Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagnijcie facetow na porodowke

Polecane posty

Gość gość

A potem placzcie ze znalazl sobie na boku :/ miejscie pretensje do kochanek :) powodzenia

Gość gość
i krzyczcie: nastepnym razem to se wszadz miendzy dzwi!!!

Gość gość
Ja mojego ciągnąć nie musiałam, sam chciał.

Gość gość
Nie widzę związku...

Gość gość
teraz wszystkie i tak wybieraja cesarke, bo chca byc ciasne dla swojego pana i wladcy

Gość gość
Matki polki zaraz zaczna piszczec ze skoro misiu zrobil to misiu musi byc wsparciem przy porodzie! Najlepiej zebami przegryzc pepowine! Bo jak nie to misiu nie kocha, nie wspiera, nie jest mezczyzna :D a potem widac po portalach ile misiow wysiaduje poszukujac "dyskretnej znajomosci". Ha ha

Gość gość
Rzeczywiscie, malo w tych czasach jest silnych psychicznie kobiet, teraz ja jakies niedojdy co daly sobie dziecko zrobic, a ciaza i porod to dla nich trauma zycia przy ktorej kazdy powinien sie nad nimi rozczulac, w ciazy to wrecz skakac nad nimi, a porod to w ogole przezywac z nimi do menopauzy, masakra.

Gość gość
spalem z okolo 70 kobietami w swoim zyciu i naprawde jest duzo kobiet ktore po 2 dzieci i naturalnym porodzie sa ciasniejsze od kobiet ktore nie maja dzieci i czasami sa o 10lat mlodsze mam 17cm w obwodzie 14 wiec chyba nie ma reguly ze po ciazy koniecznie musi byc luzna ...

Gość gość
taak, wyzywajcie kobiety, że są słabe, świat się zmienia, ludzie odeszli od natury to się nie dziwcie, trzeba po prostu to zaakceptować a nie wyzywać kogoś, że sakramencki ból bardziej przeżywa. To na pewno pisał jakiś facet... ewentualnie MAtka Polka, co te po cesarkach uznaje za niegodne miana matki :D

Gość gość
Ja nie wiem co Wy macie za facetów, mój mąż sam chciał być przy porodzie, nie musiałam go prosić ani zmuszać. To był ważny dzień dla nas wszystkich, więc dlaczego nie miałby w tym uczestniczyć?

Gość gość
"spalem z okolo 70 kobietami w swoim zyciu i naprawde jest duzo kobiet ktore po 2 dzieci i naturalnym porodzie sa ciasniejsze od kobiet ktore nie maja dzieci" xxx o, patrzcie, męska dziffka :D hrrr tfu!

Gość gość
Fuuuj nie tknelabym Cie palcem, jestes meska prostytutka. Ciekawe na ile syfow sie leczyles.

Gość gość
Tu nie chodzi o luznosc, czy o ciasnosc, tu chodzi o to ze kobieta jest dzis tak slaba psychicznie ze szkoda jej w ogole dzieci robic, przezywa, sra sie nad soba, oczekuje tego od innych, od meza ze bedzie stal i z nia bole przezywal, mimo ze on nie ma ochoty, a facet co idzie z kobieta na porodowke to jakis fetyszysta chyba, jakies sado-maso i te sprawy.

Gość gość
powinien być w szpitalu oczywiście ale przy samym porodzie nie, sex jest naprawdę ważny w związku, nie chciałabym żeby mnie widział ... oj wiecie o co chodzi. Ale z drugiej strony taki ginekolog...naogląda się codziennie, ciekawe czy to ma jakiś wpływ

Gość gość
Faceci na kafe coraz bardziej żalosni: kobieta powinna zachować czystość dla 30-letniego prawika, do którego oczywiście sama zagada. Faceci w realu sami wiedzą, czy chcą przy porodzie być i jak nie chcą to potrafią to powiedzieć: serio serio. To ci sami faceci, którzy pierwsi zagadują do ładnych dziewczyn.

Gość gość
Mój stał za mną, chwilami z boku i niewiele widział, a teraz twierdzi, że z całego porodu pamięta tylko moment jak mu synka podali. Traumy po tym wydarzeniu nie ma, więc serio nie wiem o co Wam chodzi...

Gość gość
nie wszyscy sa niedojrzalymi samcami. facet, ktory zaklada rodzine swiadomie, wie co to fizjonomia i nic go nie brzydzi. pozostali sa nie warci spluniecia.

Gość gość
jestes dziewica ze wiesz ze na pewno ze mna ni spalas? swiat jest malutki :) myslisz ze ktoras z tyc 70 dziewczyn wie o tym ze spalemz taka iloscia kobiet? w zyciu zadna sie tego nie dowie zawsze mowie na pytanie z iloma dziewczynami bylem ze 2 lub 3