Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on ma dobre zamiary?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam spory problem. W tamtym roku poznałam na jednym z portali randkowych faceta. Przebywał wówczas w Anglii, ja w Polsce. Od początku czułam, że to moja bratnia dusza. Przegadaliśmy godziny. Oboje czekaliśmy aż on wróci do Polski, czyli na Wielkanocne wtedy mieliśmy się zobaczyć. Po drodze czyli w okresie stycznia trochę relacja nam się popsuła. Przestaliśmy tak często rozmawiać, sporadyczne wiadomości, on tak jakby czytał moje wiadomości ale na nie nie odpowiadał albo z opóźnieniem. W lutym przyleciał do Polski, o czym wiedziałam, był dwa tygodnie ale się nie zobaczyliśmy. Stwierdził, że nie miał na nic czasu. Na Święta przyleciał znowu i co się okazało, jest tutaj cały czas i uświadamia mnie w tym ale spotkania nie proponuje. Podczas ostatniej rozmowy powiedział mi, że spotkamy się prędzej czy później. Teraz moje pytanie. O co chodzi? Mężczyzna który chce spotkać się z kobietą, albo któremu zależy na znajomości to próbuje się spotkać, a on mówi że się zobaczymy ale nie pyta o to. Czy ma kogoś? Uprzedzam nie ma i jestem o tym przekonana, jest bardzo długo sam. Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość gość
trzyma mnie bym była tak spragniona , że aż mu wyssie wszystkie soki?jestem spragniona!zresztą mu już wyssałam

Gość gość
Czy ma kogoś? Uprzedzam nie ma i jestem o tym przekonana, jest bardzo długo sam. Bardzo proszę o odpowiedź. xxx a po co ci odpowiedź skoro i tak wiesz wszystko najlepiej

Gość gość
a po co ci odpowiedź skoro i tak wiesz wszystko najlepiej Jestem o tym przekonana jakkolwiek to zabrzmi. Wiem, że bardzo kochał byłą, ale się rozstali i ma swoje życie. Zastanawiam się po prostu czemu on tak się miga tzn, nawet nie miga bo tematu nie zmienia. Po prostu nie proponuje mi spotkania. Zwykłej kawy.

Gość gość
tyle wiesz ile ci napisał nawet nie widziałaś go na oczy więc nie pieprz, że świetnie znasz jego przeszłość i wiesz co teraz robi! jedno jest pewne - nie ma ochoty się z tobą spotykać - więc przestań się płaszczyć i go tłumaczyć - trochę godności, idiotko!!!

Gość gość
O czym Ty mówisz? Przed kim się mam płaszczyć? Przed nim? A niby po co? Zastanawiam się po prostu jakie są jego zamiary. Co to ma wspólnego z godnością :D masakra

Gość gość
oczywiście, że się płaszczysz! facet wystawił cię dwa razy a ty dalej do niego piszesz - dla mnie to brak szacunku do siebie i desperacja - nie tłumacz tego ciekawością o jego zamiary - on swoje zamiary pokazał już dawno - olał cię dwa razy!!!