Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćik

mamy na kogo będziecie głosować w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Gość gość
Tylko Komorowski!Tylko!!! Przynajmniej dobrze zaprezentuje Polskę! Duda będzie ziajał nienawiścią jak Jaruś.. Ogórek...bez wyrazu... Kukiz...wariat.. Korwin..jeszcze większy wariat!!!

Gość gość
Mieszkam na wyspach. Większość polaków mieszkających tutaj będą głosować na Kukiza. To jedyny człowiek, który mówi z sensem.

Gość gość
Tylko Komorowski!Tylko!!! Przynajmniej dobrze zaprezentuje Polskę! x Heheszki, żartujesz sobie? Nikt, powtarzam nikt bardziej Polski nie kompromituje na zewnątrz niż dziad Komorowski. On przebija nawet pijackie wyczyny Kwaśniewskiego (który nawet pijany gadał bardziej z sensem niż Komoruski i to bez kartki!) czy Kaczyński, który miał w sobie jakąś ogładę i kulturę osobistą, jeszcze stara szkoła. (pomijam wszelkie aspekty polityczne, bo nie popierałam nigdy ani PiS ani SLD mówie tylko o zachowaniu). Skoro PO na ataki, że Komorowski nic nie robi odpowiada, ze przecież Prezydent pełni prawie wyłącznie funkcję reprezentatywną, to o co chodzi z tymi tekstami o kompetencjach doswiadczeniu itp? Pieprzenie. Każdy kandydat byłby lepszy na prezydenta bo żaden na pewno nie zrobiłby takiej wiochy jak ten teraz. Ogórek by przynajmniej ładnie wyglądała a ten co ma do zaoferowania? ani inteligencji, ani kultury, ani wyglądu ani nawet ortografii, totalne zero, miernota bez wykształcenia (historyk, heheszki, poza tym z taką orto w tamtych czasach nie zdałby ani matura ani tym bardziej nie skończył studiów, dyplom pewnie kupił)... no ludzie, litości.

Gość po pierwsze to ja się zgadzam
z tym, że prezydent pełni funkcję reprezentatywną. Po drugie to Komorowki jej nie wypełnia w ogóle:O Jego gafy można sobie liczyć i liczyć, a i tak się nikt nie doliczy. To pierwszy chyba taki prezydent bez ogłady po Wałęsie. No, ale Wałęsa to inna historia zupełnie, teraz się podłożył i dla kasy powie co musi, ale kiedyś miał prosty cżłowiek idee i do nich dążył, prostym jednak pozostał na zawsze, ale jemu to można wybaczyć. Kwaśniewski też prosty człowiek, ale takich gaf jak Komorowski nie popełniał, nawet jak przemawiał wypity. Zresztą u Kwaśniewskiego nadrabiała żona ogładą, obyciem i elokwencją- chodzi mi o medialność. U Komorowskiego nie ma ani obytej kulturalnej żony (nie, nie interesuje mnie ile waży i jak wygląda, bo niektórzy mylą wygląd z kulturą osobistą) ani on sam taki nie jest. Dwa prostaki wypuszczone na pole- to jedyne co mi się z nimi kojarzy. I to nie są źli ludzie na pewno, on po prostu jest mariontką w rękach PO jak Ogórek w rękach Leszka. Leszek wziął przykład z Donka, bo wystawił swoją marionetkę o tyle, że Leszka laleczka jest ładna, ale czy reprezentowałaby dobrze kraj to też wątpie. Zagłosowałabym na Kukiza, ale nie ma szans, więc zagłosuję na Dudę, on dobrze reprezentowałby Polskę. Kaczor władzę mógłby mieć nad nim gdyby PIS był partią rządzącą, ale nie jest, więc myślcie ludzie trochę pisząc o in vitro na przykład. Póki PO jest u władzy to prezydent choćby chciał coś zmienić to nie zmieni, bo to sejm , a nie on decyduje.

Gość gość
Tylko Korwin. Jego prywatne poglądy są jakie są, mówi o nich, fakt, ale nie zamierza nikomu nic narzucać i wbrew pozorom to jak te poglądy odnosi do polityki jest bardzo rozsądne. Ewentualnie Wilk jeszcze z pozostałych.

Gość gość
Kukiz, nie cierpie złodziei z po, dwulicowców z pis, k***in jest szalony, najlepiej niech cpa w domu a ogórek...no cóż, chyba w domu mozg zostawila

Gość gość
Nie głosuj na Dudę, tylko dlatego, że Kukiz nie ma szans.. skąd wiesz.. może jednak ma. Te sondaże są chyba trochę przekłamane. Poglądy Dudy na temat in vitro są zatrważające!!! Jak w XXI wieku można chcieć wsadzać za to ludzi do więzienia?? Owszem, on pewnie nadrabia wyglądem (szczególnie porównując go do Kukiza czy Korwina), ale chyba nie od tego jest prezydent by tylko dobrze wyglądać.

Gość gość
Tylko Komorowski!Tylko!!! Przynajmniej dobrze zaprezentuje Polskę! xxx zwłaszcza w Japonii o czym pewnie nie słyszałeś nawet, bo o tym cicho sza w mediach, a nawet jak ci się o uszy obiło to udajesz, że tego nie było ale o kanapkach Kaczyńskiego od żony w samolocie to jeszcze dłuuuugo będziemy słuchać :o Komor nas będzie reprezentował godnie hahaha w bulu :o

Gość gość
co wy z tym reprezentowaniem nas przez komorowskigo? przecież nikt nam tyle wiochy nie narobił na świecie co ten jełop!

Gość gość
Ja chyba Kukiz albo Korwin. Odpada Duda i Komorowski. Nic sie nie zmieni jak w kazdych wyborach tylko 2 partie beda ze soba rywalizowaly, takie przeciaganie linki. Dlatego ide glosowac na kogos innego. Pani Ogorek ubrac sie nie potrafi dlatego na nia nie zaglosuje.

Gość gość
problem jest że nie ma na kogo głosować w tych wyborach, jestem wściekła na Komorowskiego, chociazby za wysłanie 6 latków do szkół czy pracę do 67 lat.... ale jaką mam alternatywę? Duda? nie, to dopiero bedzie nienawiść w kraju, nie bedą nic robić tylko zajmowac się katastrofą smolenską i udawadniac że to był zamach.

Gość gość
Ja na Kukiza ale jak znam życie to tajemniczo znikną głosy, będzie awaria systemu PKW i cudownie wygra Bredzisław Komoruski choć nikt na niego nie zagłosuje :o serio nie widzicie co się święci?

Gość gość
Jak to nikt na niego nie zagłosuje? U mnie w pracy wszyscy na niego będą glosować. Ja sama nie mam zdania, jak zwykle wybór między dżumą a cholerą. Chyba nie pójdę głosować, po raz pierwszy od bardzo dawna. Czy dla was normalne podejście do kobiet, to jest twierdzenie, że kobiety nie powinny głosować? Jeżeli tak, to wyprowadźcie się do Arabów, bo juz macie wyprane mózgi.

Gość gość
na bronka :)

Gość gość
No za to Komor jest taki "za" kobietami :o żart chyba :P nie łykajcie tych frazesów jak pelikany, bo Komor z tej miłości do nas narył w kodeksie pracy, narył w urlopach wychoawczych, wysyła nas rok wcześniej do szkoły, a pracujemy teraz 2 lata dłużej co daje 3 lata dłużej niż dotychczas ponadto sprzedał idiota ostatnie resztki polskich firm wpuszczając gó/wniane firmy krzaczki z zachodu i liże im syry, serio tacy jesteście głupi? Tak was omamiła hiperpoprawność polityczna? Widzę, że im bardziej się ktoś kreuje na ętelygęta tym mniej czyta, mniej wie i leci za tłumem, bo tak wypada żeby się tylko nie ośmieszyć czasem i na mohera nie wyjść, bo nawet jak pierniesz coś o tym, że ci się wydaje podejrzane, że 5 LAT RUSKIE WRAKU NIE ODDAJĄ to już jesteś moherem, pisiorem, katolem. Tak ętelygęcja żre telewizyjną kupę i debilowacieje :o

Gość gość
na Kukiza

Gość gość
Ja sama nie mam zdania, jak zwykle wybór między dżumą a cholerą. x dokładnie, świetne podsumowanie wyborów, wygra mniejsze zło czyli Komorowski.

Gość gość
Ja głosuję na Kukiza tej komoruskiej kur/wie złamanego głosu nie oddam :o

Gość gość
Komorowski? Błagam!! ten człowiek nigdy nie zostałby prezydentem gdyby nie śmierć Lecha Kaczyńskiego! Przypadek spowodował, że znalazł się na fotelu prezydenta. Milusio pełnił funkcję "zastępcy" przez kilka miesięcy i ludzie dali się na to nabrać :O Całe szczęście, że teraz otworzyły się wszystkim oczy! Precz z PO!!!

Gość gość
liczy sie tylko Komorowski i Duda, reszta nie ma szans. Oczywoscie , ze głosuje na Komorowskiego. Co przyniesie nam Duda jako prezeydent a jednoczesnie marionetka Kaczynskiego ? w pierwszej kolejnosci wypowiedzenie wojny Rosji ? izolacja od Niemiec i UE ? walka z bzdurami typy in-vitro czy gender ? czy to sa tematy nr 1 w Polsce ? nie ma wazniejszych ? NIE dla PIS

Gość gość
na Kukiza zagłosuję.

Gość gość
Jak to jesteś, że większość tutaj pisze, że będzie głosować na kukiza, a w sondażach wygrywaja bronek i duda?

Gość gość
Miało być jak to jest

Gość gość
A ja będę głosować przede wszystkim przeciwko PO i PIS, czyli ani na Komorowskiego, ani na Dudę. Platforma przegrała u mnie totalnie, bo nie robi niczego w tym kraju, aby żyło się faktycznie lepiej obywatelom. Do tego Komorowski ośmiesza nasz kraj zachowaniami takimi jak choćby w Japonii. Może to i chłop poczciwy, bo pewnie nic bym do niego nie miała, ale to za mało na to aby być prezydentem. Poza ty od podpisze każdą ustawę, którą przegłosuje PO z PSL, a to nie wróży niczego dobrego. Na temat PISu można by pisać bez końca, dlaczego nie oni. Roztrząsanie Smoleńska, skrajnie prawicowe poglądy, uwielbienie dla Rydzyka itp. Nie, to nie dla mnie. Niestety reszta kandydatów nie wygląda zbyt ciekawie. Ogórek to marionetka. Korwin to kretyn nie szanujący kobiet, a jego poglądy bywają gorsze niż poglądy fanatyków z PiS. Kukiz jakoś dl mnie nie przemawia. Wybiorę pewnie Kukiza albo Ogórkową. Może szans nie mają na wygraną, ale nie przyłożę ręki do poparcia PO czy PiS.

Gość gość
przecież sondaże to ściema :O np. pro - komorowska gazeta.pl czy tvn zawsze w sondażach ustawiają na początku bula komorowskiego, nawet jak ma niższe poparcie... wygląda to jakby był #1 :O ściema i manipulacja 12:39 a bul komorowski co ci "przyniesie" ? do tej pory jest tylko kompromitacją i nic poza tym

Gość gość
12:49 no właśnie to mnie wku*, że tv pokazuje to wszystko tak, jakbyśmy nie mieli innego wyboru. Tylko Komorowski, albo Duda. A ludzie w to wierzą i już w pierwszej turze idą na nich głosować, bo przecież nikt inny się nie liczy. Ależ oczywiście, że się liczy. W pierwszej turze mamy także innych kandydatów i jeśli nie mamy przekonania do żadnego z dwóch wiodących to przecież można (ba, nawet trzeba) oddać głos na kogoś innego. Choćby po to, żeby ci wiodący dostali mniej w 1 turze. Żeby nie mieli tak łatwo.

Gość gość
Kukiz, Kukiz KUKIIIIZZZZ!

Gość gość
bo nie ma innego wyboru wszystko rozegra sie między Duda a KOmrowskim.