Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać chłopaka?

Polecane posty

Gość gość
musisz wyczaić czy jest zainteresowany. list anonimowy dobry pomysł. podaj w nim jakiś ades email na który może odpiwiedzieć, powiedz że jesteś dziewczyną z jego otoczenia i podoba ci się i chciałabyś go poznać lepiej. zaproponuj spotkanie gdzieś na mieście o danej porze i niech tylko potwierdzi czy przyjdzie. jak przyjdzie to zobaczy że to ty i wtedy zobaczysz reakcje i czy chce iść z tym dalej. Jak nie to też nie przeżywaj. Każdy jest na innym etapie w życiu i każdemu co innego się podoba. Nie zawsze podobanie się jest wzajemnione.

Gość gość
możesz go śledzić i zobaczysz gdzie mieszka, ewentualnie jakiś spis studentów musi być gdzieś chyba

Gość gość
Nie mam 15 lat, żeby nie rozumieć, że każdy ma swój gust i typ ;). Przecież on też mi się spodobał za coś, choć w zasadzie nie wiem za co... nie jest typowym przystojniakiem, ale ma coś, co mnie do niego przyciąga, od razu zwróciłam na niego uwagę. Masz rację, jak połknie haczyk, i dalej chciałby się sam umawiać etc etc, to by znaczyło, że mu się podobam. Jak w te warsztaty nie uda mi się zostać z nim sam na sam, to mu podrzucę ten list.

Gość gość
Nie będę popadać w paranoję ;) nie przesadzajmy.

Gość gość
dobrze że chcez podjac jakas inicjatywe a nie czekac a potem plakac ze szansa stracona

Gość gość
pierwszy krok to dowiedzieć się czy zainteresowanie jest obustronne, potem to tylko kwestia spotkania się. Pomyśl kak możesz się dowiedzieć co myśli ma twój temat itp. Druga sprawa to jakby wiedział że jesteś zainteresowana to sam by już zrobił krok w twoją strone, ale raczej nie ma pojęcia, dlatego napisz anonimowy list i napisz w nim że jesteś nim zainteresowana i chcesz się spotkać. Potem zobaczysz czy odpowie na emaila i będzie chciał się spotkać. choć email też nie pewny bo może iść do spamu itp, i go nie zobaczysz, ale warto spróbować. Notatka do kieszeni, musiałby znaleść i przeczytać. Pozatym grzebanie i podrzucanie do kieszeni to troche zuchwalskie. Ja bym mu do książki wsadził notatke jak nie patrzy, wydy będzie wiedział że to ktoś z warsztatów.

Gość gość
pomysł z autobusem jak dobry, niby umówiłaś się koleżanką i wysiądź na tym przystanku co on, w autobusie też będzie okazja porozmawiać :) zapytaj go co sądzi o np. dzisiejszych wykładach, pochwal jego punkt widzenia itp.

Gość gość
Nie mamy na tych warsztatach książek :(. No po kurtce grzebać to średnio, ale ostatecznie może być. Jednak co najśmieszniejsze, jak będzie ciepło (a pewnie będzie) i jej nie założy? Chociaż warsztaty są wieczorem... jest wtedy chłodniej.

Gość gość
On chciał z tych warsztatów odejść (po pierwszych, bo obawiał się paru rzeczy) i ja mu po nich powiedziałam coś o tym, taki naprawdę wycofany był jak do niego mówiłam, i ledwo co się odezwał, a on ma gadane... Teraz mu się już chyba spodobało na nich.

Gość gość
na 100% jest wstydliwy i nie ma pojęcia że się nim interesujesz. Kluczowe jest w jakiś sposób to zainteresowanie mu przekazać, ale na tyle dyskretnie że ma szanse się wycofać bez tracenia twarzy lub zranienia twojej godności

Gość gość
Ale wstydliwy względem dziewczyn? Bo z tamtą gada normalnie, to samo na warsztatach.

Gość gość
niestety trzeba zaaranzowac przypadkowe spotkanie, sam dowiedzialem sie o tym ze moje 2 znajome mialy wzgledem mnie powazne zamiary matrymonialne, ale dopiero gdy skonczylismy studia - chociaz z drugiej strony ktos nie ma ochoty spotykac sie w celach matrymonialnych ze znajomymi jak np ja, dla mnie byloby to krępujące, dla wiekszosci ludzi nie jest, ale mi by to sprawialo problem

Gość prawiczke
Musisz mieć ladną dupę. :classic_cool:

Gość gość
Facet jak ma gadane a przy tobie cichnie to mu się podobasz, tylko nie wie jak cie podejść. Teraz ty mu przekaż że jest ok aby cie podszedł bo on tobie też się podoba.

Gość gość
Nie wiem, jak mu to przekazać żeby było to dość jednoznaczne..Ja jak jestem zainteresowana to po prostu szukam kontaktu z chłopakiem... może patrzeć się na niego? My na tych zajęciach siedzimy w kółko, ale on nie siedzi naprzeciwko, tylko 3 krzesła ode mnie.

Gość gość
Mogłabym usiąść koło niego (ale raczej te miejsca sa "zajęte", właśnie ta dziewczyna koło niego siedzi i taki chłopak), albo naprzeciwko.. No właśnie mnie to zdziwiło, bo on jak trusia był... jak nie on. W pierwszym momencie pomyślałam, że może mnie nie lubi?

Gość gość
Ta cala milość trwa 3 4 mc i koniec. :)

Gość gość
Trzeba chwytać chwilę :P. Ja nigdy nie przewiduję ,co się stanie etc. Będzie jak będzie, życie na spontanie w pewnych sytuacjach jest najlepsze.

Gość gość
każdy facet ma treme zagadać do dziewczyny która go interesuje, z innymi może rozmawiać bo łatwiej rozmawiać z kimś przeciwnej płci kto go nie interesuje w ten sposób, a z tą która go interesuje jest wstydliwy i ma blokade, i wygląda to prawie jak brak zainteresowania, gdy faktycznie jest wręcz przeciwnie. On po prostu nie wie jak, lub nie ma odwagi tego zainteresowania przekazać.

Gość gość
No i on jest młody, ma 22 lata (mój rocznik), więc też pewnie nie ma jakiegoś wielkiego doświadczenia :P

Gość gość
autoroko, daj kontakt do siebie, zrób tymczasowy email, i ja do ciebie napisze, dasz mi jego nr telefonu i ja do niego zadzwonie i mu powiem o co chodzi, i czy chcialby sie spotkać. Nie musze wymieniać cie po imieniu, tylko powiem że interesuje się toba dziewczyna i czy to dla niego coś co go obecnie interesuje, jak tak to moge wtedy dać mu twoje imie i niech do ciebie dzwoni.

Gość gość
Bardzo dziękuję za propozycję! naprawdę, że też ludzie chcą komuś nieznajomemu tak pomóc :) doceniam! ale sama jakoś to muszę załatwić :) zresztą ja nie mam nawet jego nr :(. Jedynie na facebooku go znalazłam (nie znałam nazwiska, ale grunt, że wiedziałam co studiuje i że mój rocznik, 2 minuty szukania) ale nie chcę tego załatwiać przez neta...

Gość gość
w tych kwestiach ciezko byc kobietą dopiero to widzę, jak ktos mi sie podoba podchodze i nieporadnie probuje rozmawiac, a taka kobieta ? na zachodzie to normalne, ze jak kobiecie sie podobasz to podejdzie i zagada, ale u nas taka kobieta zostala by zjedzona przez inne kobiety ze sie narzuca, pewnie latwa jest...

Gość gość
No właśnie... często sami faceci tak myślą.

Gość gość
faceci są walnięci

Gość gość
podrzuć mu ten liścik do kurtki. Trzymam kciuki!

Gość gość
z tego co czytam to wydaje mi sie ze na pewno mu sie podobasz :) wiec do dziela dziewczyno!