Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę w to! Nadal ją kocham

Polecane posty

Gość gość

Co za paradoks :(

Gość gość
A co ona zlego Ci zrobila? Wyrzadzila jakas krzywde? Dlaczego w to nie wierzysz ze nadal kochasz ja?

Gość gość
To jej to powiedz:)

Gość gość
To już tyle lat i wydarzeń,że lepiej milczeć i samemu się ze siebie śmiać, taki stary aaa głupi !!

Gość gość
Stary,glupi i kretyn ze tu pisze,dobrze zrobila ze ci kopa dala.

Gość gość
Dzięki :( nie dała kopa,sam poszedłem w p**duuu ,wiele lat temu ale,nie krępuj się pisz, pisz dalej może poznam jakieś nowe ciekawe słowa,określenia,obelgi....cóż człowiek uczy się całe życie i wyciąga wnioski ze swoich błędów tym lepiej, im więcej takich uczynnych i pomocnych ludzi jak ty,przewija się przez jego życie.

Gość gość
jak ma na imie ?

Gość gość
Zdradź jej imię lepiej ci się zrobi na serduchu:)

Gość gość
Idz w las,to forum dla kobiet a nie dla mośków nieszczęśliwych i przykrych hahaha:P,smiech z takiego facia

Gość gość
Nie jestem nieszczęśliwy,dziecino :) takie tematy tworzy się albo by powiedzieć coś w p**du ! W eter tak aby nigdy nie dotarło do adresata :( albo aby nakręcać takie trole :D

Gość gość
edyta dobrze ssa super to robi i chce jął

Gość gość
I sam ją zostawiłeś a teraz uświadomiłeś sobie że jednak ją nadal kochasz? Hmm powiedz jej to :)

Gość gość
TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweNie wierzę w to! Nadal ją kocham Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Nie wierzę w to! Nadal ją kocham gość dziś Co za paradoks smutas.gif gość dziś A co ona zlego Ci zrobila? Wyrzadzila jakas krzywde? Dlaczego w to nie wierzysz ze nadal kochasz ja? gość dziś To jej to powiedzusmiech.gif gość dziś To już tyle lat i wydarzeń,że lepiej milczeć i samemu się ze siebie śmiać, taki stary aaa głupi !! gość dziś Stary,glupi i kretyn ze tu pisze,dobrze zrobila ze ci kopa dala. gość dziś Dzięki smutas.gif nie dała kopa,sam poszedłem w p**duuu ,wiele lat temu ale,nie krępuj się pisz, pisz dalej może poznam jakieś nowe ciekawe słowa,określenia,obelgi....cóż człowiek uczy się całe życie i wyciąga wnioski ze swoich błędów tym lepiej, im więcej takich uczynnych i pomocnych ludzi jak ty,przewija się przez jego życie. gość dziś jak ma na imie ? gość dziś Zdradź jej imię lepiej ci się zrobi na serduchuusmiech.gif gość dziś Idz w las,to forum dla kobiet a nie dla mośków nieszczęśliwych i przykrych hahahajezyk.gif ,smiech z takiego facia gość dziś edyta Inne tematy z tej kategorii jak go sobie wybić z głowy?? BLAGAM WAS O POMOC!!!!! gość dziś Nie jestem nieszczęśliwy,dziecino usmiech.gif takie tematy tworzy się albo by powiedzieć coś w p**du ! W eter tak aby nigdy nie dotarło do adresata smutas.gif albo aby nakręcać takie tro

Gość gość
Po co ?? ona to i tak wie,a po grzyba ją krzywdzić,deklaracjami bez przyszłości

Gość gość
Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweNie wierzę w to! Nadal ją kocham Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Nie wierzę w to! Nadal ją kocham gość dziś Co za paradoks smutas.gif gość dziś A co ona zlego Ci zrobila? Wyrzadzila jakas krzywde? Dlaczego w to nie wierzysz ze nadal kochasz ja? gość dziś To jej to powiedzusmiech.gif gość dziś To już tyle lat i wydarzeń,że lepiej milczeć i samemu się ze siebie śmiać, taki stary aaa głupi !! gość dziś Stary,glupi i kretyn ze tu pisze,dobrze zrobila ze ci kopa dala. gość dziś Dzięki smutas.gif nie dała kopa,sam poszedłem w p**duuu ,wiele lat temu ale,nie krępuj się pisz, pisz dalej może poznam jakieś nowe ciekawe słowa,określenia,obelgi....cóż człowiek uczy się całe życie i wyciąga wnioski ze swoich błędów tym lepiej, im więcej takich uczynnych i pomocnych ludzi jak ty,przewija się przez jego życie. gość dziś jak ma na imie ? gość dziś Zdradź jej imię lepiej ci się zrobi na serduchuusmiech.gif gość dziś Idz w las,to forum dla kobiet a nie dla mośków nieszczęśliwych i przykrych hahahajezyk.gif ,smiech z takiego facia gość dziś edyta Inne tematy z tej kategorii jak go sobie wybić z głowy?? BLAGAM WAS O POMOC!!!!! gość dziś Nie jestem nieszczęśliwy,dziecino usmiech.gif takie tematy tworzy się albo by powiedzieć coś w p**du ! W eter tak aby nigdy nie dotarło do adresata smutas.gif albo aby nakręcać takie tro /bo to psychol :D:D:D frajer c***a anie zaden facet ak mozana takiego zwac feacetem ?

Gość gość
Psychol :D i zaraz do ciebie przyjdzie urwie ci łeb i nasra do szyi :D

Gość gość
TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweNie wierzę w to! Nadal ją kocham Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Nie wierzę w to! Nadal ją kocham gość dziś Co za paradoks smutas.gif gość dziś A co ona zlego Ci zrobila? Wyrzadzila jakas krzywde? Dlaczego w to nie wierzysz ze nadal kochasz ja? gość dziś To jej to powiedzusmiech.gif gość dziś To już tyle lat i wydarzeń,że lepiej milczeć i samemu się ze siebie śmiać, taki stary aaa głupi !! gość dziś Stary,glupi i kretyn ze tu pisze,dobrze zrobila ze ci kopa dala. gość dziś Dzięki smutas.gif nie dała kopa,sam poszedłem w p**duuu ,wiele lat temu ale,nie krępuj się pisz, pisz dalej może poznam jakieś nowe ciekawe słowa,określenia,obelgi....cóż człowiek uczy się całe życie i wyciąga wnioski ze swoich błędów tym lepiej, im więcej takich uczynnych i pomocnych ludzi jak ty,przewija się przez jego życie. gość dziś jak ma na imie ? gość dziś Zdradź jej imię lepiej ci się zrobi na serduchuusmiech.gif gość dziś Idz w las,to forum dla kobiet a nie dla mośków nieszczęśliwych i przykrych hahahajezyk.gif ,smiech z takiego facia gość dziś edyta Inne tematy z tej kategorii jak go sobie wybić z głowy?? BLAGAM WAS O POMOC!!!!! gość dziś Nie jestem nieszczęśliwy,dziecino usmiech.gif takie tematy tworzy się albo by powiedzieć coś w p**du ! W eter tak aby nigdy nie dotarło do adresata smutas.gif albo aby nakręcać takie tro ty zakuta marna pało , po co zajładasz takie durne tematy jak nie masz przyszlosci 'ty analfabeto :D: daj jej spokój

Gość gość
Kserokopiarka :D pewno z downem :D nie obrażając tych chorych i biednych ludzi :( Maciuś to ty ? Skopiuj to! To rozkaz !

Gość gość
To pozostają Ci tylko marzenia w takim razie:)

Gość gość
Marzenia i wspomnienia chwil które minęły :) ale życie jest piękne,wiec spokojnie czekajmy teraz na wypociny naszego ksero Maciusia z Klanu :D

Gość gość
Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweNie wierzę w to! Nadal ją kocham Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Nie wierzę w to! Nadal ją kocham gość dziś Co za paradoks smutas.gif gość dziś A co ona zlego Ci zrobila? Wyrzadzila jakas krzywde? Dlaczego w to nie wierzysz ze nadal kochasz ja? gość dziś To jej to powiedzusmiech.gif gość dziś To już tyle lat i wydarzeń,że lepiej milczeć i samemu się ze siebie śmiać, taki stary aaa głupi !! gość dziś Stary,glupi i kretyn ze tu pisze,dobrze zrobila ze ci kopa dala. gość dziś Dzięki smutas.gif nie dała kopa,sam poszedłem w p**duuu ,wiele lat temu ale,nie krępuj się pisz, pisz dalej może poznam jakieś nowe ciekawe słowa,określenia,obelgi....cóż człowiek uczy się całe życie i wyciąga wnioski ze swoich błędów tym lepiej, im więcej takich uczynnych i pomocnych ludzi jak ty,przewija się przez jego życie. gość dziś jak ma na imie ? gość dziś Zdradź jej imię lepiej ci się zrobi na serduchuusmiech.gif gość dziś Idz w las,to forum dla kobiet a nie dla mośków nieszczęśliwych i przykrych hahahajezyk.gif ,smiech z takiego facia gość dziś edyta Inne tematy z tej kategorii jak go sobie wybić z głowy?? BLAGAM WAS O POMOC!!!!! gość dziś Nie jestem nieszczęśliwy,dziecino usmiech.gif takie tematy tworzy się albo by powiedzieć coś w p**du ! W eter tak aby nigdy nie dotarło do adresata smutas.gif albo aby nakręcać takie tro

Gość gość
Dobrze słuchasz rozkazów piesku :D no przynieś patyczek! Skopiuj coś ! Biedactwo samotne :D

Gość gość
Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweNie wierzę w to! Nadal ją kocham Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Nie wierzę w to! Nadal ją kocham gość dziś Co za paradoks smutas.gif gość dziś A co ona zlego Ci zrobila? Wyrzadzila jakas krzywde? Dlaczego w to nie wierzysz ze nadal kochasz ja? gość dziś To jej to powiedzusmiech.gif gość dziś To już tyle lat i wydarzeń,że lepiej milczeć i samemu się ze siebie śmiać, taki stary aaa głupi !! gość dziś Stary,glupi i kretyn ze tu pisze,dobrze zrobila ze ci kopa dala. gość dziś Dzięki smutas.gif nie dała kopa,sam poszedłem w p**duuu ,wiele lat temu ale,nie krępuj się pisz, pisz dalej może poznam jakieś nowe ciekawe słowa,określenia,obelgi....cóż człowiek uczy się całe życie i wyciąga wnioski ze swoich błędów tym lepiej, im więcej takich uczynnych i pomocnych ludzi jak ty,przewija się przez jego życie. gość dziś jak ma na imie ? gość dziś Zdradź jej imię lepiej ci się zrobi na serduchuusmiech.gif gość dziś Idz w las,to forum dla kobiet a nie dla mośków nieszczęśliwych i przykrych hahahajezyk.gif ,smiech z takiego facia gość dziś edyta Inne tematy z tej kategorii jak go sobie wybić z głowy?? BLAGAM WAS O POMOC!!!!! gość dziś Nie jestem nieszczęśliwy,dziecino usmiech.gif takie tematy tworzy się albo by powiedzieć coś w p**du ! W eter tak aby nigdy nie dotarło do adresata smutas.gif albo aby nakręcać takie tro psychopato bezwzględny c***u

Gość gość
Dobra zamykam ten temat dla ciebie biedactwo ! Wesołej niedzieli

Gość gość
Ale jesteś biedna że dajesz się tak prowokować idź lepiej napij się ziółek i prześpij :)

Gość gość
To ta sierota co biega po tematach kopiuje i obraża ludzi,chory biedny człowiek :(

Gość gość
DT\\ Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweNie wierzę w to! Nadal ją kocham Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Nie wierzę w to! Nadal ją kocham gość dziś Co za paradoks smutas.gif gość dziś A co ona zlego Ci zrobila? Wyrzadzila jakas krzywde? Dlaczego w to nie wierzysz ze nadal kochasz ja? gość dziś To jej to powiedzusmiech.gif gość dziś To już tyle lat i wydarzeń,że lepiej milczeć i samemu się ze siebie śmiać, taki stary aaa głupi !! gość dziś Stary,glupi i kretyn ze tu pisze,dobrze zrobila ze ci kopa dala. gość dziś Dzięki smutas.gif nie dała kopa,sam poszedłem w p**duuu ,wiele lat temu ale,nie krępuj się pisz, pisz dalej może poznam jakieś nowe ciekawe słowa,określenia,obelgi....cóż człowiek uczy się całe życie i wyciąga wnioski ze swoich błędów tym lepiej, im więcej takich uczynnych i pomocnych ludzi jak ty,przewija się przez jego życie. gość dziś jak ma na imie ? gość dziś Zdradź jej imię lepiej ci się zrobi na serduchuusmiech.gif gość dziś Idz w las,to forum dla kobiet a nie dla mośków nieszczęśliwych i przykrych hahahajezyk.gif ,smiech z takiego facia gość dziś edyta Inne tematy z tej kategorii jak go sobie wybić z głowy?? BLAGAM WAS O POMOC!!!!! gość dziś Nie jestem nieszczęśliwy,dziecino usmiech.gif takie tematy tworzy się albo by powiedzieć coś w p**du ! W eter tak aby nigdy nie dotarło do adresata smutas.gif albo aby nakręcać takie tro