Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymex

zrobienie łazienki

Polecane posty

Gość szymex

Prosze napiszcie mi ile dam za zrobienie od podstaw najprostszej łazienki wraz z wc dodam że odpływ też trzeba wykonac no i zmienic kablena miedziane, fachowca mam ale nie wiem ile ogónie dam za materiał

Gość gość
12 tysięcy z robocizną

Gość gość
"fachowiec" skasuje jak za zboże :) płytki ściany, podłoga -700zl, WC 150-300, prysznic lub wanna 1000zl. Myślę, ze do 5tys spokojnie ogarniesz temat robiąc wszystko sam :)

Gość gośćszymex
Dziękuje wam bardzo za odpowiedzi ponieważ mam uzbierane na koncie ponad 5.000 i nie wiedziałem czy wogóle opłaci mi się e to brnąc bo przecież nie rozpoczne pracy związanych z łazienką a potem braknie mi pieniędzy, a co ważne fachowca mam

Gość gość
To zależy jakich materiałów użyjesz. My ostatnio remontowaliśmy łazienkę, kupiliśmy płytki, umywalkę i wannę Ravak w sklepie http://www.domeko.com.pl/ w Warszawie - nie kosztowało nas to dużo. Kwestia dobrego rozplanowania.

Wszystko zależy od tego jaką chcesz mieć. Kupuj większość materiałów przez internet to na pewno zmniejszy koszty. Tak samo kabina albo wanna. Ja ostatnio znalazłam świetna kabinę na http://megalazienki.pl/producent/id/25 i wiem, że taką chcę. Jest na tyle elegancka i ładna, że nie miałam żądnych wątpliwości. Myślę, że każdy znajdzie tam coś co mu się spodoba.

Gość utrapiona
łazienki są ogólnie mega drogie... ale warto zainwestować w coś porządnego, żeby wystarczyło na wiele lat. Osobiście wybierałam troszkę lepsze jakościowo armatury z serii SanitaLine. Jestem zadowolona, za remont wyszło mi około 7,5 tys.

Gość zorek
Łazienki z Pomysłem są super i uważam, że można naprawdę wyremontować toaletę za nie duże pieniądze, nawet przy zatrudnieniu fachowca. Nie polecam bawić się samodzielnie w takie rzeczy. Można więcej zepsuć niż naprawić i później trzeba jeszcze dokładać do interesu ;p

Gość Onaczył23
jeśli się nie znasz, to odradzam samodzielne próby remontu. Bo będzie tylko więcej szkód niż pożytku. Szczególnie przy sprawach hydraulicznych.

Gość zorek
Warto zamawiać też przez internet i coś podpatrzeć, jak tutaj www.lazienkizpomyslem.pl można zaoszczędzić. Z drugiej strony hulaj dusza! wszystko zależy od budżetu i pomysłów ;p

Gość gość
Słyszałem, że oszukują klientów. :p

To polecam zweryfikować to, co się usłyszało :) ja też robiłam swoją przez Łazienki z pomysłem i bardzo fajnie wyszło.

a ja znowu słyszałem, ze robią łazienki naprawdę porządnie. Słowo przeciwko słowu, najlepiej sprawdzić samemu ;)

Gość gość
Ze swojej strony mogę polecic ci firme http://www.prbrembud.pl/ to sprawdzona ekipa. Robili mi remont lazienki kilka miesięcy temu, jestem bardzo zadowolona :)