Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę nowej szmaty mojego taty

Polecane posty

Gość gość
Nie chce być złym prorokiem ale jak ta kobieta jest młoda to jeszcze będziesz miała przyrodniego brata lub siostre.

Gość gość
Droga autorko, zyczę ci, bys, jak dorosniesz, zakochała się bez pamięci, tak mocno i głęboko w męzczyźnie, który ma dziecko. Zyczę ci tej milosci ze szczerego serca. Bo jak na razie to kochasz tylko siebie, i nie widzisz nic, poza czubkiem swojego noska. Gdybys prawdziwie kochala ojca, cieszylabys się, ze znalazl sobie kobietę, ze moze byc choc na krótko szczęsliwym męzczyzną, ze jak ty pójdziesz na studia, na swoje, to on nie zostanie sam jak palec, bo ty na pewno z nim nie będziesz . Musisz dojrzec i rozróznic milosc do dziecka a milosc do kobiety. Zyczęci milosci do dzieciatego:)

Gość gość
Mój ojciec miał operację,zawsze go odwiedzałam by nie czuł się taki samotny,tym bardziej,że mama wyjechała Mama wróciła z kontraktu i dowiedziała się,że ojca odwiedzała szmata z sąsiedztwa,tłumacząc się,że nie miał go kto odwiedzać Najbardziej zabolało mnie jak mój chłopak widział,że ojciec woził starą dupę na wieś Chciałam by ta ściera odczekała swoje słowa,jeszcze ją dopadnę ____________Nie daj się!

Gość gość
No to Ty chyba masz zamiar z tatą do końca życia zostać i nie układać sobie życia.Jak tacie nie pozwolisz to Ty również musisz zrezygnować.

Gość gość
Ludzie nie podniecajcie sie tak z odpisywaniem na ta PROWOKACJE. Za duzo tu przekoloryzowania - cotygodniowe wypady do wloskiej restauracji uwienczone spektaklem w teatrze, ojciec wyjezdzajacy w delegacje, drogie prezenty itd... no prosze was!! Jakies zakompleksione dziewczatko z przecietnej normalnej rodziny udziergalo sobie "scenariusz" ktory nawet na jote nie pasuje do jezyka jakim sie posluguje ani do realiow w jakich wiekszosc z nas zyje. Prowokacje to trzeba umiec pisac, w prowokacji musi byc wiecej zwyczajnosci i przyziemnosci a nie musliny i jedwabie! Zwlaszcza gdy piszac uzywamy prostackiego jezyka, ktory zawsze cie zdradzi.

Gość gość
jakies gimbazie chyba sie nudzi w to piekne niedzielne popoludnie i zamiast wyjsc na spacer i wywietrzyc doopsko ta szuka emocji na kafeterii zakladajac malo wiarygodne tematy w stylu "panna dziedziczka". idz dziecko zalozyc trampki i przejdz sie troche po dzielni. Dobrze ci to zrobi ;-)

Gość gość
Oczywiscie, ze prowo:) ale czy w zyciu nie trafiają się takie pustaczki jak "autorka"? Kto dzis uzywa slowa "szmata" w stosunku do innej osoby? Chyba rzeczywiscie tylko taka, co szmatą pracuje:)

Gość gość
oooo szmata poczuła się dotknięta,a ty czym pracujesz? dupą? dla mnie szmata/ściera to dziwka żonatego-