Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w greczynce

Zakochalem sie w greczynce

Polecane posty

Bylismy na tygodniowym szkoleniu. Wiekszosc chlopakow mowila, ze ja jej tez nie jestem obojetny, ze to po niej widac. Jednak kolega z pokoju stwierdzil, ze hostessa to taka bardziej kulturalna nazwa d****** ze za tydzien przyjada nowi i tylko bedzie patrzec kto ja zaprosi do lozka. Sam nie wiem. Jeszcze nigdy do zadnej dziewczyny nie poczulem czegos takiego. Przez moj pozalowania godny angielski nie rozmawialismy zbyt duzo. Byly tylko dlugie wymiany spojrzen a na pozegnanie dala mi buziaka. Ma to wszystko sens ? Tyle km i brak mozliwosci "normalnego" porozumiewania sie. Napisac do niej ? Jesli tak, to co ?

Gość gość
Greczynki nie daja na lewo i na prawo-nie tak jak polki z kazdym idzie do wyrka .czy ma sens ?pewnie ze ma.

Nigdy nie myslalem, ze mnie cos takiego spotka. Milosc od pierwszego spojrzenia. Strzala Amora. Przeciez to tylko w filmach. A jednak. Jak przyjechalismy z lotniska do hotelu i ja zobaczylem, nie moglem oderwac od niej wzroku. Ona odwzajemniala moje spojrzenia z usmiechem. Wczoraj pojechala (jako jedyna z jej ekipy) z nami na lotnisko sie pozegnac. Nie wiem czy to wszystko ma jakis sens, czy jest racjonalne. Nie moglem w nocy spac. Przeciez ja jej w ogole nie znam. Moze sobie tylko idealizuje wymarzona dziewczyne moich pragnien ?

Gość gość
Słuchaj sie kolegów:D gdzie masz swój rozum?:) z chęcią i on jakby miał szanse u niej by do niej zarwał. Ludzie nie kiedy złośliwie gadają bo może sam jak pasztet wygląda i mało ktora go chce. Miej swój rozum:)

Gość gość
Napisz jej szczerze co czujesz. Nie masz nic do stracenia. Jak nic z tego nie wyjdzie to i tak sie chyba juz wiecej nie zobaczycie, wiec wstydu nie bedzie. Ja bym poszedl na calosc. Chociaz odleglosc nie jest tu drobiazgiem - to fakt. Podobno milosc nie zna granic. Sprobuj !

Odpisala, ze dla niej to tez byl niezapomniany tydzien, bylo milo, bla, bla, bla. Na koniec: Dlaczego nie napisalem wczoraj, jak dolecielismy, jak dotarlem do domu, juz myslala, ze sie nie odezwe. Podpucha ?

Gość gość
jak Ci się podoba to startuj do niej... jest seksowna...?

Czy mi sie podoba ? Czy jest seksowna ? Nie wiem co mnie w niej tak zafascynowalo. Nie ma zadnego racjonalnego wytlumaczenia. Staly przed hotelem na powitanie, w 9, nas 20, jeszcze z autobusu ztaksowalismy je z odpowiednimi komentarzami. Spotkalismy sie wzrokiem jak jeszcze bylem w srodku, czekalem az sie holota przede mna wywlecze i juz nie moglem oderwac od niej oczu. Moze nie gapilbym sie na nia tak bezczelnie ale ona sie do mnie usmiechala, nie zalotnie, delikatnie, tyle ze tyle jej usta zmienily troche ksztalt. Oczarowala mnie.

Gość gość
A to w Polsce lasek juz nie ma, wszystkie pouciekaly ?

Znowu nie przespalem nocy. Pisalismy. Tylko u mnie to trwa wiecznosc (jak to okreslila) zanim odpisze, slownik ciagle w reku. Po co ja sie uczylem niemieckiego ?