Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chodzicie czasem do fryzjera na samo czesanie?

Polecane posty

Gość gość

przychodzicie ze zdjęciem upatrzonej fryzury czy wybieracie coś z katalogu na miejscu?

Gość gość
studentko chodzi Ci o włosy pipkowe kotku?:)

Dość często chodzę, ale bez żadnych zdjęć. Mam super fryzjerkę co zawsze wymyśli coś fajnego do danej okoliczności i ufam jej bezgranicznie.

Gość gość
ale tak na co dzień żeby się uczesać to nie chodzisz? musi zaistnieć ku temu specjalna okazja?

Gość gość
We Włoszech kobiety - szczególnie starsze, stać na cotygodniowe lub częstsze czesanie i układanie włosów w salonie. Z naszymi zarobkami możemy sobie o tym tylko pomarzyć - przynajmniej większość :O

Gość gość
czasem ide, gdy mam wazne spotkanie rodzinne czy randke :)

Gość gość
Raz na tydzień chodzą starsze panie - wiecznie w sobotę wszystkie salony są przez nie okupowane. Układają włosy na wałki i chodzą tydzień czasu ;) Młodsze pewnie częściej :) One wszystkie mają takie zdrowe, lśniące, grube włosy - zawsze im zazdrościłam :/

Gość gość
Chodzą chodzą do fryzjera! Co 2 lub 3 dzień rano przed lub po południu po pracy. Czeszą raz w miesiącu podcinają i co 2mies farbują-tak w skrócie wielkim.

Gość gość
nie czasem ! tylko trzeba !

Tylko przed dużymi imprezami jak wesele czy jakiś bal. Potrafię się dobrze uczesać sama.

Gość gość
rzadko, czesto chodze podcinac koncowki. Na uczesanie tylko przed slubem albo jakas inna uroczystoscia. Na codzien czesze sie sama

Gość gość
14.38 ten warkocz to najprostsza sprawa swiata. Jets jeszcze latwiekszy niz ten zwykly na 3. Ten sie robi na 2 . Łatwy ale samemu przynajmniej na pocztaku dosc ciezko zrobic. Niech ktos ci pomoze. Oczywiscie nie mysl ze bedziesz wygladac tak ja ta pani na zdjeciu bo to zalezy jakie masz wlosy. Ona ma widac ze dosc grube na cienszych tez ladnie wyglad ale mnie efektownie. Ja bym ci taki zrobila w 2 minuty:)

Gość gość
właśnie obczajam na filmiku i wcale nie na 2 się robi potrzebne są 4 pasma

Gość gość
ja byłam raz, ale czesałam się na imprezę :D więc w sumie poszlam z konkretnym powodem :) polecam www.rezydencja-urody.pl ;)