Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieistotny Pan

Przyznaję się, dlaczego tak wyszło.

Polecane posty

Gość gość
I słusznie, że koniec. A jeśli kochana nie czyta, to nic się nie dowie:) BTW, dzięki za topik - uświadomił mi, że ja też nie mam szans na związek z moim "wymarzonym"...

Gość gość
Dojrzała decyzja:) uważaj na siebie, bładząc po świecie.Egipt, Paryż.... czasem spójrz w kierunku skąd ku Tobie płynie usmiech i ciepłe pozdowienie 🖐️ :)

Gość gość
Żonaty facet łudzi sie ze jego ukochana to czyta:) a zrobiła cos w twoim kierunku ze takie masz myśli? :) może ona nic do ciebie nie czuje a tylko ty tak sobie ubzdurałeś w swojej glowie:) rozmawiałeś z nią o tym?

Gość gość
to już ustaliliśmy - on pisząc na forum sądzi, że pisze z ukochaną. to schizol;P

Gość gość
Kochanki tutaj to są dopiero psycholki. Facet dawno ją zostawił, a ta pisze od miesięcy jakoby nie chciał się od niej odczepić. Kiedy jego już dawno nie ma.

Gość gość
Takie tematy to zawsze prowo.Laski sie wyglupiaja a faceci sie jarają ze to do nich i o nich.Ale JAZz!

Gość gość
kochanki moga jedynie pięknie :D i nic poza

Gość gość
no ale wytłumaczcie mi, bo nie rozumiem, po co ktoś włazi na forum i pisze coś do kogoś, kto tego nigdy nie przeczyta?

Gość gość Mercedes
Juz tlumacze:jak wyzej-laska sobie robi"jaja",typowa sytuacyjka,kazdy moze sie podpiąć a faceci myślą ze to do nich i o nich sie pisze ,taki humor znudzonych panienek.Jak pisze tu facet to mocno życiowo pokiereszowany,znudzony,naiwny albo niecałkiem zdrowy na umyśle.Wszystko.

Gość gość
Kochany,przeczytałam.Wiedz że bardzo Cię kocham,wiem że teraz masz żonę...tylko zupełnie nie rozumiem Twoich wpisów.Chyba nadal możemy być dobrymi znajomymi.Nigdy nie zabiję Cię w swoim sercu,nie mogę i nie potrafię.Nie myśl że coś tutaj napiszesz i temat zakończony..takie rzeczy nie załatwia się w ten sposób.Za kogo Tynie masz?:-(.Rozumiem wszystko,nie bedę. sie wtracać do Twojego życia,bez obaw..wiedz jednak ze nie jest mi łatwo tak poprostu zapomnieć o Tobie Nadal zaprzątasz wszystkie moje myśli,zawsze i o każdej porze wysyłam do ciebie mnostwo dobrych życzen i ciepełka.Dzieki za wszystko czego ja nauczyłam się od Ciebie.:-)

Gość gość
Spóźniony Prima Aprilis

Gość gość
haha i sie znalazła jedna chętna na druga do walenia . do 24 bedzie ich sporo :D:D:D hah przez to lubie to forum ,wesoło musi byc

Gość gość
Nieistotny teraz z goscia wali .

Gość Nieistotny Pan
Dajcie sobie spokój. Możecie już łaskawie nie mieszać mi w głowie? Kobiety to piszące: jeśli liczycie, że piszę do Was, to dajcie mi jakieś podstawy do wiary w to.

Gość gość
O,biedaczek,co limit urojeń sie wyczerpał ?

Gość gość
Pierwszy fakt,wyznałes mu przez tel.że masz ślub .wiem że tym sposobem chciałes przekazać mi tą cenna informację.Wiedz jednak że on. ze mną na Twoj temat prawie nigdy nie rozmawia,. wiem bo udało mi sie podsłuchać..przechodzac obok niego.

Gość Nieistotny Pan
Koniec. A z resztą mi to jest scheißegal. Piszcie, co chcecie. Jeśli czyta to ta, która powinna, to wie, gdzie mnie szukać.

Gość gość
Tu jestes nieistotny,spływ qrwiarzu.

Gość gość
ja pie/rdo/le ale dno

Gość gość
Nieistotny Pan dziś powiem tak: poziom większości tu piszących faktycznie jest marginalny. Jeśli ktoś ma ochotę coś otwarcie powiedzieć i otwarcie porozmawiać, ma do tego prawo. A Wasze komentarze to jak rzucanie piachem w ocean... pójdą na dno i nikt ich nie zauwarzy. x Taa, autorytet się znalazł. Jak na razie autor- bufon nie zauważał normalnych wpisów, komentował za to te marne. Tak na marginesie to nie martw się, ktoś na poziomie raczej zauwaŻy, a ty przewertuj raczej słownik ortograficzny i podręcznik składni, zamiast pogardliwie kwitować innych.

Gość gość
Ojej wszystkie kochanki sie zleciały:D myśląc ze to do nich:) autorze niestety twoja gwiazdeczka na pewno tego nie przeczyta:) i wątpię byś ją interesował :D

Gość gość
ja p*****le ,która by chciała słuchać że gośc kocha swoja i która by chciała takiego na dwa fronty , czubek powiedział ze stara go krecie to żadna panan o ile nie jest dziwa go nie tknie

Gość gość
Autorze. Czy masz może na imię Łukasz ?

Gość Nieistotny Pan
Tak to ja

Gość Nieistotny Pan
Urlich von Hass

Gość Nieistotny Pan
My name is Bond James Bond

Gość Nieistotny Pan
Richard John Walter

Gość gość
Wszystko powyżej to podszywy.Ja wam powiem ,to mój kochaś juz niestety nieaktualny Zygfryd Obszczymur powiat P*****lniki Dolne oddział 1.

Gość gość
Też poznałam kiedyś w pracy takiego gostka jak autor. Nic między nami nie zaszło ale był powiedzmy flirt. To trwało chyba z rok. On długo nic nie mówił że ma narzeczoną, dopiero jak sie ślub zbliżał to zaczął puszczać farbe. Po ślubie zwolnił sie z pracy. On chyba zwalniał się stamtąd z myślą, że jestem starą panną. Ale nie powiedziałam mu wtedy że męża to ja już miałam od kilku lat. Haha..

Gość gość
zwątpił chłopina i sie wkurwił ,bo wie że nie trafił na dziwkę i zwyczajna szmatę i sie zdziwił, choroba czyni postepy i trzeba teraz być wiernym ,niestety