Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu te durne kobiety nie moga pojac tego ze

Polecane posty

Gość gość

Prawdziwi mezczyzni (jak ja) wola dziewice? I nie chca miec kobiety ktora z kims juz wczesniej starala sie o dziecko... I nie obchodzi mnie przez kogo zwiazek sie rozlecial albo masz blone albo spadowa!

Gość gość
Zwiazek z nie dziewica jest taki sam jak zwiazek z samotna matka i jedna i druga sie z kims gzila z tym ze jednej sie udalo zajsc a drugiej nie

Gość gość
świat, niestety, nie jest czaro-biały, zdarzają się a raczej przeważają szarości, i musisz się do tego przyzwyczaić/zaakceptować bo inaczej zostaniesz samotnym zgorzkniałym człowiekiem

Gość gość
to bądź sam, bo nigdy nie będziesz miał pewności, a każda której zaproponujesz badanie ginekologiczne, bądź inny rodzaj doświadczenia cie wyśmieje:D kobieta nie jest niewolnicą i może sobie robić co chce, poza tym związek to nie akt własności i można się rozstać

Gość gość
To zostane (ale przynajmniej bede bogaty) po za tym kobiet w tym kraju jest wiecej niz mezczyzn wiec osamotniony w samotnosci nie bede jezeli nie ozenie sie z dziewica to nie ozenie sie w ogole i z tego powodu zawsze gdzies tam bedzie samotna kobieta nie koniecznie z wlasnego wyboru bo do tanga trzeba dwojga

Gość gość
Kolega też tak mówił. Ożenił się z dziewicą, a jakże. Błonę miała. Ale jak przed ślubem robiła loda połowie osiedla, tak po zdjęciu simlocka rozkręciła się na dobre i teraz całe osiedle bardzo ją chwali za entuzjazm i umiejętności... A kolega udaje, że o niczym nie wie.

Gość gość
dziś autor już zna swoją przyszłość:D

Gość gość
No, ale jest prawdziwym mężczyzną i da radę, nie?

Gość gość
pewnie, że da radę, w końcu będzie miał dziewicę, ale czy ona da radę potem męża pocieszać:D

Gość gość
Twardym trza być, nie miętkim... Poza tym prawdziwy mężczyzna nie potrzebuje pocieszenia. I tej wersji należy się trzymać!

Gość gość
Nie wiem skad ten pomysl ze kobiety ktore sa dziewicami do slubu sie puszczaja... Badania statystyczne pokazuja co innego niz opinie jednej kafeterianki a mianowicie ze im mniej kobieta miala partnerowvseksualnych przez za maz pojsciem tym lepsza satysfakcje ma z malzenstwa. Z godnie z tym najbardziej szczesliwe malzenstwa sa takie gdzie maz jest pierwszym i jedynym partnerem seksualnym. Wiec przestancie p******ic bo w srod dzivvek 99% to nie dziewice

Gość gość
Po za tym gdyby dzisiejsi faceci byli mescy i mieli jaja to nikt by nikogo nie zdradzal mezczyzni bo nie chcieli by zdradzac zon a kobiety ktore sa slabe psychicznie i ploche nie mialy by z kim zdradzac! Ale prawdziwych mezczyzn takich jak ja juz prawie nie ma!

Gość gość
Dymaj nawet cnotliwa żabe ty dziewicu pokickany. Dorastajacy pajac jestes ,zwal se konia i bedzie ci lzej:-P

Gość gość
dziś żeby coś wymagać najpierw samemu należy spełnić takowy warunek:P a co do zdrady; nie ma tu znaczenia dziewictwo, tylko przyzwoitość, jeśli jesteście uczciwi wobec siebie to się nie zdradzicie, a jeśli nie to i dziewictwo nie pomoże, mój kolega tak bardzo pragnął dziewicy, sam był prawiczkiem,na weselu (własnym) tak się schlał, że nie dopełnił obowiązku, a żonka skoro już była po ślubie i do tego zła, bo to miała być ich noc... znalazła pocieszyciela. tak więc kociaki uczciwość, a nie dziewictwo czyni związek trwałym a jeszcze jedno; dyskryminujesz ofiary gwałtu...

Gość gość
Nie wale zolnierza po kasku mam zasady. Wczoraj olalem jedna dziewczyne ktora juz nie byla dziewica jestem z siebie dumny :)

Gość gość
A ja ueazam ze zeby cos wymagac to wystarczy tego wymagac nie wiem skad te durne przeswiadczenie ze tylko prawik ma prawo do dziewicy... To ja decyduje kogo chce a kogo nie! Ale masz racje qrwa zawsze bedzie qrwa, ale dziewica ktora jest wierna ma ta przewage nadvwierna nie dziewica ze jest dziewica :)

Gość gość
dziś no cóż miłości w tym nie będzie, ale może chociaż biznes:D

Gość gość
dziś hipokryta, niech zgadnę katolik:D

Gość gość
to doprawdy straszne, myślę, że świat jest na krawędzi przepaści bo jeden idiota nie ożeni się nigdy z powodu nie znalezienia dziewicy... a swoją drogą, nie znudziło ci się jeszcze zakładanie tych samych, idiotycznych tematów? Przecież to już dawno nawet zabawne nie jest

Gość gość
To nie wiesz ze milosc to biznes? Zawsze sie kocha za cos i ma sie w tym interes jakim jest splodzenie potomstwa i przedluzenie gatunku. Kobiety kochaja za poczucie bezpieczenstwa niezbedne do wychowania dzieci mezczyzni kochaja za plodny wyglad niezbedny do urodzenia dzieci i dziewictwo niezbedne dla pewnosci ojcostwa zawsze jest cos za cos. A te motylki w brzuchu ktore nazywasz miloscia maja nas zmotywowac do powyzszego

Gość gość
z czystej ciekawości: jak masz zamiar sprawdzić dziewictwo ?? proszę o odpowiedź ze szczegółami!!

Gość gość
8:33 darwinista :) (w boga w takiej formie jak mowi chrzescijanstwo, islam, judaizm nie wierze) 8:34 nie tylko ja jeden 1/3 kobiet w polsce to samotne kobiety podejrzewam ze duza czesc z tego powodu :)

Gość gość
dziś motylki w brzuchu to tylko pożądanie, możesz je czuć na widok każdego, nawet istoty innego gatunku

Gość gość
dziś tzw. miłość to niematerialny czynnik sprawiający, że chce się być właśnie z daną osobą do śmierci, człowiek nie jest jedynym gatunkiem zdolnym do trwałych związków, ale jeżeli ktoś uważa, że w ogóle nie jest zdolny do związków monogamicznych powinien zawnioskować o zmianę prawa, bo jest wbrew naturze

Gość gość
Po co kobiety uprawiaja seks przed 20rokiem zycia jak wiadomo, ze ten zwiazek sie rozpadnie i facet pojdzie do innej! kobieta traci skarb w postaci blony dziewiczej :)

Gość gość
Kobieta może tampon wsadzić i też ją straci... Kiepsko dedukowany jesteś i czepiasz się błony niczym średniowieczny katolik.

Gość gość
bo kobiety nie wiedza jaki skarb mają i powinny trzymać jak najdłużej a nie jako 25letnia ma minimum 6 partnerów seksualnych! Dlatego mezczyzni sa mlodsze bo jest duza szansa, ze bedzie czysta dziewica

Gość gość
8:39 mam swoje sposoby ktorych ci nie zdradze bo nie jest w moim interesie :) 8:46 radze powtorzyc biologie zwiazek obojga ludzi ma na celu wykorzystac kazda ze stron w celu przekazania swoich genow w dalszym potomku. A tzw milosc (czyli dopamina) ma nas do tego zmotywowac

Gość gość
Rozumiem, że facetów to nie dotyczy ? On może mieć partnerki by być "TRUE MAN" ??