Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mała śpi, ja piję kawkę, obiad się robi dom posprzątany, czekam na koleżankę

Polecane posty

Gość gość

z jej maluchem, zjemy wspólnie obiad i idziemy do bajkolandu, a potem na lody :) Świetny dzień się zapowiada! A co u Was? Jak leci? :)

Gość gość
Straszny deszcz i wiatr, zimno. Dziecko w brzuchu. Na obiad kanapka. Na kolację naleśniki z pieczarkami i ciepły barszczyk. :)

Gość gość
u mnie tez spoko, tez posprzatane, maz tylko odkurzy, obiad z wczoraj, szykuje sie na spacer z synek, zahacze dzisiaj o galerie handlowa :) na droge wezme sobie herbate w kubku termicznym :) pozdro!

Gość gość
A u mnie mała śpi, nie piję kawy, nie mam mocy na robienie obiadu i sprzątanie, wiec jest brudno i głodno. A na śniadanie zjadłam popcorn.

Gość gość
ja jestem w pracy ale może uda mi się wyjść wcześniej:) na obiad coś szybkiego w domu czekają mnie porządki, wyśle dzieci na plac zabaw żeby spokojnie sobie to zrobić:)

Gość gość
A co ciekawego na obiadek jadłyście ciekawego :D? U nas dzisiaj spagetii carrbonara, córunia uwielbia ;) Później mama wpada na piwko ze swoją córą, bo pogoda straszna. Mąż dziewczynki na basen zabiera a my sobie odpoczniemy ;)

Gość gość
Ojezuuuu jak ja dawno barszczu nie piłam! :D Ostatni raz chyba na Boże Narodzenie :D Zazdroszczę!! :D Ja też piję włąśnie kawę, już trzecią zresztą. Łeb mi pęka, ciśnienie dziś okrutnie niskie :( Siedzę w pracy, dziś na szczęśćie tylko do 15 (zazwyczaj do 17 albo i dłużej). Szefa nie ma, więc jest dzisiaj laba, można poplotkować i polatać bez celu po internecie :D Mam tylko jedno zmartwienie. Leje jak z cebra, a ja nie mam ani przeciwdeszczowej kurtki ani parasola - chyba czeka mnie taksówka i ze 30zł w plecy :D

Gość gość
A u mnie bajzel ,dzieci jecza ja probuje wszystko jakos ogarnac,ale mi nie idzie.do tego strasznie chce mi die spac..

Gość gość
córunia :P

Gość gość
A ja się przygotowuję do konkursu piosenki i zgłupiałam - po 2 tygodniach intensywnych prób zwątpiłam, czy kawałek który mam śpiewać jest odpowiedni :D A konkurs już za 3 dni :D

Gość gość
U mnie syn spi, drugi w przedszkolu. Tez pije kawke :) , wlasnie pomylam podlogi, na obiad z wczoraj rosol i roladki z indyka, mam pierogi ze szpinakiem i ruskie dla syna. Moj maz dopiero po 21-ej wraca. Pozdro z de :)

Gość gość
U nas też makabryczna pogoda. Wieje, pada, zimno, od rana świeciło piękne słońce. Ale nici ze spaceru, jeszcze jak na złość jestem dzisiaj bez samochodu - mąż zabrał mi auto na wymianę opon :D Siedzę w domu, perspektyw brak, więc dzisiaj czas przeznaczam na pranie/zmianę pościeli, prasowanie, większe porządki. Synkowi wyjątkowo pozwalam dziś siedzieć przy CBeebiees (chyba źle to napisałam :D) , ale on i tak ciągle gania po domu, więc nie jest tak najgorzej :P

Gość gość
A na obiad u mnie mało ambitnie: pomidorówka z wczoraj i dzisiejsze mielone z ziemniakami i mizerią :P

Gość gość
Ciesz się, u mnie sama pomidorówka :D

Gość gość
Widzę, że tylko dwie panie są pracujące.. Hm, ja również jestem w Pracy, właśnie obrobiłam zaległe papiery, przede mną stos faktur do uzupełnienia i podliczenia. Potem lecę na obchód po innych pokojach celem sprawdzenia jakości pracy reszty zespołu. Ok 15tej obiad w korporacyjnej stołówce (dzisiaj mam ochotę na coś a la sushi, więc będę celować w te klimaty), o 18tej wychodzę do domu, 20 - basen, a dzień zakończę z lampką wina w odprężającej kąpieli :)

Gość gość
A jeszcze tak zapytam (to ja pisałam wyżej) - nie nudzi wam się tak ciągle w domu? Przy tych dzieciahc, pomidorówkach, odkurzaniu? Ja bym ześwirowała.

Gość gość
Nie dwie. Ja niczego nie pisałam czy w pracy siedzę czy nie, a siedzę. Ale zaraz mnie mąż podmieni to pójdę do sklepu po ruskie pierogi, bo od tych Waszych obiadów jeść mi się zachciało. :P

Gość gość
To ja od pomidorówki. Tak się składa, że akurat dziś mam wolne, bo z dzieckiem na szczepienie idę po południu. A ty chyba nie masz dzieci, skoro o 20 do domu wracasz?

Gość gość
Mam dzieci, ale mam jeszcze męża i opiekunkę :)

Gość gość
A czy Twoje dzieci mają matkę? :classic_cool:

Gość gość
A czy matka moich dzieci to wół pociągowy? :) Mam swoją pracę, którą kocham, mam pasje, które uprawiam (m.in. sport). Do pracy chodzę w okolicach południa - do tego czasu jestem z dzieckiem, potem mnie nie ma, fakt. Ale jest w tym czasie opiekunka,a o 16 wraca z pracy mąż. Nie widzę w tym problemu :) Weekendy jestem w domu, czasem zdarza mi się w tygodniu wolny dzień (tzn wolny od wyjścia do biura, bo pracować i tak muszę z domu). Przepraszam, ale obowiązki wzywają, uciekam :)

Gość gość
A tu jak zwykle się zaczyna... Ktoś ma inne podejście lub inny tryb życia to już trzeba zacząć się przy/pie/rdalać... Macie swoje życie to się o nie martwcie a nie o cudze życie i cudze dzieci.

Gość gość
mi tez syn spi, wlasnie skonczylam sprzatac(podlogo,kurze,mycie,itd) ale pewnie jeszcze czegos sie chwyce, obiad sie robi-kapusniak, a po poludniu przyjezdza rodzina na urodziny do naszego maluszka :) wiec dzien zapowiada sie pracowicie, byle tylko pogoda sie utrzymala bo planujemy zrobic dymfoka :)

Gość gość
To gdzie tak pada? U mnie w de slonce grzeje :) Swoja droga przydalo by sie poprasowac .. A tak mi sie nie chce ;(

Gość gość
U mnie syf,kila i mogila. Piec***ygodniowa coreczka w koncu zasnela,ja sie dopiero polozylam. Noc masakryczna,pobudka co godzine. W cyckach juz pusto,regeneruja sie.Na obiad nic. Zjadlam makaron z wedlina,pije wode. Padam na ryj... Maz w pracy...

Gość gość
Ja też jestem w pracy, zaraz kończę odbieram dziecko z przedszkola i idziemy do restauracji na obiad, mąż do nas dołączy. Potem wracamy, robimy pranie, odkurzamy i mamy czas wolny. Może jakiś film?

Gość gość
gość dziś Pamiętam te dni i te nieprzespane noce. Teraz córka ma 19 miesięcy i sama radość. Ale nie wiem czy się na następne zdecydujemy ;) U nas na obiad kotlety. Mała jest mięsożerna. Jak nie ma na obiad mięska to nie zje nic :D No i przechodzi bunt dwulatka... Także protest za protestem a nawet i strajk się nie raz zdarzył ;)

Gość gość
odwiozłam dziecko na 8.30 do żłobka, zrobiłam zakupy, zjadłam śniadanie i wypiłam kawę.. posiedziałam na necie, a potem poszłam sprzątać. teraz piję chai latte i siedzę zamulona jakaś.. pogoda nędzna, obiadu mi się nie chce robić, mąż zrobi jak wróci. Niedługo jadę po dziecko. Nie mam pracy, szukam

Gość gość
gość dziś siedzisz w domu a dziecko oddajesz do żłobka... jakaś masakra...

Gość gość
Wspolczuje tego wstawania, moj maly ma 6 mcy i tez przez pierwsze 4 mc kolki i darcie po nocach