Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybym był milionerem, nie dałbym ani złotówki innym ludziom.

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym patrzyć na nich z góry, gdy ja np zajadam sobie najlepsze przysmaki, oni muszą wpieprzać suchy chleb, lub wieprzowinę. To tak bardzo by mnie podnieciło, że zaraz by mi stanął na 20 cm. A jaki miałbym wytrysk. Ohhh!

Gość gość
Żałosne.

Gość gość
ty nigdy nie będziesz milionerem, nie jesteś na tyle inteligentny aby nim zostać :)

Gość gość
No właśnie.Gdyby,ale nie jesteś i nie będziesz.

Gość brokeninside87
i tak by Ci państwo zrabowało w podatkach i dało im

Gość gość
Jestem ponoć bardzo kreatywny i twórczy. A bycie milionerem, umocniłoby mnie w przekonaniu, że potrzebuję królowej. równie dzikiej i okrutnej jak ja. Trzymalibyśmy się za ręce, jak Król i Władca. Dzięki naszej fortunie, mielibyśmy ogromne wpływy polityczne. Urządzilibyśmy spektakl na arenie, gdzie biedacy i nędzarze są rzucani na arenę na pożarcie lwom, gdy w ten czas my uprawialibyśmy dziki wyuzdany seks, a krzyki ofiar potęgowałyby w nas ogromne dawki silnych doznań i orgazmów.MMMMM

Gość gość
Większość milionerów wspiera działalność charytatywną. Widocznie masz spaczony obraz milionerów jeżeli nie znasz tak powszechnych oczywistości. Ale czego można wymagać od zawistnych ludzi.

Gość gość
Działalności charytatywne, chyba na papierze :D Nie każdy milioner jest taki sam. Niektórzy są skąpcami, a ja właśnie bym nim był.

Gość gość
bieda spaczyła Ci mózg, uważaj na to.

Gość gość
E tam. Raczej taki mój charakter.

Gość gość
Z natury człowiek jest egoistą. Ja bym nie dał, gdybym miał tyle hajsu. Wolałbym sobie d**e pieniędzmi wycierać, niż ofiarować je komuś innemu.

Gość gość
Mieć kupę hajsu i korzystać z życia.

Gość gość
Milioner zaczyna się od jednego miliona wzwyż, więc jak bym miał ich kilkadziesiąt to było by dobrze. Pravik, gdybyś miał tyle kasy, też mógłbyś sobie pozwolić na lepsze życie. Laski byś może miał, p*****ałbyś fajne picze, a ci, którzy dzisiaj się z ciebie śmieją, potem ty mógłbyś pośmiać się z nich.