Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieistotny Pan

Przyznaję się, dlaczego tak wyszło.

Polecane posty

Gość gość
Pajac Zmyśla historyjkę a Wy sie podniecacie,zapl mi Was.Dajcie spokój,samotny glupek sie nudzi ,moze emeryt jakiś albo zaniedbany dojrzslec cieszy sie ze ktoś sie nim przejął.Akurat ma proble.???Gdyby tak bylo toby powiedział pannie ze ma żonę a nie tworzyl tu tematu.A moze to pisze jakas stara panna(takich tu wiele)podaje sie za faceta i podnieca Waszymi wpisami,hehe.Przeciez to ściema ten temat.

Gość gość
Miłośc i logika nie idą w parze. tak jak my nie bedziemy nigdy parą. jakies pytania? proszę tylko o grzecznie sformułowane :)

Gość Nieistotny Pan
Nie uwierzą. Ale mam to gdzieś. Powiedziałem jak jest i mogę tylko prosić, byś mnie w myślach nie zabijała.

Gość gość
to ja poproś przynajmniej, żeby tu zajrzała i przeczytała schizofreniku

Gość gość
Pajac Zmyśla historyjkę a Wy sie podniecacie,zapl mi Was.Dajcie spokój,samotny glupek sie nudzi ,moze emeryt jakiś albo zaniedbany dojrzslec cieszy sie ze ktoś sie nim przejął.Akurat ma proble.???Gdyby tak bylo toby powiedział pannie ze ma żonę a nie tworzyl tu tematu.A moze to pisze jakas stara panna(takich tu wiele)podaje sie za faceta i podnieca Waszymi wpisami,hehe.Przeciez to ściema ten temat.

Gość gość
gosz... co za debilny temat i debilne wypowiedzi tego Pana... po co ktos wogóle tu z nim pisze? won, fora, do żony, już, biegiem, a od panny 3 metry zdala się trzymaj, pacanie! nic jej nie powiesz, bo srasz po gaciach, ale ona głupia nie jest, poukłada sobie w głowce co trzeba.

Gość gość
Wymarzył sobie kochanke?Ma żonę?Aha!Zadna go nie chce i tu pisze-czy jakiś normalny facet pisze na takim forum?Dasz wiarę?Sami ...A Wy sie nim przejmujecie,historyjka z palca wyssana jakich TU wiele.Zall.

Gość gość
Moje myśli ...hm... wiesz, że łaczy nas pasja o której tu nie wspominamy:) zawsze kiedy tylko mogę, wyłaczam myslenie i ...wsłuchuję się, by widziec, by czuc... to co TY

Gość Nieistotny Pan
Temat zamknięty. Co i kto miał wiedzieć - już wie.

Gość gość
a KTO konkretnie się przejmuje? bo ja tu nie widzę takich... i po co by się mieli przejmować? czym?

Gość w podobnej sytuacji
No, cóż.. Autor odpowiada tylko na posty na określonym poziomie. Szkoda słów.

Gość gość
to po kiego żeś ten temat otwierał w ogóle??? jeśli wie?

Gość Nieistotny Pan
Wiem... ta pasja łączy nas od początku, i zawsze nasze myśli były razem.

Gość gość
nie ma to, jak pisać samemu ze sobą tylko po co do tego forum

Gość gość
z prymitywami dyskutuje - ciągnie swój do swego

Gość Nieistotny Pan
14:08 o ile wiem, nie zadałaś żadnego pytania...

Gość gość
Życie uczuciowePrzyznaję się, dlaczego tak wyszło. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Przyznaję się, dlaczego tak wyszło. Poprzednie 12 3 Następne gość dziś Miłośc i logika nie idą w parze. tak jak my nie bedziemy nigdy parą. jakies pytania? proszę tylko o grzecznie sformułowane usmiech.gif Nieistotny Pan dziś Nie uwierzą. Ale mam to gdzieś. Powiedziałem jak jest i mogę tylko prosić, byś mnie w myślach nie zabijała. gość dziś to ja poproś przynajmniej, żeby tu zajrzała i przeczytała schizofreniku gość dziś Pajac Zmyśla historyjkę a Wy sie podniecacie,zapl mi Was.Dajcie spokój,samotny glupek sie nudzi ,moze emeryt jakiś albo zaniedbany dojrzslec cieszy sie ze ktoś sie nim przejął.Akurat ma proble.???Gdyby tak bylo toby powiedział pannie ze ma żonę a nie tworzyl tu tematu.A moze to pisze jakas stara panna(takich tu wiele)podaje sie za faceta i podnieca Waszymi wpisami,hehe.Przeciez to ściema ten temat. gość dziś gosz... co za debilny temat i debilne wypowiedzi tego Pana... po co ktos wogóle tu z nim pisze? won, fora, do żony, już, biegiem, a od panny 3 metry zdala się trzymaj, pacanie! nic jej nie powiesz, bo srasz po gaciach, ale ona głupia nie jest, poukłada sobie w głowce co trzeba. gość dziś Wymarzył sobie kochanke?Ma żonę?Aha!Zadna go nie chce i tu pisze-czy jakiś normalny facet pisze na takim forum?Dasz wiarę?Sami ...A Wy sie nim przejmujecie,historyjka z palca wyssana jakich TU wiele.Zall. gość dziś Moje myśli ...hm... wiesz, że łaczy nas pasja o której tu nie wspominamyusmiech.gif zawsze kiedy tylko mogę, wyłaczam myslenie i ...wsłuch*ję się, by widziec, by czuc... to co TY Nieistotny Pan dziś Temat zamknięty. Co i kto miał wiedzieć - już wie. gość dziś a KTO konkretnie się przejmuje? bo ja tu nie widzę takich... i po co by się mieli przejmować? czym? w podobnej sytuacji dziś No, cóż.. Autor odpowiada tylko na posty na określonym poziomie. Szkoda słów. lapka.gif gość dziś to po kiego żeś ten temat otwierał w ogóle??? jeśli wie? Nieistotny Pan dziś Wiem... ta pasja łączy nas od początku, i zawsze nasze myśli były razem. Inne tematy z tej kategorii on się złości na mnie ja na niego życie dzieci po zdradzie rodzica gość dziś nie ma to, jak pisać samemu ze sobą tylko po co do tego forum zamknij twarz i skoncz to co powtarzasz od lat ,ty kapryśny dewocie kłamco i oszuście

Gość gość
9:41 po śniadaniu stary zgred znudzony temacik wymyslił-robotą jakas sie zajmij.Przejmuja się -a nie -to po co odpisują,a ten sie niby tlumaczy -pacjent na wolnym.A konsylium mu radzi.Najlepsza rada-strzel sobie barana!!!!

Gość gość
oj autorze! każda myśli że to do niej ☺ jeśli ona jest podobna do ciebie, to zawsze to wiedziała i zapewne o tym pamiętała, tak czy nie ?

Gość gość
o, jedna współczująca hahahahaha

Gość gość
dobra, spadam popracować... za wysoki poziom schizy, jak dla mnie... pozdro:)

Gość gość
To sie nazywa pokrewieństwo dusz. Zart losu sprawił,że gdzieś się zgubismy, by tu się odnależc.Pewnie jakis sens w tym jest. To tak na poprawę nastroju. Wiem, że myslisz o mnie. Wiem, że walczysz sam ze sobą. Wiem też, że widocznie mam być tym słoneczkiem na twoim chmurnym niebie.

Gość Nieistotny Pan
Czasem jest podobna, czasem odmienna. Ale jak dla mnie perfekcyjna. Była perfekcyjna. Bo w mojej głowie i przed moimi oczami, czarno na białym.

Gość gość
ma kurwę przy sobie ,niech sie wspolnie troszczą.Ja nie pomogę ! Zaciskam zęby

Gość gość
Pan-hahaha-na Pana to musisz mieć wygląd i forsę a ty ani tego ani tamtego.

Gość gość
"czarno na białym" i wszystko jasne! facet się zabujał w zdjęciu w playboju! hahahaha

Gość gość
Nick powinien brzmiec-Nieistotny ktoś - i ta panna jeśli istnieje tez tak stwierdzi to sie nie nakrecaj-przecież nie jest z cb znowu żaden cud.

Gość gość
Do autora: masz dziś urodziny?

Gość Nieistotny Pan
powiem tak: poziom większości tu piszących faktycznie jest marginalny. Jeśli ktoś ma ochotę coś otwarcie powiedzieć i otwarcie porozmawiać, ma do tego prawo. A Wasze komentarze to jak rzucanie piachem w ocean... pójdą na dno i nikt ich nie zauwarzy. Nie warto tu pisać. Nie warto z kimkolwiek tu rozmawiać, bo na 1 normalną osobę znajdzie się 5 debili. Kochana moją, jeśli to czytasz (wiesz kim jestem, bo wiesz o Paryżu) wiedz, że kocham Cię, ale nie mogę być z Tobą. To koniec mojej jakiejkolwiek aktywności na tym kretyńskim forum. Żegnam.