Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mała śpi, ja piję kawkę, obiad się robi dom posprzątany, czekam na koleżankę

Polecane posty

Gość gość
Kogo to obchodzi! idealane,perfekcyjne kury domowe w dodatku na starość stare zgorzkniałe teściowe ehhhh

Gość gość
13 :16 :-o

Gość gość
Wrocilam z rozmowy kwalifikacyjnej. Mlodszy synek spi, corka sie bawi a ja zabieram za obiad. PS. pracuje ale w weekendy, wiec to ze pisze na kafe w poniedzialek o 12 nie znaczy ze jestem bezrobotna. A gdyby nawet to moja sprawa. Spadajcie trole.

Gość gość
oddałam dziecko do żłobka, bo szukam pracy, jeżdżę na rozmowy. Dziecko chodzi tam od niedawna, ma 19m to nie tak mało :O Jak to sobie wyobrażacie? dziś dostaję pracę i dziś oddaję dziecko do żłobka? A czas na to żeby dziecko pochodziło tylko na kilka h, zaaklimatyzowało się, a nawet przebyło pierwsze choroby (u nas była już po kilku dniach, na szczęście szybko przeszła) Nie mam na miejscu matki, nie stać mnie na opiekunkę. Łatwo wam osądzać. A moje dziecko chodzi do kameralnego żłobka, gdzie ewszystkie dzieci są w podobnym wieku, jest ich 10 i dwie panie. Warunki super. Dziecko samo biegnie, jak to mówi "bawić się"

Gość gość
naprawde nie macie nic ciekawszego do roboty, aby sie tak podniecac obiadem i sprzataniem,masakra,ale te baby puste

Gość gość
Obiad zrobiłam ( rosol z kaczki + makaron własnoręcznie zrobiony , na drugie mieso z rosolu przysmzone na pateli- wiem wiem niezdrowe) teraz wypilam kawke druga dzisiaj i siedze w necie ale zaraz zabieram się za ćwiczenia. ;) Pozdrawiam :)

Gość gość
nie zesraj sie lepiej napisz co ostatnio przeczytałas pustaku?!

Gość gość
autorka ma niską samoocenę i próbuje się dowartościować na forum :D nikt biedaczki nie docenia :P ulala a w chacie syf i kiła i mogiła,autorko ale ty jesteś poryta szokkkkkk!

Gość gość
a lodzika zrobiłaś panu? pipe wygoliłaś?oj chyba nie jesteś perfekcyjna pani domu buhahahah!