Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię dla dziewczynki Naomi

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie o Naomi dla dziewczynki?

Gość śmieszna361
moim zdaniem jest głupie lepsze są np.Zuzia ania hania julia ola asia kinga i tego typu ..zezona:)) ...dobra to był żart

Gość gość
rozumiem, że masz pasujące doń nazwisko, a nie Kiełbasa czy inna Pietrusińska

Gość gość
mi się podoba:)

Gość gość
wcale nie pasuja te imiona polskim dziecom Naomi Czyrkowska?co za glupie imie dla polskich dzieci

Gość gość
A może Noemi?

Mnie się tylko z Porankiem Kojota kojarzy, chociaż tam była Noemi własnie, a nie Naomi. Ogólnie imię Naomi dla polskiego dziecka to moim zdaniem niepotrzebne udziwnienie. Znalazłoby się kilka ładnych polskich imion to po co jechać z taką egzotyką. Jak imię dla kota albo rybki.

Gość gość
Fajne naprawde inne od tych Hanek, Kasiek ,Zuzulek , i Zośiek ja wole takie w nasze rodzinie takie własnie sa i jakos nikt nie ma z tym problemu ...

Gość gość
Mi się podoba. A nie takie same jak wszyscy

Gość gość
Beznadziejne

Gość gość
A na drugie Campbell :P

Gość gość
A nie lepiej " Psiucha"?

W przedszkolu teraz od groma imion takich jak Ivo, Jessica itp. Imię to kwestia gustu, ale proszę pamiętać, żeby pasowało do nazwiska. I zastanowić się czy nie jest podyktowane modą jak kiedyś Brajan chociażby. Bo moda przemija =)

Gość gość
Moja koleżanka tak się nazywa wszystkie jej zazdrościmy imienia :) Dobry wybór bardzo ładne imię :)

Gość gość
Naominka super :)

Gość gość
Dżesika albo Wanessa ładniejsze , ewentualnie Dżordan ale nie Naomi :-(

Gość gość
Mi tam sie podoba sama mam córke o imieniu Naomi . Mysle ze jest inne niz te uklepane co ciagle słysze

Gość gość
Jest to nowoczesne imię bardzo mało osób tak ma na imię ale to dobrze bo dziecko jest wyjątkowe niepowtarzalne po prostu jedyne w swoim rodzaju a nie ze w jednej klasie np.5 Patrycji. Sama dałam tak córce i nie spotkałam się z negatywnym zdaniem co imienia lecz pozytywne

Gość gość
Naomi Kowal - to brzmi dumnie! Naomi Przetrawkiewicz - tez piknie, panocku.

Gość gość
Nie ma to jak dać swojemu dziecku obrzydliwe żydowskie imie. Na jakim swiecie ja zyje..

Gość gość
Moja córeczka ma na imię Naomi. Jestem bardzo zadowolona z wyboru. W ciąży miałam styczność z wieloma kobietami spodziewajacymi się dziecka i ciągle padały imiona : Zosia, Lilianka, Pola, Lena, Milena... Aż te matki były zniesmaczone tym, jak wiele kobiet wybiera teraz te imiona bo są modne... Są śliczne ale baaardzo się powtarzają. Ludzie pozytywnie reagują na imię mojej córeczki, przyciąga uwagę... :) w urzędzie została zarejestrowana bez problemu a i Ksiądz nie miał uwag co do imienia... :) wraz ze mną chrzcily dwie inne Panie i oczywiście miały Polę i Hanię :)

Gość gość
sliczne nietypowe imie:) jak z Poranku Kojota. Nie nawidze oklepanych imion!!! Mi np. podoba sie Vanessa jak Vanessa May czy czy Leo czy nawet ta Jess tez ladnie brzmi, a Julek, Kubusiow jest od groma:( :(.

Gość gość
Zalezy jakie dziecko ma nazwisko, np Naomi Zalewska, albo Naomi Przybylak to brzmi glupio.

Gość gość
ja tez mysle nad Noemi imie hebrajskie, w kendarzu jest wiec imieniny obchodzi jak każde inne, poza tym dopasowanie imienia do nazwiska moim zdaniem to bezsens, bo nigdy się nie wie czy po ewentualnym ślubie nie wezmi po mężu

Gość gość
Hania Zuzia Aneta Beata Jeremi to ładne polskie imiona i psujące do nazwisk hehe a Noemi brzmi obco co za bzdury prawie wszystkie imiona w Polsce pochodzą z hebrajskiego moze poza Mieszko co ostatnio bywa modne Radoslawy Jozefoslawy to sa polskie reszta ma albo greckie albo germańskie i hebrajskie korzenie najwiecej jest hebrajskich ale Polacy tego nie wiedza nawet sie nie domyślają potem pisza bzdury i w głowie maja to samo

Gość gość
Zuza Zuzanna Zuzia podoba mi się, podoba mi się Isabella ale Iza już nie, fajnego jeszcze Lilianka Lilia Liliana hihih :)

Gość gość
Przypomnę ze Zuzia Beata Aneta Ania Hania Jeremi pochodzą z tej samej grupy co Noemi sa hebrajskie bardzo stare i zanim trafiły pod nasze strzechy istniały juz tysiące lat Noemi tak samo pasuje do polskich nazwisk jak Zuska która w każdej piaskownicy króluje

Gość gość
Izabela to ta sama grupa co Noemi zdrobnienia Iza jedne były modne i sie przyjęły w Polsce inne nie bo za trudne w wymowie ale te imiona sa hebrajskie zawsze takie były i zostana na wieki wiec pisanie tu ze nie pasują do nazwisk ze Zuzia to polskie a Noemi nie to ręce opadają