Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu te durne kobiety nie moga pojac tego ze

Polecane posty

Gość gość
Facet powinien być prawiczkiem :)

Gość gość
gość dziś Widać, że katolik z Ciebie. Co ma przekazywanie genów? Do czerpania przyjemności z seksu ? Może najlepiej napłodzić dzieciaków ? Bo kobieta tylko i wyłącznie ma Ci służyć do tego ??

Gość gość
Dziewictwo to skarb trzymacjei kobiety bo to szacunek do swojego ciała nie rozumiem jak można sypiac w zwiazku?

Gość gość
8:59 nie dotyczy poniewaz mezczyzna nie zachodzi w ciaze nie jest w niej przez 9 miesiecy. Po za tym pewnosc ojcostwa zaden mezczyzna nie chce pracowac by wykarmic cudzego bekarta poniewaz ewolucyjnie w takiej sytuacji bylby frajerem

Gość gość
9:02 jestes idotka.

Gość gość
gość dziś Oj biedactwo...Nie rozumiesz...Rodzice Ci nie wytłumaczyli co to jest seks i jak się zabezpieczać? Po pierwsze nie zaglądaj do cudzych majtek bo to nie Twoja sprawa czy ktoś jest dziewicą czy też nie. Dajesz tylko jeden argument skarb skarb i skarb jako szacunek dla swojego ciała. Kiepsko bo to żaden argument. w dodatku masz tylko ten. To samo można mówić nie pić alkoholu nie palić papierosów tym bardziej ziół. Najlepiej to paść krzyżem w kościele i żałować za wszelkie inne myśli niż nakazuje nauka kościoła, bo przecież to też brak szacunku do samego siebie nie tylko ciała ale też ducha(jeżeli ktoś w to wierzy). Wymyśl lepszy argument

Gość gość
Nie bez powodu nazywa się to dziewictwo i kosciol potepia nie dziewice przed ślubem :P

Gość gość
Co z tego ze poślubisz dziewice?Przecież ona może Cie potem zdradzać po to żeby spróbować jak to jest z innym facetem.Wiec lepiej niech próbuje przed ślubem niż po...

Gość gość
9:10 nie rozkazuj innym kogo maja wymagac a kogo nie jak sama stwierdzilas pilnuj siebie i nie jestem katolikiem

Gość gość
Kobieta nie ma obowiazku uprawiać seksu w zwiazku to po pierwsze! Po drugie mezczyzni sa z kobietami dla seksu a nie z milosci! Zachoruje kobieta, bedzie miała wypadek mezczyzna pojdzie do innej :) kobieta nie da seksu mezczyzna pojdzie do innej i co to ma wspolnego z miloscia co?

Gość gość
gość dziś gość dziś Hipokryci, wierzycie w to co kościół mówi a nie czytaliście nawet pisma świętego. Szczególnie stary testament do tablic mojżeszowych, tam to już szczególnie hiporyza występowała. Ale wierzcie sobie w co tam chcecie baranki:)

Gość gość
Problem w tym, ze dziewice nie zdradzaja wiec zejdz na ziemie i nie wypisuj takie bzdury :)

Gość gość
9:12 znowu ten durny agument... A pozniej nie dziewica przed slubem bedzie probowala jak to jest z innym i z innym i z innym i po slubie tez jak to jest z innym. Zrozum QRWA ZAWSZE BEDZOE QRWA! Ale dziewica ma ta przewage ze jestem jej pierwszym

Gość gość
gość dziś To sobie zrób zawody na zaliczanie dziewic :P a Nie kurek:D

Gość gość
gość dziś 8:59 nie dotyczy poniewaz mezczyzna nie zachodzi w ciaze nie jest w niej przez 9 miesiecy. Po za tym pewnosc ojcostwa zaden mezczyzna nie chce pracowac by wykarmic cudzego bekarta poniewaz ewolucyjnie w takiej sytuacji bylby frajerem Typowe dla faceta dajesz argument o cudzym bękarcie itd. Wychodzi na to, że Ty masz prawo to zrobić, ba spłodzić nawet dziecko. Nie dogadasz się z partnerką i rozstaniesz się. Poszukasz sobie kolejna"dziewicę" bo ona musi być"czysta" ale to , że Ty czy inny facet spłodził już dzieciaka to inna bajka. Hipokryta!!!!!!!

Gość gość karola 38
Nieprawda,ja zanim wyszlam zamąz mialam 21 partnerów sexualnych.Jestem 9 lat po ślubie i nie zdradziłam męża bo juz się wyszalałam,mam cudowne dzieci i wspaniałe życie.

Gość gość
21 partnerów beee kijem od szczoty bym nie dotknął! Cipe pewnie miała rozjechaną na całej linii

Gość gość
9:27 natura nie jest sprawiedliwa c'est la vie :) Karola 38 a ilu wmowilas mezowi ze mialas :D

Gość gość karola 38
Mężowi powiedziałam ze dwóch.

Gość gość karola 38
Mój mąż byl prawiczkiem w wieku 34 lat,wiec gdyby wiedział to nie wiem...

Gość gość
Tak,zycie jest niesprawiedliwe ze k****y trafiają na porzadnych facetów (prawiczkow).

Gość gość
Temat prowo,a Wy sie jaracie :0)

Gość gość
Zadne prowo ja na prawde wole dziewice a reszte olewam

Gość gość
tak, tak bo te "DZIEWICE" na pewno ci prawdę powiedziały