Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W sklepach odzieżowych dyskryminują ludzi grubych i wysokich...też to widzicie ?

Polecane posty

Gość gość

W sklepach nie ma ciuchów dla ludzi duzych im drozszy sklep tym mniejsze rozmiary, kiedys Mka byla Mką, a teraz M ma rozmiar jak XS albo S wspolczesne XXXL to dawne XL ludzie gruby są dyskryminowani i nie tylko otyli, ale takze wysocy, wiadomo ze im ktos wyzszy tym ma szersze ramiona, szersze biodra, ogolnie jest wiekszy, dla takich ludzi jest maly wybór... sklepy preferują kurdupli, srednich i chudych Mali ludzie mają jeszcze gorzej, bo spodnie są na nich za dlugie, bluzki za dlugie, rekawy za dlugie, muszą ubierac sie czesto w sklepach dla dzieci

Gość gość
ja mam 176 cm i najgorzej jak chcę kupić kurtkę albo jakiś sweter, jak w ramionach jest dobra to rękaw za krótki, wezmę większy rozmiar to rękaw jest taki sam tylko że szersza w ramionach:O

Gość gość
rozmiar na Chinki, one są mniejsze :) problem to też szczupłe i biuściaste... jak masz więcej niż C i jesteś szczupła... zostają Ci worki dwa razy za duże na brzuchu i talii, albo niedopinanie się na biuście

Gość gość
Ciuchy teraz projektują wlasnie na maluchow a'la chinczyk albo wieszaki, albo za ciasne albo worek. Takze dla facetow, spodnie rurki dla pedałów albo dresy, nie ma nic pomiędzy, facet modny musi chyba byc chudym badylem

Gość magda906
Moim zdaniem najlepiej Kupować przez internet wtedy takiego nie ma problemy. Ja często zaglądam na: http://byinsomnia.com/kategoria/bluzy-i-swetry , tam znajduje wiele ciekawych ubrań w różnych fasonach i rozmiarach.

Gość gość
Ja w sieciówkach nigdy nic nie mogę sobie kupic, nie ma po prostu moich rozmiarow, zawsze wracałam podłamana. Ale niedawno znalazłam swietny sklep Gaba, maja tez internetowy sklep www.gaba-fashion.pl gdzie są ubrania w moim rozmiarze i to nie jakies szmatki tylko wszystko wysokiej jakości.