Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alikiaa

z dzieckiem w jednym pokoju :(

Polecane posty

Gość alikiaa

Juz powoli nie daje rady. Mamy do dyspozycji jeden pokoj, ktory jest nasza sypialnia, pokojem dzieciecym i salonem w jednym... Dziecko w maju skonczy 2 lata. Spi z nami, bo ciezko jest nauczyc synka spac oddzielnie dzielac jedno pomieszczenie. Mamy zamiar budowac dom, ale to potrwa kilka lat. Seks uprawiamy baardzo rzadko- raz, gora dwa w miesiacu. Brakuje mi tego, bo mam dopiero 25 lat i swoje potrzeby... Bylyscie w podobnej sytuacji? Jak organizowalyscie swoje zycie (te nocne rowniez)?

Gość gość
przy synku się pieprzycie? sodomia i gomoria:(

Gość gość
Jak dzieci bawią się w rodzinę to tak się dzieje. Dorośli najpierw myślą o tym, aby tej rodzinie zapewnić choć minimum niezbędne do życia, a potem się biorą za rozmnażanie

Gość gość
nie mam dzieci,ale seks przy dziecku,w ogole przy kims nie wchodzil by u mnie w rachube:Ono wkopaliscie sie,zaczna sie skoki na bok,bo seks buduje wiez miedzy kobierta a mezczyzna.

Gość gość
Zrobcie dziecku pokój. Ja do 9 roku zycia nie mialam swojego prawdziwego pokoju. Mi rodzice na poczatku odgrodzili mebliscianka a pozniej zrobili mi pokój z polowy kuchni ale w kuchni to juz z plyty kartonowo gipsowej. Na poczatek pomyslcie o meblosciance

Gość gość
Moim zdaniem najbardziej praktycznie i swobodnie będzie jeżeli będziecie uprawiać seks poza domem. Wyjdźcie na godzinę, dwie do jakiegoś lasu czy na cmentarz. Najlepiej nocą.

Gość gość
mimo,że mam 3 pokojowe mieszkanie to i tak spaliśmy z dzieckiem w jednym pokoju do 3go roku życia, żebym miała je na oku, w razie gdyby się obudziło i zaczęło płakać nie chciało by mi się chodzić do drugiego pokoju,a w nocy budziła się po kilka razy

Gość alikiaa
Nie da sie przegrodzic, bo pokoj jest maly. To 16 m2... :(. Jakie dzieci biora sie za dzieci? Moj maz ma 31 lat i nie nasza wina, ze stac nas tylko na jednopokojowe mieszkanie. Bardzo wiele par na poczatku ma swoje dziecko przy sobie. Jest to dosc uciazliwe, nie przecze. Jakos dajemy rade. Problem zacznie sie wtedy, gdy dziecko podrosnie.... Boje sie, ze budowa moze trwac wieki :(

Gość gość
w lecie możecie się bzykać na balkonie a w zimie np. w schowku albo w garażu :)

Gość gość
ale przyszłość dziecku fundujecie

Gość gość
Ruchacie sie przy dziecku? Ja nawet sie dziwnie czuje przy kocie :D

Gość gość
Nie stać Was na więcej niz jeden pokój a stać na budowę domu? Czy może zamierzacie robić to powoli z tego co zarobicie na bierz co? Jesli tak to nie wiem czy zdążycie zanim syn się ożeni i wyprowadzi... Weźcie kredyt i kupcie mieszkanie a nie rzucacie sie na dom...

Gość riwo44
bywa i tak... ale mozna przemeblowac się- stworzyc niby 2 pokoje. tak juz bywalo, mozna zrobic meble na wymiar - http://senator-meble.pl i dopasowac się do sytuacji i przyjąc, ze jest ona przejsciowa.