Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być ładna!

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym być na tyle ładna, żeby nie mieć wątpliwości....chciałabym móc myśleć, że ktoś mnie olał ze względu na charakter, a nie ze względu na wygląd..chciałabym mieć pewność, że wyglądam w porządku.

Gość gość
daj fotke pipki studentko

Gość gość
Chciałabym patrząc w lustro, widzieć kogoś innego... nie tak zwyczajnego. Chciałabym, żeby skończyła się w końcu era niepowodzeń... ja się komuś podobam, on mi nie, ktoś mi się podoba, ja jemu nie..

Gość gość
ja też...

Gość gość
daj fote pipki

Gość gość
To ja mam odwrotnie:( Chciałabym mieć fajny charakter.. mieć coś w środku, być coś warta. Wygląd jest nieważny.. Zawsze sobie coś ze sobą zrobić - umalować, ufarbować wlosy, inaczej uczesać, ubrać obcasy, sukienkę.. A z wnętrzem tak się nie da:(

Gość gość
a ja właśnie nie mam problemu z charakterem... rozwijam się.. ja właśnie mam problem z tym, że z wyglądu kogoś nie przypasuję... a to jest podstawa przy poznaniu. Dbam o siebie, maluję się, etc, ale przecież to niczego nie gwarantuje.

11:48 też tak mam... myślisz że gdybyśmy miały pewność że jesteśmy ładne Ci w których się zakochujemy odwzajemnili by nasze uczucie?? szczerze w to wątpię... ale powodzenia! ja już straciłam nadzieję.

Gość gość
chodź naszołapa utorko, pokaż się

Gość gość
I właśnie z wnętrzem JAK najbardziej się da coś zrobić, zainteresuj się coachingiem... To z wyglądem się nie da, umalujesz się, ładnie ubierzesz, to nic, jak komuś się np. twoje rysy twarzy nie spodobają

Gość gość
coaching? A co onn mi da? Jak się nim zainteresuje to co nagle będe coś warta, nie będe pusta w środku? Nic się nie da

Gość gość
Tak, jak się zainteresujesz rozwojem osobistym, to będzie lepiej na pewno nie jesteś 'pusta'