Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dzisiaj zaczynam być suką

Polecane posty

Gość gość
Ja jakos nie narzekam na powodzenie u kobiet , takze jest dobrze :)

Gość gość
to się cieszę :)

Gość gość
Bez sensu sie zmieniac dla kogos , bycie soba to najlepsze co moze byc

Gość gość
No ja mam trochę takich cech, ale chcę je po prostu 'podkręcić'.

Gość gość
właśnie chodzi o to, żebym stała się bardziej stanowcza w dążeniu do samej siebie i nieprzejednana

Gość gość
A no to pracuj nad nimi ale pozostan soba

Gość gość
Suka jesteś jeszcze młoda, ale czym dalej zajedziesz po 30stce tym wymagania spadać będą więcej, aż weźmiesz w końcu byle kogo aby tylko był. Temat przerabiany 100 razy.

Gość gość
Bo jest latwa i chetna a wiekszosc facetow to napalency..

Gość gość
Byleby był? to wolę być sama :D i czemu po 30stce? co to, jakiś magiczny graniczny wiek? ślubu brać nie mam zamiaru nigdy ni mieć dzieci, więc nie będę wyć, że tego mi brak gdzie ja coś pisałam o bajońskich wymaganiach swoją drogą?

Gość gość
Facet z kasą zawsze będzie cie traktował jak przedmiot, niestety. W życiu masz wybór, albo kasa i poniżanie, albo miłość i szacunek. Nie można mieć obu stron.

Gość gość
ALERT. Już łączą określenie suka z łatwą i chętną :D jakoś w stałych związkach z takimi są! mój kolega jeden to chciał żyć długo i szczęśliwie z taką, nawet jak już wisiało na włosku. Olała go po chamsku i poleciała do innego, okazało się że jechała na 2 fronty ja nie mam zamiaru oszukiwać, ale chcę rozwijać ich typ zachowania, taki wprowadzający niepewność :>

Gość gość
Z jaką kasą? co ty w ogóle chrzanisz? gdzie ja coś pisałam o kasie, pokaż mi proszę :) ja nawet o badylach i prezentach pisałam na poprzedneij stronie, że ich nie chcę, a ty mi coś o kasie wyskakujesz..

Gość gość
Suki aka stare panny..... szukają księcia do 30stki, faceta do 40stki, byle kogo do 50tki, a potem kupują z samotności psa.

Gość gość
Och tak, tak, bo nie chcą być uległe, nie? żona musi być uległa przecież. Słuchać się pana męża :D tylko szkoda, że ja go nigdy nie chcę mieć, pewnie to dobrze, i dla mnie, i dla potencjalnego kandydata.

Gość gość
gość dziś >>> to szukasz faceta bez kasy? bo już się pogubiłem o co ci chodzi

Gość gość
A to ze malolatki sa dwulicowe to ja dobrze wiem

Gość gość
szkoda tylko, że to właśnie suki mają największe powodzenie, a jak facet chce się wielce ustabilizować, to szukaskromnej, żeby mu narodziła dzieci i obiadek pod brodę podstawiła, a sam dalej marzy o innych hipokryzja facetów nie zna granic

Gość gość
gość dziś >>>> suki to nie chce nikt, przynajmniej nie na długo, więc przygotuj się na niestabilność związków.

Gość gość
17:29 ja o kasie faceta w ogóle nie myślę... (raczej o swojej, co tu zrobić żeby mieć jej więcej), nawet nie o tym jest temat, czytaj wątek dokładnie i nie wciskaj się ze swoimi teoriami ;)

Gość gość
No, ja nie zakładam, że będę w stabilnym związku. To zależy. Ale nie oceniaj jedną miarką, ja znajdę kogoś w moim typie, a więc kogoś wychodzącego poza pewne granice.

Gość gość
Jak mozesz pomyslec ze jakas byle suka jest lepsza od ciebie ? To juz podchodzi pod zazdrosc dlaczego one a nie ja xD

Gość gość
gość dziś >>>>> suki mają powodzenie tylko u idiotów i szybkich strzelców, co wydymają je pare razy i rzucą jak zużytego kondona.

Gość gość
No, laski co idą do łóżka z każdym, to pewnie i u takich mają powodzenie :D ja sypiałam z tylko wybranymi (w sumie one night stand nigdy nie spróbowałam, bo mnie to nie kręci), a takich jest niewieele, reszta mnie nie interesuje

Gość gość
gość dziś >>>> więc weź teraz wytłumasz widzom jakiego faceta chcesz mieć, bo niewiele wiadomo z dotychczasowej dyskusji. Może akurat tu taki jest i trafisz szczęśliwie.

Gość gość
Jak już pisałam, chcę robić to co chcę - a one night stand nie jest jedną z rzeczy, która mnie akurat kręci, niekomfortowo bym się czuła - więc tego nie robię.

Gość gość
Spokojna głowa, nic już nie muszę tłumaczyć (bo i co?), myślę że jakby był ktoś w typie, to by się odezwał. Ale nie szukam nikogo w necie z reguły

Gość gość
Dziewczyna co chodza z kazdym do lozka , no coz u mnie sa skreslone

Gość gość
gość dziś >>>> a gdzie szukasz? na ulicy? w tramwaju? w markecie? podrywasz facetów sama?

Gość gość
No dobrze.. ale co to ma do czego? Wypowiadasz się nie na temat ;>. O swoich upodobaniach możesz założyć osobny wątek.