Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż zwariował na punkcie synka. A ja czuję się fatalnie

Polecane posty

Gość gość

Mały ma 2 miesiące. Mój mąż od zawsze marzył o dziecku i jak mały się urodził to zwariował - mogę nie istnieć kiedy są razem. Czuje się przez to fatalną mamą, bo często mam problem z uspokojeniem małego. Moje usypianie małego trwa godzinę, a kiedy mój mąż go usypia to trwa to 15-30 min. Co robię nie tak ?

Gość gość
może za bardzo się stresujesz właśnie, że coś robisz zle... działaj instynktownie.... a mąż niech sie cieszy.... nie jedna kobieta Ci właśnie zazdrości tego że mąż zajmuje się dzieckiem:) wykorzystaj ten czas dla siebie

Gość gość
No i dobrze ze zwariowal. Za jakis czas oboje przywykniecie i bedzie normalniej. A teraz ciesz sie ze maz chetnie zajmuje sie malym i odpocznij gdy on sie nim zajmuje.

Gość gość25
nic nie robisz źle, po prostu tata częściej układa dziecko do spania i robi to w konkretny sposób do którego młody się przyzwyczaił, Ty robisz to inaczej i stąd problem, psujesz ustalony schemat, a dzieci lubią rutynę

Gość gość
Masz kochanego meza,tak jak ktos radzil ciesz sie i korzystaj z kazdej wolnej chwili,nie jedna matka moze pozazdroscic...

Gość gość
Męża przez dwa dni w tygodniu nie ma w domu, więc przez te 2 dni usypiam go tylko ja. Częściej uśmiecha się do niego, gaworzy do niego. Mimo, że ja więcej z nim przebywam.

Gość gość
Baba jak nie ma problemów to sobie jakieś wymyśli...

Gość gość
Ciesz się

Gość gość
Na pocieszenie napiszę, że właśnie matkom jest najtrudniej uspokoić i usypiać swoje dzieci. A to pewnie przez to, że pachną mlekiem, więc mały jest niespokojny i marudny, bo czuje mleczko, a cycka nie dostaje. Tak jak piszą poprzedniczki - ciesz się, że masz wtedy chwilę oddechu, zostaw chłopów samych, a ty zajmij się czymś przyjemnym :)

Gość gość
Mlekiem nie pachne, bo piersią nie karmie.

Gość gość
bez kitu... też bym tak chciała :-(

Gość gość
Powinnas sie cieszyc ze masz czas dla siebie