Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega zaproponował mi seks. Jestem wkurzona!!

Polecane posty

Gość gość

Znamy się od prawie trzech lat. Razem studiujemy. Zawsze miałam go za porządnego faceta, którego nie interesują żadne układy typu "friends with benefits".Ostatnio zaczęliśmy ze sobą częściej pisać, w końcu temat zszedł na seks i przyznałam mu się ,że nie byłam dotąd w żadnym związku. Odpisał,że chętnie "wprowadziłby mnie w ten świat i moglibyśmy spotykać się na niezobowiązujący seks u niego w mieszkaniu". Obróciłam to w żart ale w głębii duszy poczułam się urażona,że w ogóle padła taka propozycja z jego strony. Znamy się już trochę czasu i nie sądziłam,że ma mnie za łatwą... Co o tym sądzicie ? czy takie coś jest na porządku dziennym a ja po prostu jestem przewrażliwiona ?

Gość gość
Widzi, że jesteś samotna, to chciał ci dogodzić, a ty się denerwujesz.

Gość gość
chciał Ci pomóc....haha. Może mu się podobasz, dlatego Ci to zaproponował. Ile macie lat?

Gość gość
Raczej chciał sobie dogodzić przede wszystkim. Ja bym się również zdziwiła. Widocznie nie należy rozmawiać o seksie z kumplami, bo uznają to za przyzwolenie na dalsze kroki.

Gość gość
traktujcie to nadal jako żart i nie zaczynaj z nim tego tematu

Gość gość
Nie zamierzam nawet zaczynać:). Niestety on ciągle rzuca jakimiś aluzjami.Jeszcze stwierdził,że brak seksu źle wpływa na kobiecą psychikę a on chce zadbać o moje zdrowie...

Gość gość
chciał Ci pomóc....haha. Może mu się podobasz, dlatego Ci to zaproponował. Ile macie lat? xxxx Mamy 22 lata :)

Gość gość
może się z kimś założył że cię zaliczy :o ?

Gość gość
dobrze wpływa na kobiecą psychike chciał cie wykorzystać seksualnie! Zerwij z nim kontakt

Gość gość
Nie mam jak z nim całkowicie zerwać kontaktu,bo razem studiujemy. Nie będę przed nim przecież uciekać na uczelni...

Gość gość
Widzi, że jesteś samotna, to chciał ci dogodzić, a ty się denerwujesz. xxx Wg Ciebie to normalne,że się sypia z przyjaciółmi ?

będziesz miała to na co się godzisz, to zależy tylko od Ciebie. facet próbuje Cię podejść, Ty decydujesz o swoim ciele, to są Twoje decyzje. może napisałaś do niego w taki sposób, że odebrał to jako zachętę, prośbę o to? jeżeli nie, to widocznie on szuka pretekstów i okazji do tego. myślę, że czas zachować dystans, jeżeli zaś dalej będzie Cię jakoś namawiał i prosił, to naprawdę- to że razem studiujecie nie oznacza, że musicie być przyjaciółmi.

Gość gość
Pewnie chciał se possać tak jak kiedyś gdy był dzieckiem

Gość gość
Nic mu nie sugerowałam ale cóż może faktycznie mógł to tak odebrać z facetami różnie bywa.

Gość gość
Ale chyba pójdę. A co mi szkodzi.Zawsze to jakiś orgazm może być

Gość gość
Ale chyba pójdę. A co mi szkodzi.Zawsze to jakiś orgazm może być xxx Proszę się nie podszywać :D

rozluźnij kontakty z nim, pisz sporadycznie, jak dalej w tych luźnych, nieczęstych rozmowach będą dalej te aluzje, pseudo namowy, to chyba wiesz co to oznacza. i powtórzę, studiowanie nie oznacza przyjaźni, tak jak nie każdego trzeba lubić.