Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ANKIETA DLA MĘŻATEK

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem ciekawa ile z was już jako mężatki kochając się z mężem udajecie orgazmy. 1.Wiek-34 2.Ile lat jesteś mężatką-12 3.Jak często się kochasz-około 30 razy w roku 4.Jakie masz podczas seksu orgazmy-tylko łechtaczkowe 5.Czy udajesz orgazmy podczas seksu-jeśli tak to jakie, jak często i dlaczego to robisz-nie 6.Jak często sama się masturbujesz-około 60 razy w roku 7.Jakie masz orgazmy robiąc to samemu-tylko łechtaczkowe 8.Czego używasz podczas masturbacji-palców i wibratora 9.W jakich miejscach się masturbujesz-zacznij od miejsc w których robisz to najczęściej-dom, praca i dużo różnych miejsc publicznych. 10. Czy będąc mężatką zostałaś przyłapana na masturbacji- jeśli tak to ile razy, przez kogo i ile miałaś lat-przez teściową, tylko raz, zaraz po ślubie. 11.Czy twój mąż wie że robisz sobie sama dobrze-tak 12.Ogolona czy zarośnięta-zarośnięta 13.Bułeczka czy motylek-motylek 14.Uprawiasz seks analny-jeśli tak to jak często-dwa razy przez 12 lat 15.Uprawiasz seks oralny-jeśli tak to jak często, czy pozwalasz mężowi kończyć w ustach i czy połykasz-zdarza się podczas seksu jako gra wstępna, nie kończy mi w ustach więc nie połykam

Gość gość
ty jestes rabniety?

Gość gość
Myślałam że na tym forum jest więcej normalnych mężatek ale tu chyba sami faceci.

Gość gość
Nie jeste meczennica dlatego nigdy nie udaje orgazmu.A to dlaczego am sie pozbywac jak mowie z mezem w jakiej pozycji zawsze szczytuje.Chetnie robi maz wszystko bym miala orgazm.

Gość gość
znów ten zbok, spadaj

Gość gość
ale psychole kurfa no