶aj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatnio te偶 艣ci臋艂a w艂osy i ja wiedz膮c, 偶e m贸j tata lubi d艂ugie w艂osy u kobiet zacz臋艂am z nim rozmow臋 "tato pami臋tasz jak mowi艂e艣, 偶e d艂ugie w艂osy oznaczaj膮 dla ciebie kobieco艣膰". Robi臋 tak ci膮gle, np. przez przypadek pytam si臋 czy przyty艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To i tak dobrze 偶e si臋 opanowa艂a. Trzeba przyzna膰 偶e masz ostre pazurki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda, na miejscu babki rozora艂abym ci twarz rozpuszczony dzieciuchu! Ciebie Kasa i prezenty interesuje :D takie dzieci do wora i do Wis艂y :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko tematu zakocha艂em si臋 w Tobie, um贸wimy si臋? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14:45 nie zgadzam si臋 z tob膮, przecie偶 teraz jaka艣 obca kobieta szarog臋si si臋 w domu i pr贸buje zast膮pi膰 jej mame

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co si臋 sta艂o ze star膮 szmat膮? zu偶y艂a si臋 czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja popieram autorke. Niech sie nie panoszy w nie swoim domu.

Udost臋pnij ten post

ja uwa偶am, 偶e jak przytulacz, kt贸rego poznajemy ma dziecko to trzeba wzi膮膰 to dziecko na bok, 艣cisn膮膰 bole艣nie za ucho i wyja艣ni膰 smarkaczowi gdzie jego miejsce i 偶e 艣wiat rodzica si臋 na nim nie ko艅czy:) bo p贸藕niej rosn膮 takie pyskate kwiatki jak autorka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest do ojca autorki a nie autorki wi臋c to ona si臋 panoszy w nie swoim :D A ojciec ma prawo wprowadza膰 tam kogo chce :D

Udost臋pnij ten post