Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zboczona?

Polecane posty

Gość gość

Od razu mówię, nie chciałabym byc zgwałcona. Jednak gwałt często pojawia sie w moich fantazjach seksalnych. No ale fantazja seksualna ma to do siebie, ze ja kontroluje sytuację i jest po mojemu. I teraz powiedziałam o tym nażeczonemu i on zareagował dziwnie. Powiedziałam mu, ze nie lubie takiego seksu - wiecie, przytulasy miłe słówka. Tzn czasem to jest fajne ale chciałabym aby czasem wziął mnie tak po swojemu, tak mocniej z zaskoczenia, z pikantnymi słowami..coś pod kontrolowany gwałt..Jestem zboczona.

Gość gość
TO niech ci tak zrobi.

Gość gość
Ale on chyba nie chce i myśli że jestem zboczona i nienormalna.

Gość gość
Za cienki w uszach jest na takie akcje.Do tego musi być facet z jajami taki jak ja.:)

Gość gość
Następny ogier się znalazł :D Wszyscy lubią się chwalić, a jak przychodzi co do czego to wielka c**a :D

Gość gość
Czyli jednak facetowi może się to podobać? Czyli istnieje szansa że jak sobie przemyśli to będzie na tak?

Gość gość
Nie każdemu to się podoba i nie każdy tak umie.Ja lubię ostro,brutalnie ale jak sytuacja wymaga to potrafię delikatnie i romantycznie.

Gość gość
Nie jestes zboczona,Jest wiecej kobiet,ktore maja takie fantazje,tylko czesto wstydza sie do tego przyznac ;)

Gość gość
Niewielu facetów umie tak naprawdę rznąć dobrze laski. Tak jak napisał wyżej. Nieliczni umieją dobrze bzykać, reszta to szambo.

Gość gość
Tak jak pisałem w 2 moich poprzednich postach.Jest to mega seks dla faceta.Miałem taka kobietę i nasz seks wyglądał podobnie jak w filmie 9 1/2 tygodnia.Do dziś nie mogę jej zapomnieć.;)