Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaala

o co chodzi

Polecane posty

Gość kobietaala

Mamy dziecko jestem z drugim w 4 miesiacu w ciąży. Na początku źle się czułam i sex był w dostawce. Zresztą mąż się nie naciskał. Ale teraz czuję się dobrze i co? Nic! Maz non stop pracuje wraca późno wiec okazji nie ma. Nie zdradza mnie - sprawdziłam. Za to w pracy lubi siedzieć niż z nami. Więc ostatnio oddałam dziecko do babci i pojechałam z nim na jego wyjazd służbowy na weekend. Byliśmy tam z inną para z jego pracownikami. Myślałam że się zbliżyć do siebie itd a tu nic. Nawet mnie nie dotknął. Druga para jak zakochani (romans) a my z 5 letnim stażem jak znajomi. W nocy alkohol i zamiast przyjść spać poszedł na spacer. To o 2 w nocy poszłam spać. Musiałam ukryć się z płaczem. Wróciliśmy do domu i wróciła teraźniejszość. Nie udało mi się zbliżyć do bugi. Więcej uwagi poświęcał swoim pracownikom. Teksty typu jak chcesz będę spal ba fotelu. Żona to nie kobieta. Niby żartem. O co chodzi?

Gość kobietaala
Przepraszam za bledy. Mam jakieś problemy z dodawaniem wpisów :-/

Gość gość
ma Cię gdzieś

Gość gość
A szczera rozmowa była?Bo powodów może być tysiące. Od tego, że zwyczajnie ciąża zmniejsza mu libido aż do tego, że macie kryzys.