Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieistotny Pan

Przyznaję się, dlaczego tak wyszło.

Polecane posty

Gość gość
haa zapomnieć fajnie :D , chce chce zapomniec :EE żal mi takiego ,który wybrał zwykłą k***e która potrafi tylko gotowac :D chłop przez babę zbrzydł kazdemu,to obleśna raszpla która duren utrzymuje, a ta go wychowuje

Gość Nieistotny Pan
No... poziom tego forum jest zdumiewający... A Twojego adresu nie znam.

Gość gość
hahaa gdzie ,pola elizejskie :P

Gość gość
Czas chyba zabrać swoje mysli i zamknąc nie tylko ten temat ale i rozdział czegoś, co jak widać niektorych bardzo drazni :)

Gość gość
czemu obrazasz jego zone? znasz ją??? Facetowi odp*****la na starość, jak każdemu, a ty wyzywasz jego żonę, chory ćpunie????!!!!

Gość Nieistotny Pan
To śmieszne... ale od Pól Elizejskich się zaczęło...

Gość gość
nie zdradze mojego ukochanego !!! Nigdy z Toba :D bo to moj pracuś ,mój zakochaniec , a ty jak ku poznałeś :D:D przez kafeterie :Dkiedyś nie było komputerów , musiąłes być z***biście odważny

Gość gość
mojego faceta żaden nie przebije :) nie bede wymieniać :P bo wpadnie w kompleksy :D zegnam papa

Gość gość
Wszystko co było, już przeminęło. Nigdy nie wracaj do tego. Nie rozpatruj tego w kategorii co by było gdyby... Musielismy się spotkać. Tak to zostawmy. Na takim etapie jest bezpiecznie i nikogo nie krzywdzimy.

Gość gość
na kafe zawsze mozna liczyc :) taka piekna prowokacja, subtelna, wciagajaca...ale nie:P musieli powyzywac,zbesztac, spasztecic czyli zostaje pustka i zal... zal,ze moglismy jeszcze popisac. pozdrawiam autora,kimkolwiek jestes :)🖐️

Gość Nieistotny Pan
Musimy zapomnieć. Ja nie zdradzę nikogo, komu kiedyś coś przyrzeklem. Zakochałem się w Tobie, to fakt, ale na więcej, niż taki nasz specyficzny kontakt nie mogłem sobie pozwolić. Wybacz. Miało być zupełnie inaczej. Nauczyłem się od Ciebie tyle, ile jeszcze od nikogo innego.

Gość gość
To znaczy co, nigdy się już nie zobaczymy????

Gość gość
autor? to chuj piszac o swoje k****e ,ze kocha ze sra i chce o tamtej zapomniec , a w kolejnych komentarzach że zmienia zdanie heheh i pisze odwrotnie , szok ktora by zechciala spojrzeć na takiego imbecyla i sie nim zachwycać?Zadna ! normalna Moze zrozumie osiołek rzeczywisty punkt widzenia kobiet !tak samo czułabym obrzydzenie

Gość Nieistotny Pan
Wiedz tylko o tym, że pragnąłem Cię jak nikt inny. Ale wolę teraz się pozegnac, niż okłamywać i ranić dłużej.

Gość gość
nie rouzmiem, po jaka cholerę w ogóle jej dupę zawracałeś?

Gość gość
Nieistotny Pan, weź to powiedz pannie na żywca, a nie na forum bo to chyba jest qrwa ważna sprawa....

Gość gość
Nie istotny Panie być może taka postawa zyskasz szacunek na forum, może ktoś ci pomnik postawi ale we własnym życiu będziesz nieszczęśliwy. Czy warto w imię przyzwoitości być nieszczęśliwym, może lepiej być chamem ale szczęśliwym.

Gość gość
A co to jest "szczęście"? czy wiedząc, że jest się sukinsynem, można być "szczęśliwym"? Zdradzając żonę i niszcząc życie kochance?

Gość Nieistotny Pan
Nie potrafię być chamem... Przez chwilę wydawało mi się, że będę potrafił zdradzić żonę, że będę mógł spędzić namiętne chwilę z inną kobieta... Ale sprawy przybrały zupełnie inny obrót... Teraz właśnie, póki nie jest za późno, można jeszcze to zakończyć. I to właśnie zrobiliśmy.

Gość gość
Autorze, a czy powiesz to tej kobiecie? Czy uważsz, że pisząc na jakimś forum, które ona pewnie wogóle nei zagląda, załatwiasz coś?

Gość w podobnej sytuacji
Jakiś czas temu chciałam coś takiego usłyszeć.. Wolałabym to niż snucie domysłów. Chciałam wiedzieć, czy on coś do mnie czuje.. czy tylko mi się wydaje. Chciałam wiedzieć..

Gość gość
żegnaj sie ze swoją kucharką.Cóż. Wycierpiałam swoje ! nie toletuje prowokacji i marnych manipulacji ! ty draniu ! ! pomimo wszystko ! zdrówka ,teraz niech o ciebie dba w szczegolnosci, szkoda ze nie poszła z tobą do specjalisty ,bo szkoda było kasy na głupoty typu zdrowie , wazniejszy był lift jej piersi ! i biżuteria Pisać tutuaj nei bedę !

Gość w podobnej sytuacji
Z niedopowiedzeniami żyje się znacznie trudniej.

Gość gość
Rano pisze: "OK Przyznaję się. Mam kogoś, z kim jestem na stałe związany. Dlatego nie mogę być z Tobą. Kocham Cię jak wariat, mimo, że znam Cię krótko. Jednak nie zdradzę żony. Nie ma opcji. Kiedyś już Ci mówiłem, ale uznałaś to za żart. Kocham Cię ale muszę o Tobie zapomnieć." A kilka godzin później "Teraz właśnie, póki nie jest za późno, można jeszcze to zakończyć. I to właśnie zrobiliśmy." ZROBILIŚMY? Czy qrwa facet wlazł na forum i coś popisał i uważa, że qrwa ZROBILIŚMY? Gościu, forum to nie życie, jak chcesz pannę rzucić to jej to qrwa powiedz, a nie na forum napisałeś!

Gość Nieistotny Pan
Nie. Uszanuję jej chęć o mnie zapomnienia.

Gość Nieistotny Pan
Problem jest taki, że już się rozstaliśmy realnie. Po prostu ukryłem niektóre fakty. To mnie męczy.

Gość gość
Nie rozumiem tego tematu. Masz chłopie żonę, zdarzyło ci się przez chwilę zafascynować inną kobietą( notorycznie tak się dzieje), a teraz wylewasz swoje nie przemyślane zdania na temat tej drugiej kobiety. Wyszło, jak "wyszło", zdarza się :D Uważaj, żeby nie wyszło szydło z worka i słoma z butów, jak będziesz tu na forum zapewniał tą drugą, że "starasz się zapomnieć i chwycić z nią dzień" - to zdanie nie brzmi jak zachęta do tego, żeby ta pani jednak nie dawała ci spokoju, mimo, że hipotetycznie :D ty chcesz o niej zapomnieć. Wybacz, ale piszesz jak baba w okresie menopauzy i nic, co tu piszesz z logiką nie ma nic wspólnego, a już zupełnie z tym, że chcesz z tą drugą kobietą kończyć, żeby sobie oszczędzić wstydu. Banialuki, dno i hipokryzja :P

Gość gość
"Nie. Uszanuję jej chęć o mnie zapomnienia. " hahaha qrwa, to teraz ONA chce zapomnieć? bo na początku pisałeś, że ty... schizofrenik hahahaha. a ona w ogóle o tym wie, że chce zapomnieć? hahahaha

Gość gość
Rozwiejmy ich wątpliwości do końca. Może chodzą im po głowach mysli o naszym namietnym romansie :) kochani:) nic oprócz słów nas nie łączy.żadne z nas, mimo pociągu wzajemnego i tej chemii,nigdy nie uległo pokusie :) Nie wiem czy ktoś z was wierzy ale tak wyglada prawda. Nie wykorzystaliśmy tej szansy,która była nam dana. Moze to błąd. Nie dowiemy się. Możemy tylko być sobie wdzięczni za to, że :) szanujemy siebie.Bo tak własnie jest.

Gość w podobnej sytuacji
Niedopowiedzenia męczą. Każda prawda jest lepsza.. Byle prawda.