Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znaazłam ideał, ale...;(

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam go, ma dokładnie wszystkie cechy, które sobie wymarzyłam,a nawet z wyglądu jest jak ten z wyobraźni. Nawet imię ma moje ulubione. Zajmuje się tym co uwielbiam. To jest on!!! Problem w tym, że on mnie nie chce ;( Znalazłam ideał, a muszę o nim zapomnieć. Jak to zrobić?

Gość gość
tyle, że się znamy, więc piszę znając go z "bliska"

Gość gość
oj nakręcasz się, nie wiesz jaki on jest dla swoich bliskich, jakim byłby facetem. Wiem, że pewnie boli, ale głowa do góry.

Gość gość
ale wiem jakim jest teraz, a właśnie taki jest cudowny. Wiem jaki jest dla innych- znajomych, rodziny. No właśnie, chyba już za bardzo się nakręciłam, tylko jak zapomnieć o tak wspaniałym człowieku...

Gość gość nr 7
Tak sobie myślę, że możesz nie wiedzieć o nim czegoś istotnego. Na przykład o mnie, pewna dziewczyna, nie wiedziała, że jestem cholernym zbokiem, który lubi sadomaso. W ogóle, tego po mnie nie widać. Jestem kulturalny, grzeczny, czytam książki i w ogóle... A tu, taka wtopa :D

Gość gość
Jakieś wady też na pewno ma, ale ja ich nie widzę.

Gość gość
Też kiedyś spotykałam takie "ideały" jak ty autorko. Ciągle jednak kończyło się to rozczarowaniem. Po 10 latach dopiero odkryłam jaka kiedyś byłam głupia. Przez ten czas zmienił mi się bardzo mój "ideał" faceta. Już nie jest na pierwszym miejscu określony typ urody, czy osobowości. Teraz na pierwszym miejscu musi być cecha taka że facet ma być wpatrzony we mnie jak w obraz a cała reszta dalej. Szkoda że 10 lat temu nie zwracałam uwagi na ten ważny szczegół bo przez to straciłam bezpowrotnie okazję na coś cudownego, na bycie z naprawdę fajnymi facetami.

Gość gość
Teraz na pierwszym miejscu musi być cecha taka że facet ma być wpatrzony we mnie jak w obraz a cała reszta dalej. x To też, jakieś naiwne.

Gość gość
Nie ma ideałów, są normalni ludzie. Jesteś jeszcze naiwna i egzaltowana. Obys nie trafiła na zimnego drania, bo jestes idealną kandydatką na ofiarę tego typu męzczyzn.