Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćik

mamy na kogo będziecie głosować w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Gość gość
13:20 Pewnie i tak będzie ze w drugiej turze będzie Duda z Komorowskim. Ale w pierwszej na żadnego z nich nie zagłosuję. Bo nie popieram żadnego z nich. Bo chcę wyrazić mój sprzeciw zarówno dla polityki PO jak i PiS.

Gość Anna leszczynska na prezydenta
Ja wezme udzial w wyborach. Obietnice wyborcze ; Poucinam nagrody dla pracownikow zusu i obnize podatki w związku z zatrudnieniem pracownika. Otworze panstwowe miejsca pracy by bezrobocie sie zmniejszylo. Najnizsza krajowa podniose do 2tys zlotych nie obciazajac zbytnio pracodawcy bo po obnizeniu oplat od zatrudnienia na to samo im wyjdzie. Zaczniemy zyc w zlotej Polsce. Bedziemy wiecej produkowac na eksport. Zaczniemy wydobywac wegiel a nie sprzedawac niemcom i kupywac od nich. POLSKA stanie sie samowystarczalna. Ceny zywnosci spadna. Rolnicy dostana stosowne dofinansowania. Ogranicze wyplaty osoba pracujacym w sejmie do gora 8tys zl. Nie bedzie zadnych bonusow pienieznych. Z powodu nizu demograficznego wprowadze do 18 roku zycia darmowy bilet na komunikacje miejska. Cofne 1000zl przez rok dla urodzonego dziecka i wprowadze 400 zl do ukonczenia przez dziecka 6 roku zycia pozniej w ramach nauki w szkole wprowadze 200zl miesięcznie na dziecko i bonusy od osiagniec w nauce dodatkowe 100zl. Lekarwstwa do 16 roku zycia i po ukonczeniu 65 roku beda bezplatne wylacznie z recepty.

Gość gość
13:20 Gdyby reszta niezdecydowanych myślała podobnie, albo gdyby ci którzy nie chodzą na wybory poszli i zagłosowali przeciw Po i PiS to wynik wcale nie byłby przesądzony.

Gość gość
Czemu jak mantrę powtarzacie, że wybór jest tylko między dudą a komorem? no weźcie się zastanówcie czy PiS i PO to jest jakaś narośl obowiązkowa? Właśnie wybierzmy innego prezydenta i niech ktoś to stado świń rozdu/pcy na cztery wiatry! ale wy sobie sami wciskacie chłam "bo ta" a nikt racjonalnie nie umie odpowiedzieć :o tefałen i wyrobcza juz wam tak mózgi sprały???

Gość gość
Błagam was, nie głosujcie na Komorowskiego, na każdego tylko nie na niego!!! Nie mogę już patrzeć na jego fałszywą, prostacką mordę, ja i cała moja rodzina i znajomi. Przecież on i jego kolesie rujnują nasz kraj, NIE MOŻE BYĆ GORZEJ niż za ich rządów, nawet PiS byłby lepszy, też kradną jak każda partia, ale nie aż tyle i tak jawnie jak PO np. Za rządów PiS było dużo lepiej niż teraz, były premie, wyższe pensje dla zwykłych pracowników, oni dbali trochę o zwykłych przeciętnych ludzi. Poza tym sam prezydent tak jak mówią - nie zmieni całego systemu i nie zrobi wojny z Rosją, dlatego te argumenty są mało trafne. Ale przynajmniej coś sie zadzieje! bo jak wygra Komorowski to znaczy, ze przyklaskujemy tym dziadom z PO i nam się podoba to co robią a oni czują sie bezpiecznie na swoich stołkach, a trzeba ich z nich choćby powoli wywalać bo ich miejsce jest w wiezieniach! i to na grube lata. Głsujcie najlepiej na Kukiza, Kowalskiego, Brauna ogólnie prawdziwą prawicę, a jeśli nie na nich to przynajmniej nie na Komora bo to juz jest szczyt głupoty.

Gość yacek
tylko KORWIN, głosuję na niego od lat

Gość gość
13:54 Z jednym się nie zgodzę, że za rządów PiS było lepiej. Rozumiem agresję przeciw PO, bo sama ich nie popieram, ale PiS nie jest żadną alternatywą. ŻADNĄ. To trafienie z deszczu pod rynnę. PiS to się nadaje do robienia zadymy na Krakowskim Przedmieściu o krzyż, do podpuszczania nas przeciwko Rosji (nie żebym popierała politykę zagraniczną wobec Rosji naszych obecnych rządzących, ale otwartej wojny z Rosją to się obawiam), do podpuszczania nas przeciwko UE i USA, do szukania wszędzie wrogów Polski. To partia pełna nienawiści do wszystkich, którzy myślą inaczej niż tępy "katolik" słuchający Radia Maryja.

Gość gość
13:54 Z jednym się nie zgodzę, że za rządów PiS było lepiej. Rozumiem agresję przeciw PO, bo sama ich nie popieram, ale PiS nie jest żadną alternatywą. ŻADNĄ x Masz rację, było to subiektywne z mojej strony, nie napoisałąm że ogólnie było lepiej, ale np. w moim mieście żyło się lepiej, moi rodzice wtedy zarabiali więcej, mieli dodatki, premie (jak większość średnich, biurowych pracowników pastwowych za PiSu) a teraz zarabiają śmieszne pieniądze bo co to jest, 2000 dla człowieka wykształconego z wiedzą, po dobrych studiach? Przez dwa lata kiedy rządzili nie było żadnych zadym, nie przypominam sobie, żadnych afer itp. Moim zdaniem to trochę przesadzone, aczkolwiek PiS nie popieram, tylko dla mnie (choć tego słowa nie lubię, bo mniejsze zło... serio?) tym mniejszym złem byłby włąśnie PiS bo PO z każdą ustawą pogrąża nasz kraj a kraj to my ludzie, którzy już wegetujemy zamiast żyć dzięki nim, zabierają nam każdą złotówkę..

Gość gość
Afery za rządów PiS: czy ja dobrze kojarzę, że oni byli w koalicji z LPR i Samoobroną. Przecież wtedy to było afer z nimi. Non stop jakieś.

Gość gość
Komorowski dobrze reprezentuję Polskę.... ? pod jakim względem ? co wiesz co Ogórek ? co wiesz o Kukizie ? jakie mają Poglądy ? Ja będe głosować na Palikota według mnie najwięcej ma do zaoferowania....

Gość gość
Na Kukiza.

Gość gość
głosowałabym na Komorowskiego, ale nie zagosuje, bo wyjeżdzam na majówkę. Prezydent ma jedynie reprezentować Polskę, ale nie jest w stanie jej zmienić. Wymienić trzeba rząd, bo to on ma władze sprawczą, a prezydent ewentualnie może coś zawetować i to tyle.

Gość gość
ość 2015.04.14 Błagam was, nie głosujcie na Komorowskiego, na każdego tylko nie na niego!!! Nie mogę już patrzeć na jego fałszywą, prostacką mordę, ja i cała moja rodzina i znajomi. Przecież on i jego kolesie rujnują nasz kraj, NIE MOŻE BYĆ GORZEJ niż za ich rządów, nawet PiS byłby lepszy, też kradną jak każda partia, ale nie aż tyle i tak jawnie jak PO np. Za rządów PiS było dużo lepiej niż teraz, były premie, wyższe pensje dla zwykłych pracowników, oni dbali trochę o zwykłych przeciętnych ludzi. Poza tym sam prezydent tak jak mówią - nie zmieni całego systemu i nie zrobi wojny z Rosją, dlatego te argumenty są mało trafne. Ale przynajmniej coś sie zadzieje! bo jak wygra Komorowski to znaczy, ze przyklaskujemy tym dziadom z PO i nam się podoba to co robią a oni czują sie bezpiecznie na swoich stołkach, a trzeba ich z nich choćby powoli wywalać bo ich miejsce jest w wiezieniach! i to na grube lata. Głsujcie najlepiej na Kukiza, Kowalskiego, Brauna ogólnie prawdziwą prawicę, a jeśli nie na nich to przynajmniej nie na Komora bo to juz jest szczyt głupoty. 1111 Bardzo dobrze napisane, tylko nie Komor!

Gość gość
osoby które zagłosują na komora to te z grupy ze jak się im pluje w twarz to mówią ze deszcz pada :-/ Ukradł wam kobiety 7 lat życia a wy jeszcze macie dylematy? On odpisuje ustawy? Serio? Które? Bo jedno jest pewne: wszystkie wnioski obywatelskie odrzucił. podpisał ustawy podnoszące podatki i wiek emerytalny. ..

Gość gość
Na Dudę