Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać chłopaka?

Polecane posty

Gość gość
pokaż mu cycki

Gość gość_26 lat_
albo mnie!

Gość gość
najlepiej poderwać chlopaka na cycki

Gość gość
W zasadzie coś się udało:) najpierw mnie zdumiało, bo jak przyszłam, to mówię wszystkim cześć, a on 'dzień dob...' i jak zobaczył, że to ja, to po prostu urwał slowo! nie zwróciłam jednak uwagi, usiadłam przy dziewczynach. Potem jednak nawiązał ze mną dyskusję na pewien temat, bo na warsztatach ujawniło się, że w pewnej sprawie stoimy po przeciwległych, skrajnych biegunach (takie ćwiczenie było, zresztą nieważne). Na przerwie usiadłam celowo obok niego, ale nic nie mówiłam, potem coś tam do kogoś innego powiedziałam i on od razu coś do mnie zagaił, i za chwilę rozwinął tamtem temat, zaczęliśmy o tym dyskutować. Strasznie fajnie mi się z nim gadało, tak swobodnie, jakbyśmy się znali od lat. Czuć też chemię... ciekawe, czy też z jego strony? potem wracając, szliśmy ramię w ramię i znowu zaczęliśmy gadać, wypytywał mnie o mnie samą, ale szła z nami jeszcze jedna dziewczyna i ona się rozgadała na pewien temat, na przystanku staliśmy razem i ona dalej gadała, a on jej cały czas zadawał pytania (to był temat go interesujący, studiuje na tej samej uczelni, gdzie on chce rozpocząć 2 kierunek) ale przesadzał...wkurzyłąm się :) a ona się rozgadywała, rozgadywała... w końcu wsiadłam z nią i paroma dziewczynami do autobusu, on do mnie 'cześć i moje imię' i ja do niego tak samo... najgorsze, że jego za tydzień nie będzie :) trzeba coś obmyślić na za 2 tygodnie, bo zwariuję! trzeba działać

Gość gość
Mam nadzieję, że komuś będzie chciało się zajrzeć do tego wątku :D

Gość gość
nastepnym razem zapros go na kawe, powiedz ze chcesz szerzej pogadac o odmiennych zdaniach :)

Gość gość
zeby to było takie proste :) kurczę no...

Gość gość
wszyscy upaleni czy co? tylko się śmieją :D:D

Gość gość
najwyraźniej :) towar był dobry!

Gość gość
faceci to dno, jak mozna chciec sie z nimi zadawac