Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie mailem dziewczyny a mam 35 lat Czy sa szanse na zmiane

Polecane posty

Gość gość
jest szansa, jakieś 0,000001%

Gość Taki_jeden_964
Ja w tym wieku znalazłem pierwszą i właściwą. :)

Gość gość598
dlaczego nie miałeś dziewczyny?

Gość gość
Wymagały modela do zwiazkua ja nim nie byłem :( Kobiety tylko na wygląd patrzą a na wnetrze wgl

Gość gość598
pewnie ty tylko na te najładniejsze zwracałeś uwagę, dlatego tak się stało że jesteś sam

Gość gość
Zawsze zwracałem uwagę na wnetrze na wygląd nigdy nie patrzyłem ale cóż tak bywa w życiu

Gość gość598
a może jesteś takim nieudacznikiem, wiesz takim gościem co to nawet żarówki sam nie wymieni itd. Zadna normalna dziewczyna nie weźmie sobie na głowę takiego faceta.

Gość gość
Mowie przecież że kobiety chcą modela do związku stąd ta samotnośc

Gość gość598
Bzdura, kobieta chce bezpieczeństwa i stabilizacji, a nie jakiegoś modela

Gość gość
// Bzdura, kobieta chce bezpieczeństwa i stabilizacji, a nie jakiegoś modela znaczy się kasy..

Gość gość598
nie oszukujmy sie, żadna dziewczyna, oczywiście jeżeli jest zaradna, nie weźmie sobie na utrzymanie faceta którego będzie utrzymywać. I wcale nie chodzi o samą kasę, ale o to czy facet jest zaradny, czy potrafi zapewnić bezpieczeństwo swojej rodzinie, bo jeżeli nie to co to za facet i po co z nim być ?

Gość gość
Takie bajki możesz opowiadać w przedszkolu najważniejszy u kobiety to wygląd w każdym detalu musimy być idealnie

Gość gość
PRacuje i dobrze zarabiam przecież mówię, że dla kobiet chcą bardzo przystojnych mezczyzn do zwiazku nawet jak sa przecietne

Gość gość
tam wyzej to byly podszywy przyczyna tego stanu jest niesmialosc a czy jestem nieudacznikiem, pracuje od prawie 10 lat za granica i mieskzam sam z dala od rodzicow ;-) zreszta nie prosze nikogo o pomoc, raczej inni prosza mnie o pozycznie kasy ;-) wygladma przecietnie - nie model ale tez nie jestem straszny

Gość gość
Sam jesteś podszywem mojego tematu! Wynocha!

Gość Taki_jeden_964
Musisz się zalogować bo nie popiszemy. Komuś się wydaje że jest śmieszny. gość598 i co teraz napiszesz? chyba pomyliłaś się. Wyzywasz innych od nieudaczników, a nawet nie wiesz z kim piszesz. Taka jesteś do przodu ?

Gość gość
bylesniesmialy takiemu ciezko zagadac to normalne pracuj nadpewnoscia siebie inna sprawa ze poza granicami polki jest gorzej kogos poznac bo raz zemniej towarow dwakonkurencja duza bo tubylcy tez lubia polki 3 duzopolek wyzej sra niz doope ma pozapolska to dlatego ze byle kaszalot slyzy na kazdym rogu 3 komplementy dziennie i leczy sie z kompleksow ie wiem gdziemieszkasz na pewno duzo w tym twojej winy ja tez mieszkam wuki poznaje duzo kobiet na imprezach

Gość gość598
przepraszam ale gdzie ja wyzwałam go od nieudaczników???

Gość Taki_jeden_964
"a może jesteś takim nieudacznikiem" xxxxx Dla mnie to już jest wyzywanie innych, jakiegoś rodzaju stwierdzenie, że pewnie taki jesteś. Dla mnie koniec tematu.

Gość gość598
to było pytanie mające na celu znalezienie przyczyny jego samotności, a nie stwierdzenie.

Gość gość
Akurat mieszkam w Londynie. Duzo tutaj Polek, zreszta moj angielski jest na tyle dobry ;-) ze moge szukac cudzoziemek. Ale moje zycie wyglada typu praca - dom. Chodze tylko na kurs tanca. A wkrotce sam jade do Hiszpanii na urlop.

Gość gość
Prawiczek 35letni?