Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćik

mamy na kogo będziecie głosować w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Gość gośćik

Bo ja mam kompletny misz masz w głowie. Komorowskiego już nie chce, ten Duda też mi jakoś nie podchodzi, poglądy Korwina nie są złe, ale to wariat niestety, ta Ogórek to już w ogóle odpada, taka marionetka SLD, poza tym nigdy nie miałam lewicowych poglądów, Kukiz... no sorry :o

Gość gość
Nie wiem, ale na milion procent nie na Komora...

Gość gość
mam dylemat: bo z punktu widzenia matki i kobiety Komorowski sam ma dużą rodzine ale glosem tych rodzin juz nie jest, owszem podpisuje ustawy, ale co z tego skoro sam stanowiska nie zajmuje. Duda - nie moglabym glosowac na kogoś kto chce zabronić in vitro albo za nie karać Korwin Mikke nie szanuje kobiet, traktuje je tylko w kategoriach ladnego tła i pomocy domowej Ogórek ośmiesza kobiety w polityce, nie jest wyrazista, nie ma swojego zdania Kukiz jest konserwatysta, przeciwny aborcji, nie wiem jaki ma stosunek do in vitro,

Gość gość
Na Grodzka.

Gość gość
Grodzka nie startuje

Gość rightnow
Kobiety kochane, Kwestie invitro i temu podobne powinny byc miec znaczenie drugoplanowe, ogolnie wszystkie te zagadnienia swiatopogladowe. Z punku przecietnej obywatelki/la najwazniejsze sa: gospodarka i ekonomia dnia codzienniego(zniesc podatki, mniej biurokracji i okradania nas, ogolnie gmeramia przy naszych pieniadzach); polityka miedzynarod. i dbanie o interes Polski na arenie Europy i swiata, wolnosc obywatelska i traktowanie ludzi z szacunkiem a nie jak przyglupich niewolnikow, ktorych sie tylko mami dotacjami gdzie i tak trzeba to bedzie splacic... Ja glosuje na Korwina, Wilk tez moglby byc. Kukiz w ostatecznosci..

Gość opa opa opa
Gajowy Komoruski śmieć odpada! Andrzej Du/pa również! Magdalena Kiszony Ogórek co się sama bez Lesia nie podetrze i nie pierdnie bez jego zgody, szmatława ściera też w kibel! GŁOSUJĘ NA KUKIZA! bo mam dość tych ryjów zakłamanych, partyjniaków komuszych, moherów, złodziei i kłamców! Jestem za JOW! za tym aby głosowac na człowieka nie na partię.

Gość gość
Kamdydatow od c/h/u/j/a a madrego ni c/h/u/j/a... sorry ze tak wulgarnie ale tego nie da sie inaczej okreslic. Komorowski teoretycznie mi nie przeszkadza, ale nic nie zrobil. Liczylam na niego w jakiejsc polityce pro rodzinnej a nie robi nic. Wiem ze prezydent nie jest od rzadzenia tylko od dobrego wizerunku, ale.od czasu do czasu moglby ruszyc d**e. Odpada. Duda - masakra, tak wredna ta geba ze patrzec nie moge, odpada. Ogorek - moze i ma cos w glowie ale nie przebije sie bo jest pod obstawa starej armii i robi jak juz ktos napisal za marionetke. Odpada. Korwin - hahahahahahhaha - nie bede placic jego alimentow - odpada. Jarubas - siwy dziubas, nie wiem co on moglby dac dla Polski, choc Kielce pod jego rzadami bardzo sie zmienily to jest tam cholernie drogo. Mieszkalam tam 6lat, gdyby nie warszawskie ceny i brak pracy dla.mlodych chetnie bym wrocila. Nie mam zdania. Chodz nie lubie pslu wiec pewnie by ostatevznie odpadl w moim rankingu. Wilk nie znam, nie mam zdania. Kukiz, nieeee... nie nadaje sie do reprezentowania kraju. Bedzie posmiewisko. Odpada... rezultat - i tak nie pojde na wybory bo moj okreg wyborczy jest 200km od mojego miejsca zamieszkania a ja bede tydzien po porodzie..... wiec nie pojade. ..

Gość gość jjnb
Ja Ci powiem na kogo na pewno nie zagłosuje ! Na pewno nie na Komorowskiego i na pewno nie na Ogórek. Wg mnie ogólnie brak jest jakiegoś poważnego kandydata.

Gość gość
chyba Kukiz ale jeszcze nie na pewno.. do rightnow - oprocz kwestii makro sa tez inne na ktore wyborca powinien zwracac uwage a akurat in vitro porusza sprawy i swiatopogladowe kandydata i od razu zahacza o sluzbe zdrowia.

Gość gość
na A. Dudę

Gość gość
Duda to pajac Jareczka! Ogorek... Szkoda slow! Reszta zero czego kolwiek, ani polotu ani wlasnego zdania, jakies takie u/d/u/p/y... Szczegolnie ten caly Kowalski i Jarubas... No kicha z majonezem! Nie ma z czego wybierac. Zostaje mi tylko Palikot i to raczej ostateczny wybor. Ma jaja facet i choc na bank nie wygra jest moim politycznym ulubiencem a nie czyjas marionetka. Palikot! B-)

Gość gość
Palikot to jest dopiero pajac :P Przesrał własną partię, wszyscy od niego uciekli i się skończył, a teraz brzytwy się chwyta, sowiecki wychowanek nic więcej!

Gość gość
A palikot w ogole zostal?? Bo grodzka odpadla, nie zebrala podpisow. Myslalam ze palikot tez. Zreszta.... i tak pajac i tak

Gość gość
Palikot prezydentem nie no to sa jakies jaja. Pewnie zostanie ta kukla komorowski albo jeszcze gorzej duda,

Gość gość
na Kukiza, gdyby wszyscy politycy mieli takie poglądy i powołanie do tego zawodu jak Kukiz, nie żylibysmy w takim ścierwie jaki teraz nastał w Polsce

Gość gość
ja glosuje na Palikota. troche się na nim zawiodłam. ale mam prawie identyczne poglądy. więc tym się kieruję.

Gość gość
Niestety.... zostaje tylko Kukiz . Komorowski - najgorszy z możliwych.

Gość gość
Ale słuchajcie kukiz się nie nadaje na prezydenta, nie będzie potrafił reprezentować kraju na świecie

Gość gość
a niby Bredziszław Bul Komoruski vel Szogun Gajowy się nadaje?

Gość gość
no właśnie komorowski to dopiero siarę na świecie nam robi i w ogóle się nie nadaje żeby nas reprezentować debil

Gość gość
PAWEL TANAJNO poczytajcie o nim i glosujcie. Jest z demokracji bezposredniej. Nie powiazany z zednym pis czy po. Taki czlowiek jak i my

Gość gość
Nie znacie faktów: 15mln Polaków nie pójdzie do wyborów. A pozostałe 15 które pójdzie nie powinno mieć prawa głosu!! Jestem za obowiązkowym głosowaniem dla wszystkich!!! Dlaczego grupa 8mln ludzi kochających swoje PeŁo które ich okrada na każdym kroku (przekręty ZUS, ucieczka prezesa to był majstersztyk :D ) ma rządzić pozostałymi 22mln uprawnionych?????

Gość gość
Wiem ze Kukiz nie pasuje na Urząd Prezydenta. Ale do jasnej, co nam zostaje?! Komorowski jest tragiczny, bezpłciowy, i z PO, która doprawadza ten kraj na dno. Duda - to katastrofa smoleńska. Wizualnie by się nadawał ale wojna z Rosją gwarantowana. Ogórek bez komentarza. Ladna. Kukiz... no cóż. Nawet w garniturze nie prezentuje się dobrze. Gadanie ma dobre, widać że go ten kraj wku***** Swoją drogą, zobaczcie ze ludzie mają już na prawdę dość. Przyklad - prezydent Słupska. Kontrowersyjny z bardzo dobrym poparciem mieszkańców Biedroń.

Gość gość
Chyba Kukiz ( o ile sprawy "porodowe lub poporodowe" mi to umożliwią).. no bo kto??? Komorowski.. niby miły, sympatyczny, uśmiechnięty.. ale tak na prawdę niewiele się zmieniło.. coś tak bez polotu Duda-- jeszcze gorszy.. jak można chcieć wsadzać do więzienia ludzi, którzy chcą mieć dzieci i są za in vitro? To ma być głowa państwa? Ogórek-- taka malowana lala.. marionetka, jakaś taka.. jak gdyby tylko miała sie pokazywać.. no i historyk kościoła - nie, nie nie.. żadne religijne tam sprawy.. jeszcze jej to przyćmi umysł Korwin- niee... to podejście do kobiety i w ogóle.. innych nie kojarzę.. Zostaje tylko Kukiz, który co prawda nie wygląda najlepiej, nawet jak by go tak ubrać odpowiedni, ogolić.. to chybea też średnio.. ale kto wie... ważne, że jest wściekły na ten system, który jest, że ma dosyć.. jest chyba najbardziej normalny i najwięcej ma wspólnego ze zwykłymi obywatelami... może się mylę.. ale to by było jednak ciekawe,..

Gość gość
na Komorowskiego, bo lepszego, niestety, nie ma - reszta to kompletna porażka

Gość gość
JAK DUDA WYGRA to się wyprowadzam z polski

Gość gość
Korwin ma normalne podejście do kobiet, przestańcie gadać głupoty i zainteresujcie się trochę...

Gość gość
Korwin nie leży mi w ogóle... Wolę Kukiza.. a jak już bym musiała wybierać między Komorowskim, a Korwinem, to jednak postawiłabym na Komorowskiego